Nggoleki Dewan Pariwisata Afrika karo anggota ing 26 negara

ICTPNEWETN
ICTPNEWETN
ditulis dening Juergen T Steinmetz

The Dewan Pariwisata Afrika minangka kemitraan publik-swasta kanthi siji pesen sing kuwat. Pesen iki kanggo ngandhani jagad manawa Pariwisata Afrika dadi siji tujuan lan mbukak kanggo bisnis. Afrika minangka bawana sing aman lan nampani turis, investasi, lan kemitraan kanthi tangan terbuka. Dewan Pariwisata Afrika uga nampani pimpinan pariwisata saka saindenging Afrika lan jagad liyane kanthi tangan terbuka kanggo nggawa kepemimpinan, inovasi lan kesempatan investasi.

Pimpinan pariwisata ngrasakake dorongan iki supaya Afrika bisa tuwuh bebarengan. Ninggalake politik lan narik kawigaten para pamimpin pariwisata kanggo gabung karo platform anyar iki kanggo ngoyak. Dewan Pariwisata Afrika kabeh babagan nambah bisnis, investasi lan kesadaran positif kanggo bawana sing asring dilalekake.

Minangka salah siji saka sponsor pisanan lan anggota pendiri, Grup iFREE ing HongKong  minangka perusahaan global sing ngrintis cara anyar kanggo tetep nyambung ing jagad lelungan lan komunikasi seluler.

Saka telpon internasional lan solusi roaming data kanggo panyambungan Wi-Fi lan produk travel unik, iFREE Group wis nyetel gol kanggo break mudhun alangan lan nggawa donya nyedhaki bebarengan, lan Afrika mesthi ing agenda sing.

Dewan Pariwisata Afrika

Dewan Pariwisata Afrika

Sing mentas kawangun Dewan Pariwisata Afrika  adhedhasar inisiatif paling anyar sing ditindakake dening Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK) 

Media travel tresna Afrika lan nuduhake. Ing siji sasi wartawan lan publikasi saka kabeh sudhut donya dadi kanca media ndhukung Dewan Pariwisata Afrika.

Dewan Pariwisata Afrika mung sewulan cendhak lan wis nelpon kanggo anggota pendiri. Diskusi aktif ditindakake. Mung dina iki Dewan Pariwisata Afrika wis nampani 100 anggota anyar lan akeh liyane sing kepengin dadi pionir ing gerakan iki kanggo Afrika, dening wong Afrika kanthi dhukungan saka jagad iki.

Asosiasi nyedhiyakake advokasi sing cocog, riset kanthi wawasan, lan acara inovatif kanggo para anggotane.

  •  Kanthi kemitraan karo anggota sektor swasta lan publik, Dewan Pariwisata Afrika (ATB) nambah tuwuhing, nilai, lan kualitas lelungan lan pariwisata berkelanjutan menyang Afrika saka lan ing njero Afrika.
  • Asosiasi nyedhiyakake kepemimpinan lan nasihat babagan individu lan kolektif kanggo organisasi anggotane.
  • Asosiasi ngembangake kesempatan kanggo pemasaran, hubungan umum, investasi, merek, promosi lan nggawe pasar ceruk.

Aktivitas saiki:

  • The ATB Tourism security and wellness summit ing Sierra Leone lan ngrancang kanggo telung negara liyane.
  • PR & Marketing, Media outreach
  • Partisipasi pameran dagang
  • USA Road show
  • Webinars
  • MICE Afrika

Anggota saiki wis kadhaptar ing negara ing ngisor iki:

ATB ana ing proses kanggo ngumumake papan wiwitan Pimpinan Pariwisata Afrika lan ing proses kanggo nggabungake kegiatan sing ditindakake dening mitra Pariwisata Afrika liyane ing siji atap.

Panelusuran kanggo CEO wis diwiwiti lan jeneng selebriti pariwisata merek nanggapi.

Organisasi kasebut wis adoh banget woro-woro pisanan  diterbitake dening eTurboNews ing April 6, 2018.

Panelusuran kanggo anggota pendiri Dewan Pariwisata Afrika isih ditindakake.
Gabung ATB gampang. Dolan wae www.africantourismboard.com lan klik ing gabung dadi anggotar. 

 

APA sing kudu dijupuk saka ARTIKEL INI:

  • ATB ana ing proses kanggo ngumumake papan wiwitan Pimpinan Pariwisata Afrika lan ing proses kanggo nggabungake kegiatan sing ditindakake dening mitra Pariwisata Afrika liyane ing siji atap.
  • Minangka salah siji saka sponsor pisanan lan anggota pendiri, The iFREE Group ing HongKong minangka perusahaan global pionir cara anyar kanggo tetep nyambung ing donya travel lan komunikasi seluler.
  • Saka telpon internasional lan solusi roaming data kanggo panyambungan Wi-Fi lan produk travel unik, iFREE Group wis nyetel gol kanggo break mudhun alangan lan nggawa donya nyedhaki bebarengan, lan Afrika mesthi ing agenda sing.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Nuduhake ...