Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Turkey

Pegasus Airlines eksekutif anyar Ketua Dewan IATA

Eksekutif Pegasus Airlines minangka Ketua Dewan Gubernur IATA anyar
Eksekutif Pegasus Airlines minangka Ketua Dewan Gubernur IATA anyar
ditulis dening Harry Johnson

Mehmet T. Nane, Wakil Ketua Dewan (Direktur Ngatur) Pegasus Airlines, wis nanggung tugas minangka Ketua Dewan Gubernur Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA), ngganteni Robin Hayes ing Majelis Umum kaping 78 sing dianakake ing Doha. Mehmet T. Nane, Ketua IATA pertama Turki, sing makili 292 maskapai saka 120 negara sing kalebu 83% lalu lintas udhara global, bakal dilayani nganti Juni 2023.

Ngomentari topik, Mehmet T. Nane ngandika: "Aku diajeni kanggo njupuk ing posisi iki ing wektu nalika industri wis metu saka downturn paling awon kita, lan dadi pisanan Turki Ketua IATA. Bagean gedhe saka pakurmatan iki yaiku nggambarake sepira adohe penerbangan sipil Turki. Nane terus: "Industri penerbangan wis ngalami salah sawijining tes paling angel ing sejarah sajrone sawetara taun kepungkur lan langsung kena pengaruh faktor politik lan ekonomi sing beda-beda uga pandemi COVID-19. Iki tegese industri sing wis nuntut saiki luwih akeh tantangan. Senadyan kabeh tantangan, saben pemangku kepentingan ing industri kita kerja kanthi maksimal ".

Ngomentari kahanan industri penerbangan saiki, Mehmet T. Nane ujar: "Nalika industri penerbangan nerusake upaya pemulihan pasca-pandemi, uga njupuk langkah-langkah sing solid lan tegas ing wilayah kayata kesetaraan jender lan kelestarian. Kita kabeh duwe tanggung jawab gedhe kanggo pertumbuhan sustainable sektor penerbangan, sing ndhukung ora mung pariwisata nanging uga akeh sektor liyane. Minangka IATA, saliyane kanggo njaga momentum kanggo mbukak maneh jagad kanggo lelungan lan perdagangan, kita duwe agenda lengkap sajrone 12 wulan sabanjure kalebu ndhukung CORSIA ing Majelis ICAO sing bakal teka, nyaring dalan menyang Net Zero Carbon Emissions dening 2050, lan nyebarake partisipasi ing inisiatif keragaman jender 25by2025, inisiatif kanggo maskapai anggota IATA kanggo nambah perwakilan wanita ing industri kanthi 25% utawa nganti minimal 25% ing taun 2025. Bebarengan karo kabeh anggota, kita bakal kerja keras kanggo mujudake tujuan utama kita. tujuan lan dorong industri kita maju. Ngandharake yen 78th Majelis Umum IATA mutusake kanggo nganakake 79th Majelis Umum IATA lan KTT Transportasi Udara Dunia ing Istanbul, Türkiye, tanggal 4-6 Juni 2023, Mehmet T. Nane ujar: "Kita bakal seneng nampa para profesional penerbangan global ing negara kita sing ayu, sing dianakake dening Pegasus Airlines."

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...