Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Investment News wong Afrika Kidul Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Penerbangan New United Airlines nonstop Washington DC kanggo Cape Town

Penerbangan New United Airlines nonstop Washington DC kanggo Cape Town
Penerbangan New United Airlines nonstop Washington DC kanggo Cape Town
ditulis dening Harry Johnson

Penerbangan New Washington, DC menyang Cape Town dibangun ing United Airlines ana layanan New York / Newark kanggo Cape Town ing saindhenging taun

United Airlines dina iki ngumumake penerbangan langsung anyar antarane Bandara Washington Dulles lan Cape Town, dadi maskapai pertama sing nyedhiyakake layanan bola-bali nonstop saka ibukutha negara kita menyang Afrika Kidul.

Departemen Perhubungan AS (DOT) menehi maskapai penerbangan langsung telung mingguan, sing bakal diwiwiti tanggal 17 Nopember 2022 (tundhuk disetujoni dening Afrika Kidul Pemerintah).

Tiket lagi didol saiki lan bisa dituku online utawa liwat aplikasi United.

Airlines miwiti layanan musiman saka New York / Newark menyang Cape Town ing taun 2019 lan ditambahi dadi layanan setaun ing taun 2022.

United duwe penerbangan luwih akeh menyang Afrika Kidul tinimbang maskapai Amerika Utara liyane. 

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Kita seneng banget kanggo nggedhekake penawaran Afrika kanthi hubungan langsung sing sepisanan ing antarane Washington DC lan Cape Town," ujare Patrick Quayle, Wakil Presiden Senior Perencanaan Jaringan Global lan Alliances.

"Penerbangan anyar iki dibangun ing layanan New York / Newark menyang Cape Town sing ana ing saindhenging taun - bebarengan bakal nyedhiyakake pola saben dina saka AS menyang Cape Town bebarengan karo konektivitas menyang wilayah sing luwih jembar liwat kemitraan Airlink." 

United bakal nawarake total 19 penerbangan saben minggu menyang Afrika - saliyane penerbangan anyar iki menyang Cape Town, maskapai kasebut ngluncurake penerbangan nonstop saka New York / Newark menyang Johannesburg lan Washington DC menyang Accra, Ghana lan Lagos, Nigeria ing 2021. 

Sadurunge penerbangan United anyar, Washington, DC menyang Cape Town minangka rute paling gedhe antarane AS lan Cape Town tanpa layanan nonstop, lan DC uga dadi papan kanggo populasi paling gedhe nomer lima sing lair ing Afrika Kidul.

Penerbangan anyar United bakal nyambungake Cape Town menyang 55 kutha AS, sing nuduhake luwih saka 92% panjaluk lelungan AS.

Penerbangan anyar uga bakal ngidini pelanggan nyambungake ing Cape Town menyang titik liyane ing Afrika Kidul, lan menyang negara liya ing wilayah kidul bawana Afrika karo mitra Airlink ing Afrika Kidul lan hub Cape Town. 

United bakal mabur pesawat Boeing 787-9 Dreamliner ing rute anyar iki, sing nduweni 48 lie-flat, kursi kelas bisnis United Polaris, 21 kursi United Premium Plus lan 188 kursi ekonomi.

Kabeh kursi dilengkapi hiburan on-demand sandaran kursi kanggo mbantu para pelanggan nglampahi wektu lan ngendhokke sajrone lelungan.

United njaga hubungan sing cedhak karo Mandela Foundation lan BPESA (Business Processing Enable South Africa) perusahaan nirlaba sing dadi badan industri lan asosiasi perdagangan kanggo Layanan Bisnis Global ing Afrika Kidul.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...