Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Pasar Mesin Ngonversi Kertas Tisu kira-kira $ 1.6 Bn ing taun 2022

Penjualan mesin konversi kertas tisu ing saindenging jagad tekan ~ 3 ewu unit ing taun 2018, mbukak panaliten riset anyar dening Future Market Insight (FMI). Miturut laporan, ing pasar mesin konversi kertas tisu Dikira tuwuh nganti ~ 5% YOY ing 2019, utamane dipengaruhi dening teknologi anyar kanggo ningkatake format kertas tisu. Miturut laporan FMI, nambah fokus ing kekuatan, kualitas cetak lan embossing, lan efektifitas biaya produksi kertas tisu nyumbang kanggo mbangun pasar mesin konversi kertas tisu nganti 2027.

Kanggo ngerteni luwih akeh babagan pasar, njaluk conto iki [email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-6121

Ing taun 2018, Gambini ngluncurake AirMill, teknologi inovatif sing ningkatake teknologi embossing lan ngowahi kertas tisu konvensional dadi volume lan daya serap sing apik tanpa ngrusak kekuwatan tarik. Proclivity konsumen kanggo kertas tisu kualitas panyerepan alus lan dhuwur, digabungake karo kekuatan apik lan format kompak, uga bakal terus kanggo nyedhiyani fillip kanggo dodolan tissue kertas ngonversi mesin ing 2019 lan ngluwihi.

Perusahaan Investasi Banget ing Ekspansi Kapasitas Produk Kertas Tisu

Miturut analisis FMI, konsumsi kertas tisu ing telung taun kepungkur saya tambah cepet amarga keprihatinan sing saya tambah babagan perawatan kebersihan. Amarga kertas tisu mung digunakake sepisan, bisa nyegah panyebaran penyakit kronis. Iki nggawe kesempatan gedhe kanggo pemain kunci kertas tisu. Produsen kertas tisu wis miwiti nandur modal ing ekspansi kapasitas lan manajemen kualitas.

  • Ing 27 November 2018, Cascade Inc. nandur modal US$ 58 yuta kanggo modernisasi kapasitas konversi jaringan ing pabrik Wagram, NC.
  • Ing taun 2018, Metsa Tissue, ngganti mesin lawas kanthi mesin kapasitas tambah kanthi kapasitas produksi 10,000 Tone. Kanggo ngatasi permintaan kertas tisu sing saya akeh ing wilayah Eropa Kulon, perusahaan kasebut miwiti anyar sing adoh saka omah, ngowahi garis ing pabrik Jerman.

Implementasi Teknologi Hibrida ing Industri Nggawe Kesempatan Anyar

Kanggo ngatasi kompetisi pasar, pemain utama fokus maksimal kanggo ngembangake teknologi mesin konversi kertas tisu sing inovatif lan terintegrasi. Ing taun 2018, Gambini SpA minangka salah sawijining produsen mesin konversi sing misuwur, ngenalake Gambini for You (G4U) - Pilot Line bebarengan karo mitra strategis AirMil. Iki kalebu garis pilot saka unwinders menyang log saw kanthi format 2.8m lan kacepetan nganti 550 m / min. Kajaba iku, Fabio Perini SpA bubar ngluncurake MyPerini, jajaran lengkap konversi lan kemasan kanggo kertas tisu.

Kanggo Informasi babagan Pendekatan Riset sing Digunakake Ing Laporan, Panjaluk [email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-6121

Toilet Roll Ngonversi Machine Lines Entuk Traksi More

Minangka panaliten FMI, panjaluk garis konversi gulungan jamban ndominasi pasar global mesin konversi kertas tisu. Pemain utama bisa ngliwati panggunaan gulung maneh log kanthi nggunakake garis konversi kertas tisu toilet. Seksi manawa panjaluk kertas tisu jamban saya tambah akeh ing wilayah Asia Pasifik lan Amerika Utara. Miturut laporan kasebut, adol global mesin konversi gulungan jamban siap tekan ~ 2 ewu unit ing taun 2019. Sawise iki, panjaluk mesin konversi gulungan pawon dikira bakal mundhak ing pungkasan taun 2027, amarga konsumen Eropa duwe a dikarepake luwih dhuwur kanggo kertas tisu pawon ing sektor konsumen lan perhotelan.

Mesin konversi modern njaga kualitas embossing lan cetak sajrone format kertas tisu. Penjualan kertas tisu sing dilipat bakal ngonversi garis mesin bakal tetep kurang, ujare sinau FMI. Amarga tambah akeh pilihan kertas tisu kanthong, panjaluk mesin konversi serbet kertas samesthine bakal bearish sajrone taun 2019-2027. Pangsa pasar kanggo mesin mandiri bakal tetep ajeg amarga nambah pilihan mesin adhedhasar teknologi terpadu.

Kanggo Informasi babagan Pendekatan Riset sing Digunakake Ing Laporan, Takon Analyst @ https://www.futuremarketinsights.com/askus/rep-gb-6121

Panaliten iki negesake kesempatan utama ing pasar mesin konversi kertas tisu lan nemokake manawa pasar bakal tuwuh kanthi CAGR regane ~ 5% sajrone ramalan, 2019-2027. Kanggo informasi ing-ambane ing kertas tissue pasar mesin Ngonversi, nulis menyang Analyst ing [email dilindhungi]

Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...