Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Prospek Pasar Tepung Gandum Utuh Ngliputi Strategi Bisnis Anyar kanthi Kesempatan Mbesuk 2029

ditulis dening editor

Tinjauan Pasar Tepung Gandum Kab

Glepung gandum utuh diolah saka biji gandum dadi bahan bakar cilik sing ngemot vitamin lan mineral, lan sugih serat kanggo digabungake menyang panganan sing luwih sehat. Glepung gandum utuh minangka bahan panganan dhasar, lan kalebu endosperma, bran, lan kuman gandum gandum sing menehi warna sing rada peteng, saéngga nggawe luwih sehat. Penggabungan glepung gandum wutuh ing manggang roti lan barang panggang liyane saya tambah akeh amarga permintaan panganan sing sehat lan akeh konsumen sing sadar kesehatan.
Urip sing sehat diakoni minangka salah sawijining megatrend, kanthi glepung gandum sing dijuluki minangka conto saka tren sing terus-terusan iki, lan favorit pelanggan kanggo panganan fungsional alami.
Nanging, faktor sing bisa nyuda tuwuhing pasar glepung gandum kalebu, aksesibilitas sing luwih angel, luwih larang, lan umur simpan sing suda.

Kanggo Njaluk Salinan Salinan Laporan ngunjungi @  https://www.futuremarketinsights.com/reports/brochure/rep-gb-9617

Milenial Ndorong Pertumbuhan Pasar Tepung Gandum

Amarga glepung gandum wutuh menehi rasa sing luwih nyenengake lan mamah kanthi karakter sing apik, glepung gandum dadi misuwur ing antarane sing pengin panganan sing luwih sehat.
Millennials mimpin pangisian daya kanggo gandum panggang sing apik, sing uga menehi dorongan signifikan kanggo pasar glepung gandum.
Ing wawancara kanggo Food Business News, ditemokake manawa setengah saka konsumen kasengsem ing glepung gandum lan siji ing saben patang pembeli arep glepung gandum.
Kajaba iku, miturut data sing ditanggepi dening Layanan Statistik Pertanian Nasional Departemen Pertanian AS, produksi glepung gandum wutuh nyumbang luwih saka 5% produksi glepung Amerika Serikat ing taun 2017.
Kajaba iku, wis diamati manawa produk glepung gandum sing dikirim saka distributor menyang operator layanan panganan, mundhak luwih saka 15% ing taun 2017.

Pasar Tepung Gandum Utuh: Perkembangan Utama

  • Ing Juli 2018, Ardent Mills ngumumake rencana kanggo kolaborasi karo Arcadia Biosciences Inc., perusahaan bahan pangan pertanian, babagan inovasi gandum. Proyèk iki yakuwi kanggo nambah rasa sakabèhé glepung gandum lan ndawakake umur simpan.
  • Ing Maret 2016, The King Arthur Flour Company ngenalake identitas sing diawetake 100% glepung gandum wutuh.

Pasar Tepung Gandum Utuh: Analisis Daerah

Glepung gandum wutuh tuwuh kanthi tingkat sing nggumunake - mbuktekake ing pasar sawise pasar manawa para pelanggan ing saindenging jagad wiwit ngerti pentinge nikmati glepung gandum liyane.
Glepung gandum dianggep minangka panganan super favorit ing Amerika Tengah lan Latin amarga nilai nutrisi lan rasa sing béda.
Glepung gandum utuh dianggep minangka salah sawijining sumber daya sing paling akeh lan penting kanggo akeh wong pribumi ing Amerika Utara. Ing India lan Inggris, gandum putih umume digunakake kanggo nggawe glepung gandum tinimbang abang kaya ing AS.

