Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Pasar Bahan Kimia Disinfektan Permukaan diantisipasi tuwuh kanthi tingkat 4.5% antarane 2022 lan 2031

ditulis dening editor

Miturut laporan riset pasar bahan kimia disinfektan permukaan diantisipasi tuwuh ing tingkat 4.5% antarane 2021 lan 2031.

Panjaluk sing saya akeh kanggo disinfecting permukaan ing rumah sakit lan klinik samesthine bakal nggawe kesempatan kanggo dodolan bahan kimia disinfektan permukaan. Minangka laporan kasebut, industri farmasi lan panganan lan omben-omben bakal tetep dadi panganggo pungkasan. Fokus kanggo nyuda resiko kontaminasi liwat patogen bakal nyurung pertumbuhan ing sektor kasebut.

Panjaluk sing saya tambah kanggo praktik disinfecting ing laboratorium kanggo nindakake eksperimen tanpa risiko kontaminasi mikroorganisme uga bakal nyebabake konsumsi bahan kimia disinfektan permukaan.

Penjualan saya mundhak ing tengah pandemik COVID-19 amarga wabah sing durung nate kedadeyan sadurunge meksa industri fokus ing disinfeksi kanggo ngemot virus. Akibaté, disinfeksi wis dadi praktik umum ing saindenging jagad. Lonjakan panjaluk disinfektan ing rumah sakit, klinik, omah, lan bangunan komersial, nambah dodolan sajrone krisis kasebut.

Nyuwun conto kanggo entuk analisis asli lan wawasan pasar sing komprehensif ing- https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-5341

Pasar bahan kimia disinfektan permukaan Eropa miturut negara lan jinis grafik mekko, 2021

Takeaways Key saka Surface Disinfectant Chemicals Study Market

  • Halogen diantisipasi tetep dadi jinis utama bahan kimia disinfektan permukaan kanthi luwih saka 26% saka pangsa pasar global.
  • Pangguna pungkasan komersial lan Institusi kalebu rumah sakit, klinik, laboratorium, mall, toko panganan bakal nyekel 47.3% pasar global ing taun 2021.
  • China bakal tetep dadi pasar utama ing Asia Wétan lan samesthine bakal dadi 66.5% pasar ing taun 2031, nuduhake skop aplikasi ing aplikasi reresik rumah tangga lan kesehatan.
  • Jerman bakal dadi pimpinan ing pasar Eropa, kanthi luwih saka 19% saka pangsa pasar sajrone periode penilaian.
  • AS bakal tetep dadi pasar utama, kanthi luwih saka 88% Amerika Utara, didhukung standar sanitasi sing ketat sing ditindakake ing industri ing negara kasebut.

 "Perusahaan fokus kanggo nyuda biaya produksi, tanpa kompromi babagan khasiat produk kanggo bahan kimia disinfektan permukaan. Kajaba iku, fokus ing peluncuran produk bakal terus mundhak adhedhasar standar disinfeksi sing terus berkembang lan kabutuhan konsumen, "ujare analis utama ing FMI.

Pasar Bahan Kimia Disinfektan Lumahing: Wawasan Peserta

Pamuter utama ing pasar sing digabungake kanthi moderat kanggo bahan kimia disinfektan permukaan fokus ing ekspansi strategis liwat ngembangake kapasitas produksi, kolaborasi, lan akuisisi peserta pasar liyane. Dheweke uga fokus kanggo nguatake portofolio produk lan ngembangake kemitraan distribusi sing luwih kuat.

Temokake luwih akeh babagan analisis laporan kanthi angka lan tabel data, bebarengan karo tabel isi. Takon analis- https://www.futuremarketinsights.com/ask-question/rep-gb-5341

Produsen utama ing pasar bahan kimia disinfektan permukaan kalebu Evonik Industries AG, Akzo Nobel NV, LANXESS AG, Solvay SA, Dishman Pharmaceuticals and Chemicals Ltd., BASF SE, Lonza, Arkem SA, DOW, Mitsubhisi Gas Chemical Company, Inc., Hodogaya Chemical Co., Ltd., Olin Corporation, Hansol Chemical Co., Ltd., Aditya Birla Chemicals Limited, Guangdong ZhongCheng Chemicals Inc., Ltd., Quat-Chem Ltd., PeroxyChem LLC, Airedale Chemical Company Limited.

Pasar Bahan Kimia disinfektan lumahing miturut Kategori

Miturut Tipe Produk:

  • Senyawa Amonium Kuarter
  • Alkohol & Aldehida
  • Senyawa fenolik
  • Halogen
  • Agen Oksidasi

Dening Pungkasan

  • domestik
  • Komersial & Institusi
  • Industrial

Dening Wilayah:

  • Amerika Utara
  • Amerika Latin
  • Eropah
  • Asia Wétan
  • Pasifik Asia Kidul
  • Timur Tengah lan Afrika

Hubungi Sales kanggo Bantuan Luwih ing Tuku Laporan iki- https://www.futuremarketinsights.com/checkout/5341

Tabel Konten

1. Ringkesan Eksekutif

1.1. Pemasaran Pasar

1.2. Dikarepake Tren Sisih

1.3. Trends sisih Supply

1.4. Roadmap Teknologi

1.5. Analisis lan Rekomendasi

2. Ringkesan Pasar

2.1. Cakupan Pasar / Taksonomi

2.2. Definition Market / Cakupan / Watesan

3. Tren Pasar Utama

3.1. Tren Kunci sing Ngaruhi Pasar

3.2. Inovasi / Tren Pangembangan

4. Faktor Sukses Utama

4.1. Adopsi Produk / Analisis Panggunaan

4.2. Inovasi & Diversifikasi Produk

4.3. Marketing lan Manajemen Brand

4.4. Manajemen Rantai Pasokan

5. Analisis Permintaan Pasar Bahan Kimia Disinfektan Permukaan Global 2016-2020 lan Prakiraan, 2021-2031

5.1. Analisis Volume Pasar Historis (Ton), 2016-2020

5.2. Proyeksi Volume Pasar Saiki lan Masa Depan (Ton), 2021-2031

5.3. Analisis Tren Pertumbuhan YoY

6. Pasar Bahan Kimia Disinfektan Lumahing Global - Analisis Rega

6.1. Analisis Rega Miturut Jinis

6.2. Rega Break-up

7. Panjaluk Pasar Bahan Kimia Disinfektan Permukaan Global (ing Nilai utawa Ukuran ing US$ Mn) Analisis 2016-2020 lan Prakiraan, 2021-2031

liyane…

Hubungi kita:                                                      

Wawasan Pasar Mbesuk
Nomer Unit: 1602-006
Teluk Jumeirah 2
Nomer Plot: JLT-PH2-X2A
Menara Danau Jumeirah
Dubai
Uni Emirat Arab

Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...