Airlines Airport aviation Award Winning Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Pemenang IATA Diversity & Inclusion Awards ngumumake

Pemenang IATA Diversity & Inclusion Awards ngumumake
Pemenang IATA Diversity & Inclusion Awards ngumumake
ditulis dening Harry Johnson

Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ngumumake pemenang edisi katelu Penghargaan Keanekaragaman & Inklusi IATA. 

  • Model Peran Inspirational: Güliz Öztürk - CEO, Pegasus Airlines
  • Penghargaan Flyer Tinggi: Kanchana Gamage - Pendhiri lan Direktur, Proyek Aviatrix
  • Tim Keragaman & Inklusi: airBaltic 

"IATA Diversity & Inclusion Awards ngenali individu lan tim sing mbantu penerbangan kanggo nambah keseimbangan jender. Tekad kanggo nindakake iki minangka denominator umum kanggo para pemenang taun iki. Dheweke ngilangi alangan lan mbantu nggawe penerbangan minangka pilihan karir sing padha kanggo pria lan wanita, "ujare Karen Walker, Pemimpin Redaksi, Dunia Transportasi Udara lan ketua panel juri. 

Anggota panel juri liyane yaiku panampa Penghargaan Keanekaragaman lan Inklusi 2021: 

  • Harpreet A. de Singh, Direktur Eksekutif, Air India; 
  • Jun Taneie, Direktur Diversity & Inclusion Promotion, All Nippon Airways (ANA), lan 
  • Lalitya Dhavala, mantan Konsultan Teknik Penerbangan, McLarens Aviation.

"Aku ngucapake selamat marang para pemenang penghargaan 2022. Dheweke nuduhake owah-owahan sing kedadeyan ing penerbangan. Sawetara taun kepungkur, mung 3% CEO maskapai IATA yaiku wanita. Dina iki, meh 9%. Sing luwih penting, ana luwih akeh wanita ing rangking senior kaya sing kita deleng kanthi komitmen sing saya tambah kanggo inisiatif 25by2025. Lan nalika industri scrambles karo kekurangan skill, ora bisa nglirwakake setengah populasi. Owah-owahan ora bakal kelakon sewengi, nanging kanthi upaya sing dianugerahi saiki lan akeh liyane ing industri, aku yakin manawa pasuryan manajemen senior penerbangan bakal katon beda banget ing taun-taun sabanjure, "ujare Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA.

Qatar Airways minangka sponsor Penghargaan Diversity & Inclusion. Saben pemenang nampa hadiah $ 25,000, sing kudu dibayar kanggo pemenang ing saben kategori utawa kanggo amal sing dicalonake.

Ketua Eksekutif Grup Qatar Airways, Bapak Akbar Al Baker, ngandika: "Aku pengin ngucapake selamat marang para pemenang taun iki kanthi sukses lan bangga menehi penghargaan sing ngakoni prestasi sing luar biasa. Apik banget kanggo ndeleng akeh model peran wanita sing muncul ing industri kita. Iki ora mung duwe pengaruh positif ing tingkat senior saiki, nanging uga menehi inspirasi marang pimpinan penerbangan ing mangsa ngarep.
Penghargaan Keanekaragaman & Inklusi IATA 2022 diwenehake sajrone World Air Transport Summit (WATS) sing nyusul Rapat Umum Tahunan IATA kaping 78 ing Doha, Qatar.

Profil

  • Model Peran Inspiratif: Güliz Öztürk - CEO, Pegasus Airlines

    Minangka CEO wanita pisanan ing bidang transportasi udara ing sajarah penerbangan sipil Turki, Öztürk dadi inspirasi sing kuat kanggo wanita ing Türkiye lan ing saindenging jagad penerbangan. Dheweke gabung karo Pegasus ing 2005. Minangka Chief Commercial Officer dheweke dadi pionir ing macem-macem inisiatif lan inklusi. Öztürk uga dadi co-chair saka Women in Sales Network maskapai, sawijining inisiatif perusahaan kanggo nambah keseimbangan jender ing departemen komersial.

