Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Industri Hospitality News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Pariwisata Karibia tangis liwat Warren Solomon

gambar duweni saka CTO

Organisasi Pariwisata Karibia sinau babagan tiwas Warren Solomon, kanca suwene organisasi lan juara pariwisata.

Kanthi sedhih banget, Organisasi Pariwisata Karibia wis ngerti babagan tiwas Warren Solomon, kanca suwene organisasi lan juara pariwisata ing Karibia.

Warren seneng karir dawa lan lintang ing pariwisata, kalebu pangembangan produk, marketing, Hospitality, lan dodolan, kang ndadekake kontribusi kanggo sektor regional minangka adoh saka pengaruh.

Dheweke njabat kanthi beda ing macem-macem posisi manajemen ing entitas pariwisata ing wilayah kasebut.

Paling anyar dheweke dadi Direktur Divisi Pariwisata Montserrat lan sadurunge iki, Direktur Pariwisata ing Majelis Tobago, Wakil Presiden & Direktur Pariwisata ing Perusahaan Pengembangan Pariwisata & Industri Trinidad & Tobago, lan Manajer Pemasaran ing Kepulauan Cayman. Dinas Pariwisata.

Warren uga menehi kontribusi sing ora ana regane minangka anggota Dewan CTO, wawasan sing jero, kepinteran, lan komitmen sing tulus mbantu ngiyatake organisasi. Katresnane ing Caribbean lan kepinginan kanggo wutah sustainable liwat pariwisata lan liya-liyane padha unmatched, nggawe dheweke aset unik kanggo wilayah.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Warren pancen dadi pembawa standar kanggo sektor pariwisata regional lan bakal banget ora kejawab.

Atas jenenge Dewan Menteri CTO lan Komisioner Pariwisata, Dewan Direksi CTO lan staf ing Sekretariat CTO, kita pengin ngaturake belasungkawa sing tulus marang kulawarga lan kanca-kanca ing wektu sing angel iki.

Muga-muga dheweke tentrem.

Babagan Organisasi Pariwisata Karibia

The Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) minangka lembaga pangembangan pariwisata ing wilayah kasebut, kanthi 24 anggota negara Walanda, Inggris, Spanyol lan Prancis lan akeh anggota sekutu sektor swasta. Visi Organisasi Pariwisata Karibia yaiku kanggo posisi Karibia minangka tujuan cuaca sing paling dikarepake ing saindhenging taun. Tujuane yaiku Leading Sustainable Tourism - One Sea, One Voice, One Caribbean.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...