Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Seychelles Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Mumbul-mundur terus amarga kedatangan turis Seychelles ngluwihi 2021

gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata

Jumlah pengunjung ing Seychelles wis ngluwihi angka kanggo kabeh 2021 sajrone kuartal kaping telu 2022, bukti pemulihan pariwisata.

Jumlah pengunjung kanggo Seychelles wis ngluwihi angka kanggo kabeh 2021 sajrone kuartal kaping telu 2022, bukti pemulihan pariwisata ing negara kasebut.

Penumpang 182,850 mudhun ing kapal Seychelles Bandara Internasional ing Pointe Larue, Rebo, 27 Juli 2022, ngluwihi 182,849 penumpang sing lelungan menyang tujuan pulo kasebut ing taun kepungkur.

Minangka apresiasi, para penumpang penerbangan esuk disuguhi oleh-oleh cilik saka Dinas Pariwisata.

Direktur Jenderal Pemasaran Tujuan, Ibu Bernadette Willemin, nyathet yen amarga kesulitan sing dialami sektor pariwisata sajrone rong taun kepungkur, dheweke bangga karo prestasi gedhe sing wis diraih.

"Kita seneng maneh bisa ngrayakake tonggak penting ing perjalanan menyang pemulihan industri pariwisata lokal."

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Nggayuh angka 2021 mung 7 wulan, minangka prestasi sing ora bakal bisa ditindakake tanpa upaya kolaborasi pemerintah lan swasta. Kita tetep fokus kanggo nggawe hit liyane ing nomer tekan 2022, "ujare Bu Willemin.

Nekanake pentinge tetep kompetitif minangka tujuan, Bu Willemin nambahake manawa tim pariwisata wis fokus kanggo nguatake strategi pemasaran lan nguatake kehadiran online.

"Minangka tujuan, kita ngupayakake tetep sregep lan terus njaga kehadiran sing kuat ing kabeh pasar, liwat partisipasi ing macem-macem acara perdagangan lan konsumen sing ditindakake. Nanging, kita uga ngelingi manawa pandemik COVID-19 lan bubar, kerusuhan Rusia-Ukraina, kalebu kahanan global liyane bisa cepet ganti, sing bisa mengaruhi kemajuan sing wis ditindakake, "tambah dheweke.

Kaya ing taun-taun sadurunge, Eropa tetep dadi sumber pasar utama, sing nduwe 73.83 persen kabeh kedatangan. Anjog pasar Eropah sing Prancis lan Jerman, karo tilas drawing ing total 24,615 pengunjung wiwit wiwitan taun kanggo minggu pungkasan minggu 29. Konco pasar Eropah lenggah pasar Asia, karo Uni Emirat Arab, Israel lan India njupuk timbal, mungguh.

Saiki langkah-langkah COVID-19 wis suda lan mandat nganggo topeng ruangan wis dicopot, Seychelles alon-alon bali menyang urip pra-pandemi. Muga-muga kanthi kaluwihan sing apik iki, negara kasebut bisa ngrampungake ing ngendi dheweke mandheg rong taun kepungkur.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...