    Öztürk melu banget ing program bimbingan Sales Network sing tujuane ndhukung profesional wanita ing maskapai kasebut. Ing taun 2019, dheweke entuk penghargaan "Pemimpin Penjualan Taun" lan ing taun 2021 dheweke dadi pemenang penghargaan LiSA Leader of the Year. 

    Upaya Öztürk mbentuk Pegasus Airlines minangka entitas komersial lan kanthi mangkono, dheweke fokus banget marang keragaman & inklusi sing terus nganti saiki. 
     
  • Penghargaan High Flyer: Kanchana Gamage - Pendhiri lan Direktur, Proyek Aviatrix

    Minangka juara keragaman saka latar mburi etnis minoritas, Gamage basis UK terus dadi panutan kanggo generasi sabanjuré wanita. Sawise nggarap kesenjangan STEM (ilmu, teknologi, teknik, lan matématika), utamane gegayutan karo perwakilan wanita ing industri penerbangan, Gamage ngluncurake Proyek Aviatrix ing 2015. Tujuan proyek kasebut yaiku kanggo ningkatake kesadaran, utamane ing antarane wanita lan bocah-bocah wadon nanging uga wong saka macem-macem latar mburi, babagan penerbangan minangka pilihan karir sing potensial. 

    Sawise miwiti karir ing pendhidhikan, Gamage percaya manawa panutan minangka kunci kanggo ngganti lanskap. Proyek Aviatrix nawakake penjangkauan jangka panjang sing lestari kanggo mesthekake yen ana pipa saka macem-macem bakat ing industri kasebut. Minangka bagéan saka proyek kasebut, Gamage kerja sama karo sekolah dhasar lan menengah ing Inggris uga institusi pendidikan sing luwih dhuwur kanggo nyengkuyung bocah-bocah wadon ngupayakake pilihan STEM lan nambah semangat kanggo karir penerbangan. Proyèk iki uga nawakake penerbangan, bursaries, lan program mentoring kanggo calon pilot uga dhukungan kanggo wong tuwa. 

    Gamage percaya yen kolaborasi minangka kunci kanggo sukses keragaman lan inisiatif inklusi lan iki wektu kanggo pindhah saka perwakilan menyang owah-owahan transformasi. 
     
  • Tim Keragaman & Inklusi: AirBaltic

    Nilai inti AirBaltic "We ngirim. We peduli. We grow” nggambarake pendekatan maskapai kanggo operasi ing industri global, kayata aviation. Keragaman lan inklusi wis dadi pembeda utama kanggo operator kasebut, sing ngenalake kabijakan diskriminasi nol sing ketat lan ing ngendi 45% saka tim manajemen paling dhuwur maskapai kalebu wanita, angka sing luwih dhuwur tinimbang rata-rata industri. 

    AirBaltic diakoni kanggo promosi kesetaraan gender ing kabeh perusahaan. Maskapai iki nduweni pamisah jender 50% ing antarane kabeh manajer lan 64% manajer wanita wis dipromosekake sacara internal menyang posisi saiki. Kajaba iku, airBaltic wis makarya kanggo nyuda kesenjangan gaji jender nganti 6%, sing luwih murah tinimbang rata-rata Eropa.

    Pungkasan taun, airBaltic nemtokake karyawan potensial dhuwur kanggo program kepemimpinan ALFA internal ing ngendi 47% nominasi wanita. Kajaba iku, airBaltic nerusake upaya kanggo nambah jumlah wanita sing kerja ing lapangan sing biasane digandhengake karo peran lanang, kayata pilot, teknisi, utawa personel pangopènan, lan kanthi aktif nyengkuyung wanita enom kanggo miwiti karir kasebut. Pungkasan, minangka bagean saka keragaman lan upaya inklusi, taun kepungkur proporsi kru kabin lanang ing airBaltic mundhak saka 13% dadi 20%.



WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...