Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah Tujuan EU Health News Pariwisata Rahasia Plancongan Inggris Maneka Warta

Pelancong Inggris ngelingake: Wangsulana lawang sampeyan nalika pamrentahan ngetok

Pelancong Inggris ngelingake: Wangsulana lawang sampeyan nalika pamrentahan ngetok
Pelancong Inggris ngelingake

Sekretaris Ngarep Priti Patel wis nambah layanan kepatuhan kanggo para turis sing mulih, mula para turis Inggris ngelingake bakal mangsuli.

  1. Sekretaris Dalam Negeri Inggris ngelingake bakal ana 70,000 pamriksan saben minggu babagan Brit sing mulih saka plancongan.
  2. Wis dilaporake menyang Parlemen manawa paling ora 75 persen wisatawan sing bali sing kudu karantina ing omah durung dipriksa.
  3. Kanggo sing wis metu nalika mesthine mlebu - ing karantina yaiku - dhendha bisa nganti 10,000 kilogram.

Priti Patel, Sekretaris Dalam Negeri Inggris, ngumumake manawa Brits bali saka kunjungan menyang negara-negara sing terdaftar "amber" bakal nemoni kunjungan saka Layanan Penjaminan dan Kepatuhan Isolasi (IACS) kanggo mriksa manawa dheweke lagi ngawasi karantina 10 dina ing omah sing diwajibake miturut ukum.

Dheweke ujar manawa ana 70,000 kir saben minggu kanthi denda nganti 10,000 kilogram kanggo wong-wong sing metu nalika mesthine mlebu.

IACS wis digedhekake sawise dilaporake ing Parlemen manawa paling ora 75 persen turis bali sing diwajibake karantina ing omah durung dipriksa. Partai Buruh oposisi ujar manawa wong-wong Inggris "wis kena virus iki" amarga tumindak lan ora kompetensi pamrentah. Miturut pariwara lowongan kerja ing UK, gaji tahunan rata-rata inspektur IACS udakara 20,000 pon. Polisi mung bakal dijaluk ing ngarep lawang yen inspektur ora bisa ngatasi.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Share to...