Takon analis @ https://www.futuremarketinsights.com/ask-question/rep-gb-9617

Pasar Tepung Gandum Utuh: Peserta Utama

Sawetara peserta pasar ing pasar Tepung Gandum Utuh yaiku:

  • Perusahaan Tepung King Arthur
  • Panganan Alami Pabrik Abang Bob
  • Medali Emas (General Mills)
  • Georgia Organik
  • Tanah Batu (Pabrik Panah)
  • Gandum Montana
  • Anson Mills
  • Heartland Mill Inc.
  • Siemer Milling Company
  • Lindsey Mills
  • Hodgson Mills
  • Mills Umum
  • Ardent Mills
  • Wilkins Rogers Mills
  • Prestige Group of Industries
  • Conagra Mills
  • Pabrik Tepung Sunrise
  • Ekspor Kishan
  • Natural Way Mills
  • Belize (Archer Daniels Midland)

Laporan riset nampilake penilaian lengkap babagan pasar Tepung Gandum Utuh lan ngemot wawasan, fakta, data sejarah, lan data pasar sing didhukung kanthi statistik lan industri sing divalidasi. Iki uga kalebu proyeksi nggunakake set asumsi lan metodologi sing cocog. Laporan riset nyedhiyakake analisis lan informasi miturut segmen pasar kayata jinis produk, aplikasi, lan panggunaan pungkasan.

Laporan kasebut nyinaoni analisa lengkap ing:

  • Segmen Pasar Tepung Gandum Kab
  • Dinamika Pasar Tepung Gandum Kab
  • Ukuran Pasar Tepung Gandum Kab
  • Pasokan lan Permintaan Tepung Gandum Kabèh
  • Tren / Masalah / Tantangan Saiki sing ana gandhengane karo Pasar Tepung Gandum
  • Lanskap Kompetisi lan Peserta Pasar Muncul ing Pasar Tepung Gandum Utuh
  • Analisis Rantai Nilai Pasar Tepung Gandum Kab

Analisis regional kalebu:

  • Amerika Utara (AS, Kanada)
  • Amerika Latin (Mexico, Brasil)
  • Eropa (Jerman, Inggris, Prancis, Italia, Spanyol, Polandia, Rusia)
  • Asia Wétan (China, Jepang, Korea Selatan)
  • Asia Kidul (India, Thailand, Malaysia, Vietnam, Indonesia)
  • Oceania (Australia, Selandia Baru)
  • Timur Tengah & Afrika (Negara GCC, Turki, Afrika Lor, Afrika Kidul)

Laporan kasebut minangka kompilasi informasi tangan pertama, penilaian kualitatif lan kuantitatif dening analis industri, masukan saka pakar industri lan peserta industri ing rantai nilai. Laporan kasebut nyedhiyakake analisis jero babagan tren pasar induk, indikator ekonomi makro, lan faktor pamrentahan bebarengan karo daya tarik pasar miturut segmen. Laporan kasebut uga menehi peta pengaruh kualitatif saka macem-macem faktor pasar ing segmen pasar lan geografi.

Segmentasi Pasar Tepung Gandum Kab

Pasar Tepung Gandum Kabeh bisa dipérang miturut jinis produk, sifat, panggunaan pungkasan, kemasan, lan saluran penjualan.

Adhedhasar jinis produk, pasar bisa dipérang dadi:

  • Tepung Pancake Gandum Kab
  • Tepung Roti Gandum Kab
  • Tepung Pizza Gandum Kab
  • Tepung Kerupuk Gandum Kab

Ing basis saka alam, pasar bisa dipérang dadi:

Adhedhasar aplikasi, pasar bisa dipérang dadi:

  • Produk Bakeri
  • Roti
  • Biskuit
  • roti
  • Rolls
  • Cookies
  • Barang Manis
  • desserts
  • Tortilla
  • Others

Adhedhasar kemasan, pasar bisa dipérang dadi:

  • Tas
  • Supersacks
  • Bulk Tankers

Adhedhasar saluran penjualan, pasar bisa dipérang dadi:

  • Penjualan Langsung / B2B
  • Penjualan Langsung / B2C
  • Supermarket / Hypermarket
  • Toko Retail
  • Toko Khusus
  • Toko Kelontong Umum
  • Toko online

Telusuri Laporan Lengkap ing:  https://www.futuremarketinsights.com/reports/whole-wheat-flour-market

 

Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...