Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport Asosiasi aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Trending USA

Ekstensi Undhang-undhang ID REAL didesak amarga pandemi

Ekstensi Undhang-undhang ID REAL didesak amarga pandemi
Ekstensi Undhang-undhang ID REAL didesak amarga pandemi
ditulis dening Harry Johnson

Asosiasi Perjalanan AS ngetokake pratelan ing ngisor iki sing njaluk Departemen Keamanan Tanah Air (DHS) AS tundha implementasine Undhang-undhang ID REAL, sing bakal ditrapake setaun wiwit dina iki tanggal 3 Mei 2023:

"Lelungan AS ndhukung dorongan Departemen Keamanan Dalam Negeri AS kanggo ngajari individu babagan kudu entuk ID REAL, nanging kita uga ngerti manawa pandemi nggawe rintangan sing signifikan kanggo adopsi sing nyebar. ID NYATA. Nalika kita ngarepake tenggat wektu taun ngarep, jelas yen Amerika ora bakal siyap kanggo implementasine lengkap.

"Kita njaluk DHS kanggo nundha implementasine utawa ngembangake proses screening alternatif kanggo wong sing lelungan kanthi ID warisan kanggo mesthekake yen lelungan udhara lan pemulihan industri ora ana alangan. Penundaan kasebut kudu ditindakake nganti langkah-langkah kanggo nyegah skenario nalika para wisatawan dibuwang ing pos pemeriksaan keamanan bandara.

The Undang-Undang ID Nyata 2005, dileksanakake tanggal 11 Mei 2005, minangka Undhang-undhang Kongres sing ngowahi hukum federal AS sing gegayutan karo standar prosedur keamanan, otentikasi, lan penerbitan lisensi driver lan dokumen identitas, uga macem-macem masalah imigrasi sing gegayutan karo terorisme.

Undhang-undhang kasebut nemtokake syarat kanggo lisensi pembalap negara lan kertu KTP supaya bisa ditampa dening pamrentah federal kanggo "tujuan resmi", kaya sing ditegesake dening Sekretaris Departemen Keamanan Tanah Air Amerika Serikat. Sekretaris Keamanan Tanah Air wis ditetepake "tujuan resmi" minangka numpak penerbangan maskapai sing dioperasikake kanthi komersial, lan mlebu ing bangunan federal lan pembangkit listrik tenaga nuklir, sanajan undang-undang kasebut menehi Sekretaris wewenang tanpa wates kanggo mbutuhake "identifikasi federal" kanggo tujuan liyane.

Undhang-undhang ID Nyata ngetrapake ing ngisor iki:

  • Judhul II saka tumindak netepake standar federal anyar kanggo lisensi pembalap negara-ditanggepi 'lan kertu identifikasi non-driver.
  • Ngganti watesan visa kanggo buruh sauntara, perawat, lan warga Australia.
  • Mbiayai sawetara laporan lan proyek pilot sing ana gandhengane karo keamanan tapel wates.
  • Ngenalke aturan sing nyakup "obligasi pangiriman" (padha karo jaminan, nanging kanggo wong asing sing wis dibebasake pending hearing).
  • Nganyari lan ngencengi undang-undang babagan aplikasi suaka lan deportasi alien amarga terorisme.
  • Ngilangi hukum sing ngganggu pambangunan alangan fisik ing tapel wates.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...