Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Pasar Protease Pakan Kewan- Perkembangan, Pemain Potensial & Kesempatan Donya 2030

ditulis dening editor

Protein pakan kewan tumindak minangka katalis sing dipancarake dening sel kanggo ngrangsang reaksi kimia tartamtu. Protease pakan kewan ditambahake ing pakan kewan lan dibebasake menyang sistem pencernaan kanggo pencernaan panganan. Petani ternak digunakake minangka sumber daya kanggo nambah isi nutrisi produk feed, supaya karusakan lingkungan lan ngurangi biaya feed.

Wutah ing pasar protease pakan kewan amarga tambah konsumsi daging amarga keterjangkauan gampang & mundhak ing populasi kelas menengah. Amarga tambah akeh urbanisasi, owah-owahan drastis ing gaya urip lan mundhake penghasilan sing bisa digunakake, konsumsi daging rata-rata saya tambah wiwit 20 taun kepungkur.

Panjaluk global kanggo pakan kewan sing saya tambah akeh menehi prospek tuwuh ing pasar protease kanggo pakan kewan. Pasar pakan kewan global kira-kira luwih saka US $ 20 milyar ing taun 2019, nyebabake permintaan kanggo susu lan produk susu sing mbutuhake pangopènan feed berkualitas tinggi kanggo nambah produksi.

Protease pakan kewan digunakake kanggo nambah produktivitas sing ningkatake pelepasan nutrisi lan nyuda biaya saben kilogram daging.

Njaluk brosur Pasar @ https://www.futuremarketinsights.com/reports/brochure/rep-gb-12446

Panganggone Protease Pakan Kewan ing Pakan Kewan minangka Alternatif Terjangkau kanggo Enzim Liyane Ningkatake Pertumbuhan Pasar

Protease pakan kewan minangka suplemen panganan sing digunakake ing diet unggas amarga fosfat sing dumadi sacara alami ora ana ing bahan pakan. Ing nutrisi kewan, panggunaan utama protease pakan kewan yaiku sajrone pangolahan bahan pakan lan aplikasi protease eksogen kanggo pakan. Protease pakan kewan bisa dadi pilihan kanggo nyuda tingkat protein diet nalika njaga kinerja sing dhuwur.

Wiwit pungkasan taun 1980-an, peternak unggas wis nggunakake enzim pakan komersial kanggo ningkatake pencernaan pakan. Nanging, kenaikan substansial ing biaya bahan-bahan feed protein wis nambah penekanan ing taun-taun pungkasan kanggo nyakup enzim sing luwih bisa ngrusak protein kewan lan sayuran ing feed, saéngga nyuda jumlah protein sing dibutuhake. Iki wis disedhiyakake dening protease pakan kewan.

Nambahake konten protease ing diet unggas mbantu nyuda biaya pakan lan nyuda tingkat fosfor anorganik ing diet. Akibaté, protease pakan kewan minangka kelas aditif pakan enzim sing berkembang sing entuk minat lan daya tarik konsumen.

Protease Pakan Kewan Global Pasar: Pemain utama

Sawetara pemain utama sing nindakake bisnis ing pasar protease pakan kewan global yaiku

  • Royal DSM NV
  • BASF Chr. Hansen A/S
  • Perusahaan Foodchem International
  • Enzim AB
  • Novus Internasional
  • Dupont/Danisco A/S
  • Lumis Biotech Kab
  • Novozymes
  • ENMEX
  • Klompok Lonza
  • Bio-Kucing
  • Enzim lan Bioteknologi Khusus
  • Enzim majeng
  • Caprienzim
  • Biosensi Aumgene
  • Adisseo
  • BioResource Internasional
  • Inovasi Enzim
  • Azelis Holdings SA lan liyane.

Protease Pakan Kewan minangka Pengganti Tepung Ikan Liyane

Sumber protein alternatif kanggo ngganti tepung iwak ing pakan iwak karnivora saya tambah akeh amarga keprihatinan global babagan pasokan iwak sing saya suda.

Protease kanggo pakan kewan wis ngalami kenaikan permintaan saka produsen panganan iwak. Protease minangka sumber nutrisi, ngganti panganan iwak liyane ing pakan akuakultur nduweni kaluwihan gedhe kayata digestibility, keuntungan nutrisi ing babagan kandungan protein, lan uga keuntungan finansial amarga minangka sumber protein sing dhuwur banget kanggo pakan akuakultur, lan wis nuduhake banget. kinerja ing dosis Highly dites ing trials.

