Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan News wong Qatar Mbangun maneh Saudi Arabia Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Penerbangan Doha menyang Qassim, Arab Saudi ing Qatar Airways bali

Penerbangan Doha menyang Qassim, Arab Saudi ing Qatar Airways bali
Penerbangan Doha menyang Qassim, Arab Saudi ing Qatar Airways bali
ditulis dening Harry Johnson

Penumpang bakal entuk manfaat saka jaringan internasional maskapai luwih saka 150 tujuan ing Asia, Afrika, Eropa lan Amerika.

Qatar Airways bakal nerusake layanan menyang tujuan kaping lima ing Kerajaan Arab Saudi, Qassim, kanthi telung penerbangan saben minggu wiwit 22 Agustus. Maskapai kasebut bakal nambah dadi patang penerbangan saben minggu wiwit 2 September 2022. 

Maskapai sing menang penghargaan iki uga bakal ngenalake penerbangan tambahan papat mingguan menyang Riyadh wiwit 18 Agustus 2022, kanthi total dadi 20 penerbangan saben minggu kanggo nyukupi permintaan lelungan mlebu lan metu.

Qatar Airways saiki makaryakke 93 penerbangan saben minggu kanggo papat kutha tombol ing Kerajaan Arab Saudi.

Penambahan Qassim lan papat penerbangan tambahan menyang Riyadh bakal nambah jumlah penerbangan saben minggu Qatar Airways menyang Kerajaan Arab Saudi dadi 101 penerbangan non-stop.

Diterusake maneh layanan lan kapasitas sing ditingkatake minangka bagean saka upaya terus-terusan maskapai milik negara kanggo nggedhekake layanan ing Kerajaan Arab Saudi lan nyedhiyakake pilihan sing luwih apik lan konektivitas sing lancar kanggo para penumpang.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Penumpang sing mabur saka lan menyang Qassim bakal seneng konektivitas lancar menyang luwih saka 150 tujuan ing jaringan global ekstensif maskapai ing Asia, Afrika, Eropa lan Amerika liwat Bandara Paling apik ing Donya, Bandara Internasional Hamad.

Penumpang uga bisa seneng mata uang ganjaran anyar Integrasi maskapai, Avios, menehi kesempatan malah luwih gedhe kanggo nglumpukake TCTerms lan pengaruh inovasi macem ing nebus lan mbuwang ganjaran.

Kajaba iku, anggota program kasetyan Qatar Airways bakal nahan imbangan ganjaran sing digayuh kanthi apik lan bakal bisa terus ngrasakake kesempatan nebus sing saiki ana. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...