Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah Tujuan gourmet Hawaii Industri Hospitality News Trending USA

Macaroni Grill Nyetel Trend Anyar kanggo Nambahake "Fees Inflasi" kanggo Priksa

ditulis dening Juergen T Steinmetz

A toko roti isi ing Ohio tacked ing "ragad inflasi" ing sawetara lokasi ing Februari, nanging sawise telung dina lan keluhan saka pelanggan, ragad wis ilang.

Iki beda ing Hawaii. Dumunung ing jarak mlaku menyang paling hotel Waikiki, Ala Moana Shopping Center minangka magnet kanggo warga lokal lan pengunjung.

Favorit ing antarane akeh restoran ing pusat blanja paling gedhe ing Pasifik yaiku Panggangan Macaroni Romano.

Macaroni Grill uga minangka salah sawijining sawetara panyiapan ing pulo Oahu sing nyedhiyakake diskon kanggo Kamaainas (penduduk lokal).

Mung nggawa efek bisnis sing ilang liwat COVID, tingkat inflasi 7.87% ing Amerika Serikat minangka ancaman paling apik sabanjure kajaba perang ing Ukraina. Katon industri perhotelan lan restoran ora bisa menang.

Wektu sing angel nyebabake cara inventif kanggo ngasilake penghasilan tambahan sing dibutuhake kanggo maneuver liwat krisis sing ora ana pungkasane.

$ 2.00 ragad inflasi sauntara ditambahaké kanggo tiket restaurant

Macaroni Grill ing Honolulu saiki ngisi ragad inflasi $2.00 ing kabeh cek ngluwihi $10.00. Iki dibeberke, nanging paling kamungkinan diduga ing menu kertas restaurant iki.

Waiters ora mbukak ragad iki kanggo pelanggan ing advance, nanging sapa mriksa mriksa ing mburi nedha awan utawa nedha bengi bakal nemokake $2.00 ragad inflasi sak wentoro.

Nalika ngomong karo manajer, eTurboNews penerbit Juergen Steinmetz dikandhani manawa akeh pelanggan sing takon babagan biaya kasebut, lan bisa uga ora produktif, setuju karo eTurboNews iku bakal luwih transparent, kurang sneaky, lan bakal ngindhari koyo sing kuwat bersenjata kanggo $ 2 mundhak prices tinimbang.

ragad inflasi $ 2 announced ing menu restaurant

"Pancen ora nggawe prabédan gedhe kanggo mbayar $ 23 kanggo sajian Spaghetti Meatball tinimbang $ 21 sing dikenani biaya, nanging ngungkapake kanthi luwih jelas bisa mungkasi kebingungan lan rasa asem," ujare Juergen Steinmetz, sing mangan ing Macaroni Grill ing Honolulu. wingi.

Ragad inflasi sauntara bisa uga dadi tren anyar ing bisnis restoran, kanthi Macaroni Grill minangka salah sawijining pionir.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...