Pasinaon eksperimen nuduhake yen protease pakan kewan nduweni nilai nutrisi sing apik kanggo trout lan panganan iwak bisa diganti karo panganan liyane tanpa ngorbanake kapasitas pertumbuhan, asupan pakan, utawa kualitas pakan. Kesesuaian diet protease minangka tambahan kanggo protein panganan iwak diet bakal nambah permintaan protease pakan kewan.

Laporan pasar protease pakan kewan nawakake evaluasi lengkap babagan pasar. Iki ditindakake liwat wawasan kualitatif sing jero, data historis, lan proyeksi sing bisa diverifikasi babagan ukuran pasar. Proyeksi sing ditampilake ing laporan kasebut wis digawe nggunakake metodologi lan asumsi riset sing wis kabukten.

Kanthi mengkono, laporan riset dadi gudang analisis lan informasi kanggo saben aspek pasar protease pakan kewan, kalebu nanging ora winates ing: pasar regional, formulasi, lan ternak.

Panaliten minangka sumber data sing bisa dipercaya:

  • Segmen pasar protease pakan kewan lan sub-segmen
  • Tren lan dinamika pasar
  • Suplai lan dikarepake
  • Ukuran pasar
  • Tren / kesempatan / tantangan saiki
  • Lanskap kompetitif
  • Teknik teknologi
  • Rantaian nilai lan analisis stakeholder

Analisis regional kalebu:

  • Amerika Utara (AS lan Kanada)
  • Amerika Latin (Mexico, Brazil, Peru, Chile, lan liya-liyane)
  • Eropa Kulon (Jerman, Inggris, Prancis, Spanyol, Italia, negara-negara Nordik, Belgia, Walanda, lan Luksemburg)
  • Eropa Wétan (Polandia lan Rusia)
  • Asia Pasifik (China, India, Japan, ASEAN, Australia, lan New Zealand)
  • Timur Tengah lan Afrika (GCC, Afrika Kidul, lan Afrika Lor)

Laporan pasar protease pakan kewan wis disusun liwat riset utami sing ekstensif (liwat wawancara, survey, lan pengamatan analis berpengalaman) lan riset sekunder (sing kalebu sumber mbayar, jurnal perdagangan, lan basis data badan industri).

Laporan kasebut uga nampilake penilaian kualitatif lan kuantitatif lengkap kanthi nganalisa data sing diklumpukake saka analis industri lan peserta pasar ing titik-titik penting ing rantai nilai industri.

Analisa kapisah babagan tren sing ana ing pasar induk, indikator makro lan mikro-ekonomi, lan peraturan lan mandat kalebu ing panliten kasebut. Kanthi mengkono, laporan pasar protease pakan kewan nggambarake daya tarik saben bagean utama sajrone ramalan.

Sorotan laporan pasar protease pakan kewan:

  • Analisis latar mburi lengkap, sing kalebu penilaian pasar induk
  • Owah-owahan penting ing dinamika pasar
  • Segmen pasar nganti tingkat loro utawa katelu
  • Ukuran sejarah, saiki, lan digambarake saka sudut pandang saka nilai lan volume
  • Laporan lan evaluasi babagan industri anyar
  • Saham lan strategi pasar pemain utama
  • Segmen niche sing berkembang lan pasar regional
  • Evaluasi objektif babagan lintasan pasar protease pakan kewan
  • Rekomendasi kanggo perusahaan kanggo nguatake pijakan ing pasar protease pakan kewan

Nyuwun TOC Lengkap Laporan iki kanthi angka: https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-12446

Protease Pakan Kewan: Segmentasi Pasar

formulasi:

ternak:

  • Unggas
  • Akuakultur
  • Ruminan
  • Babi
  • Others

About FMI:

Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama intelijen pasar lan layanan konsultasi, kanggo klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, ibukutha finansial global, lan duwe pusat pangiriman ing AS lan India. Laporan riset pasar paling anyar lan analisis industri mbantu bisnis ngarahake tantangan lan njupuk keputusan kritis kanthi percaya diri lan kajelasan sajrone kompetisi sing angel. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi nyedhiyakake wawasan sing bisa ditindakake sing bisa nyebabake pertumbuhan berkelanjutan. Tim analis sing dipimpin ahli ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien nyiapake kabutuhan konsumen sing bakal berkembang.

Hubungi kita:                                                      

Nomer Unit: 1602-006

Teluk Jumeirah 2

Nomer Plot: JLT-PH2-X2A

Jumeirah Lakes Towers, Dubai

Uni Emirat Arab

LinkedInTwitterblog



Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...