Atraksi Pariwisata Saudi Jeddah Ndelok Jumlah Turunan ing City Walk

City Walk Garden ing Jeddah - gambar duweni SPA
City Walk Garden ing Jeddah - gambar duweni SPA
ditulis dening Linda Hohnholz

Area City Walk nyekseni akeh pengunjung sing teka kanggo nikmati macem-macem hiburan lan pengalaman pariwisata minangka bagean saka acara Jeddah Season 2024 ing Saudi Arabia.

City Walk Garden minangka salah sawijining obyek wisata sing paling misuwur ing wilayah City Walk, sing narik kawigaten para warga lan pengunjung amarga kaendahan alam lan lokasi sing misuwur.

Taman iki dibedakake karo papan sing ijo, papan panggonan sing apik, desain modern sing menarik, lan pemandangan alam sing apik, kayata banyu mili, banyu mancur, macem-macem wit lan kembang.

Area City Walk nawakake pengunjung macem-macem aktivitas hiburan lan acara sing kalebu game motor skill, pengalaman arcade, "Kairo Nights" lan "China Town,"Saliyane populer populer Arab muter.

gambar 3 | eTurboNews | eTN

Wilayah iki uga nawakake klompok restoran lan kafe sing nyedhiyakake panganan lan omben-omben sing paling enak, saliyane toko blanja sing menehi pengalaman blanja sing khas.

Musim Jeddah nduweni tujuan kanggo ningkatake pariwisata lokal lan nyedhiyakake pengalaman hiburan sing khas kanggo para pengunjung.

gambar 2 | eTurboNews | eTN

Karajan Arab Saudi

Warisan lan tradhisi sugih Arab Saudi wis dibentuk kanthi posisi minangka pusat perdagangan bersejarah lan papan lair saka Islam. Ing taun-taun pungkasan, Kratoning wis ngalami transformasi budaya sing signifikan, ngrembakakake adat-istiadat lawas kanggo pas karo jagad kontemporer saiki.

Mlaku-mlaku iku gampang, amarga basa Arab minangka basa resmi Arab Saudi lan basa utama sing digunakake ing kabeh transaksi lan transaksi umum, basa Inggris minangka basa kapindho sing ora resmi ing Kerajaan lan dituturake dening sebagian besar masyarakat. Kabeh pratandha dalan iku bilingual, nuduhake informasi ing loro Arab lan Inggris.

Industri lelungan nampani turis kanthi tawaran lan tawaran sing nyenengake, tarif khusus, lan saran anyar babagan pengalaman lan nikmati Arab Saudi. Mupangate tawaran kanggo ngunjungi pojok kerajaan sing anyar, utawa menehi tandha pengalaman ing dhaptar ember lelungan.

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...