Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Caribbean Tujuan Health Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Pariwisata Jamaika mundhak Sawise COVID-19

Menteri Bartlett: Minggu Kesadaran Pariwisata kanggo negesake pembangunan desa
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett - gambar duweni saka Jamaika Kamentrian Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, wis dicet gambar saka industri pariwisata Jamaika minangka sektor booming karo investasi lan kedatangan amarga muncul luwih kuwat lan luwih tahan saka kejatuhan sing disebabake dening pandemi COVID-19.

Ing Presentasi Sektoral menyang Parlemen wingi (5 April), Pak Bartlett nyatakake: "Ing pungkasan taun 2023, jumlah pengunjung menyang Jamaika diprediksi bakal tekan 4.1 yuta, kanthi 1.6 yuta penumpang kapal pesiar, 2.5 yuta sing mampir. lan US $ 4.2 milyar ing revenue.

Dheweke ujar manawa tahapan kasebut wis disetel kanthi sawetara inisiatif sing wis ditindakake kanthi sawetara wis nuduhake asil sing positif. Strategi Pariwisata lan Rencana Aksi (TSAP) wis dirancang kanggo ningkatake daya saing tujuan lan produk, ningkatake daya tahan, uga ngembangake lan nyebarake mekanisme kanggo ningkatake inovasi lan kewirausahaan ing sektor kasebut. TSAP kudu dirampungake sajrone taun finansial iki.

Ing wektu sing padha, implementasi Blue Ocean Strategic Framework sing dienalake taun kepungkur, bakal terus nuntun ngumpulake data babagan owah-owahan preferensi pengunjung, nalika nyediakake akomodasi lan pengalaman sing cocog, mesthekake pengaturan tata kelola sing cocog, lan kanthi kritis, nglatih tenaga kerja kelas siji kanggo nuduhake donya. - anjog barang lan layanan karo pengunjung.

Kanthi investasi anyar lan pasar anyar sing ditargetake, tahapan saiki wis disetel kanggo bali menyang pola pertumbuhan pra-COVID-19.

Senadyan tantangan ngadhepi ing industri, Pak Bartlett ngandika iklim investasi booming karo Jamaika ngalami hotel lan resort expansion paling gedhé ing sembarang taun. "A total $ 2 milyar bakal nandur modhal kanggo nggawa 8,500 kamar ing stream liwat limang kanggo sepuluh taun sabanjuré, nggawe sawetara 24,000 part-wektu lan full-time jobs lan paling 12,000 proyek kanggo construction buruh," kang mbatesi.

Saiki ing construction punika 2,000-kamar Putri Resort ing Hanover, saklawasé 2,000 kamar ing multi-faceted pangembangan Hard Rock Resort dumadi saka telung merek hotel liyane; mung ing 1,000 kamar dibangun dening Sandals lan Pantai ing St.

Kajaba iku, prasarana hotel bakal ditambah karo 1,000 kamar Viva Wyndham Resort ing sisih lor Negril, RIU Hotel ing Trelawny kanthi udakara 700 kamar, Secrets Resort ing Richmond St. Ann, kanthi udakara 700 kamar lan Bahia Principe nindakake ekspansi kanthi gedhe. perusahaan induk, Grupo Piñero, metu saka Spanyol.

Menteri Bartlett mratelakake rasa seneng yen 90 persen investasi pariwisata sing direncanakake tetep ing trek, nyatakake iki minangka "suara kapercayan sing gedhe saka para investor kita. Merk Jamaika. "

Dheweke negesake manawa pangembangan industri pariwisata iki, "mesthi bakal duwe pengaruh positif marang ekonomi lan entuk manfaat langsung kanggo ewu wong Jamaika," nambahake, "paling ora 12,000 buruh konstruksi, pirang-pirang kontraktor bangunan, insinyur, manajer proyek, lan macem-macem. spesialis liyane bakal dibutuhake kanggo njamin proyek kasebut rampung kanthi tepat. Uga, ewonan buruh pariwisata kudu dilatih ing bidang kayata manajemen, layanan panganan lan omben-omben, omah-omah, pemandu wisata, lan resepsi.

Dorongan pembangunan uga kalebu kelanjutan saka upgrade Negril selaras karo Rencana Manajemen Tujuan sing bakal dirampungake ing taun finansial iki. Pak Bartlett ngandika investasi envisaged ing 13 proyèk bakal mesthekake yen Negril tetep jangkah karo utawa malah ngluwihi tujuan padha ing wilayah. Proyek Marquee kalebu pusat kutha lan taman pantai, pasar kerajinan, pasar petani, lan desa nelayan.

Ing sisih wétan pulo, rencana tujuan sustainable premier dibukak kanggo St. Thomas, sing bakal ngidini pengunjung lan Jamaika padha tambah seneng ekosistem unik lan warisan budaya paroki. Rencana Pengembangan lan Manajemen Destinasi Pariwisata kanggo St. Thomas minangka tapel wates anyar, bakal ndeleng investasi umum $ 205 yuta lan luwih saka kaping pindho jumlah investasi pribadi.

Wiwit taun fiskal iki, Kamentrian Pariwisata bakal ngembangake Pantai Rocky Point, nggawe stasiun golek dalan ing Yallahs, ndandani dalan menyang Bath Fountain Hotel, uga nggunakake kemitraan strategis kanggo ngembangake situs warisan kayata Fort Rocky lan Monumen Morant Bay. nalika tangan pemerintah liyane nindakake upgrade pinunjul kanggo dalan lan jaringan pipa banyu.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Disaranake dening adhine sing manggon ing London kanggo nambah katrampilanku. Aku ngetik pangolah tembung lan kualifikasi resepsi umum. Aku banjur dipunginaake kanggo Dewan Kutha Sheffield minangka operator WPO lan dipromosikan minangka Petugas Perumahan. Kanthi kabeh pengalaman lan kualifikasi iki, aku duwe paling ora 25 taun utawa luwih ing pengalaman kerja. Aku arep golek pagawean saiki aku diPHK.

Share to...