Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Investment News Mbangun maneh Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan Trending Maneka Warta

Program kertu travel visa Thailand Elite isih abang sawise 16 taun

Program kertu travel visa Thailand Elite isih abang sawise 16 taun
Kertu travel visa Thailand Elite

Kertu perjalanan visa Thailand Elite pisanan dikenalake dening Perdana Menteri banjur Thaksin Shinawatra 16 taun kepungkur. Thailand Privilege Card Co (TPC) ora nate ngasilake bathi lan nglumpukake utang 240 yuta baht ing taun fiskal iki.

  1. Yen perusahaan bisa ndhaptar 2,600 anggota anyar ing taun iki, bisa uga dadi ireng.
  2. Sing duwe kertu plancongan visa Elite ora plancong amarga COVID-19.
  3. Otoritas Pariwisata Thailand kerja sama karo Kartu Privilege Thailand kanggo nawakake luwih akeh bonus Elite ing mbesuk.

TPC ujar manawa perusahaan kasebut bakal dadi ireng ing taun iki yen 2,600 anggota anyar bisa ditemokake kanggo kertu travel visa Thailand Elite. Anggota Asia paling akeh saiki yaiku wong Tionghoa. Ing Eropa, bedane kasebut kalebu Inggris.

Umume sing duwe wektu tundha riko menyang Thailand amarga sarat birokrasi uga gelombang infeksi anyar, utamane ing Bangkok. Ing Kertu Keistimewaan Thailand Co ujar manawa ana tingkat pertumbuhan penjualan 93 persen sajrone 12 wulan kepungkur. Ana 2,552 anggota sing nembe mlebu kanthi total gunggunge 13,564.

Visa Elite nyedhiyakake visa pirang-pirang entri saka 5-20 taun minangka pambayaran kanthi awis saka 600,000 baht nganti luwih saka 2 yuta baht, miturut pilihan sing dipilih saka sepuluh alternatif. TPC ujar manawa ana 2 pasar utama saiki. Sawetara wong asing luwih saka 50 taun entuk visa Elite minangka alternatif kanggo visa pensiun setaun lan perpanjangan wektu nginep sing mbutuhake asuransi medis umum saliyane tutup COVID.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Share to...