Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Pelayaran Health Industri Hospitality Luxury News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Princess Cruises mungkasi syarat vaksin COVID-19

Princess Cruises mungkasi syarat vaksin COVID-19
Princess Cruises mungkasi syarat vaksin COVID-19
ditulis dening Harry Johnson

Tamu sing wis divaksinasi sing mlaku ing pelayaran kurang saka 16 dina ora kudu nyoba sadurunge mlebu lan mung kudu ngunggah bukti vaksinasi

Princess Cruises dina iki ngumumake protokol lan pedoman COVID-19 sing dianyari, ngilangi syarat vaksin kanggo umume pelayaran kurang saka 16 dina supaya sapa wae bisa lelayaran, lan nyetel syarat tes pra-lelungan supaya ora rumit.

Wiwit tanggal 6 September, tamu sing wis divaksinasi sing mlaku ing pelayaran kurang saka 16 dina ora kudu nyoba maneh sadurunge numpak kapal lan mung kudu ngunggah bukti vaksinasi nalika entuk. OceanReady.

Tamu sing ora divaksinasi, utawa sing ora menehi bukti vaksinasi, ing itineraries kasebut bakal nyoba dhewe sajrone telung dina sawise pelayaran lan ngunggah bukti tes negatif sadurunge mlebu.   

Pandhuan anyar iki ditrapake kanggo itineraries saka kabeh pelabuhan keberangkatan kajaba ing ngendi peraturan lan protokol pemerintah bisa beda-beda kaya Kanada, Yunani lan Australia.

Ing ngisor iki sing TCTerms tombol kanggo Putri Cruises' Pedoman CruiseHealth sing dianyari kanggo embarkasi: 

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

  • Ora ana tes pra-cruise kanggo tamu sing wis divaksinasi nalika lelungan nganti 15 bengi (tamu 5 lan luwih lawas) kajaba transit Terusan Panama lengkap, trans-samudra lan jadwal khusus liyane; tamu sing ora divaksinasi kudu menehi asil tes mandiri sing negatif sajrone telung dina sawise embarkasi (bocah sing durung divaksinasi ing sangisore 5 taun ora mbutuhake tes pra-pelayaran)
  • Tamu sailing on voyages 16 bengi utawa luwih, utawa lelayaran ing lengkap Panama Canal transits, trans-segara lan itineraries tartamtu, kudu njupuk test ngawasi ing telung dina embarkasi (tamu 5 lan lawas). Tamu ing jinis pelayaran iki bakal dikontak langsung dening Navigator Samudra kanggo mbantu.

Pedoman sing dianyari Putri nggambarake komitmen sing terus-terusan ing jalur pelayaran kanggo nyedhiyakake lingkungan sing aman lan sehat kanggo kabeh tamu lan kru.

"Pedoman sing dianyari iki mbantu njamin liburan Putri kasedhiya kanggo kabeh wong," ujare John Padgett, presiden Princess Cruises. "Pengalaman Putri pancen unik lan kita ngajak kabeh wong njupuk liburan Putri sing nawakake layanan sing luar biasa kanthi rega sing ora cocog."

Pedoman sing dianyari tundhuk karo peraturan lokal babagan homeport lan tujuan sing ditrapake.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...