Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Penerbangan St. John kanggo Toronto, Edmonton lan Calgary ing Lynx Air

Penerbangan St. John kanggo Toronto, Edmonton lan Calgary ing Lynx Air
Penerbangan St. John kanggo Toronto, Edmonton lan Calgary ing Lynx Air
ditulis dening Harry Johnson

Wiwit tanggal 14 Juli, Lynx Aie bakal mabur 14 penerbangan seminggu mlebu lan metu saka St. John's, padha karo 2,646 kursi saben minggu.

Penerbangan kapisan Lynx Air (Lynx) saka Bandara Internasional St. Bandara Internasional Toronto Pearson. Wiwit tanggal 14 Juli 2022, layanan St. John's-Toronto bakal tambah saben dina lan bakal nambah Edmonton lan Calgary menyang jaringan.

Wiwit tanggal 14 Juli, Lynx Air Kab bakal mabur 14 penerbangan seminggu lan metu saka St. John, padha karo 2,646 kursi saben minggu. Layanan Edmonton lan Calgary bakal beroperasi minangka layanan liwat-penerbangan menyang St. 

"Sampeyan wis saperangan sibuk sasi kanggo maskapai Newest Kanada, lan karo tambahan dina St. John kang, Lynx bangga nggawe lelungan udhara diakses tengen Kanada,"Sa Merren McArthur, CEO saka Lynx Air.

"Apa sampeyan lelungan kanggo nyambungake karo kanca lan kulawarga utawa kanggo njelajah fjord sing dramatis lan cadangan segara segara Newfoundland lan Labrador, Lynx njamin pengalaman mabur sing apik kanthi rega terjangkau."

"Kita seneng duwe Lynx Air minangka partner maskapai paling anyar," ujare Peter Avery, Chief Executive Officer saka Otoritas Bandara Internasional St. "Kapasitas tambahan iki menyang Ontario lan penerbangan liwat menyang Alberta, provinsi sing ana hubungane karo Newfoundland lan Labrador, wis tekan wektu sing pas nalika Newfoundlanders lan Labradorians ngrayakake Taun Ngarep."

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Maskapai penerbangan ultra-terjangkau anyar Kanada duwe misi supaya lelungan udara bisa diakses kabeh wong Kanada. Jaringan Lynx nyakup 10 tujuan ing Kanada, kalebu Victoria, Vancouver, Kelowna, Calgary, Edmonton, Winnipeg, Toronto Pearson, Hamilton, Halifax lan St.

Lynx Air ngoperasikake armada pesawat Boeing 737 sing anyar lan irit bahan bakar lan ngrancang nambah armada dadi luwih saka 46 pesawat sajrone limang nganti pitung taun sabanjure.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...