Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Hiburan fashion France Investment News wong Qatar Olahraga Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Qatar Airways nggawe perjanjian anyar karo Paris Saint-Germain

Qatar Airways nggawe perjanjian anyar karo Paris Saint-Germain
Qatar Airways nggawe perjanjian anyar karo Paris Saint-Germain
ditulis dening Harry Johnson

Paris Saint-Germain minangka klub global apik sing ngluwihi olahraga lan nggabungake jagad hiburan lan fashion.

Qatar Airways, Mitra Maskapai Resmi Paris Saint-Germain wiwit taun 2020, wis diumumake minangka Mitra Jersey Resmi anyar kanggo juara bal-balan Prancis sing ditanduri bintang ing kemitraan multi-taun, wiwit musim 2022/23.

Kanthi 46 piala utama ing kabeh kompetisi, Paris Saint-Germain iku sawijining klub global apik sing ngluwihi olahraga lan nggabungake donya hiburan lan fashion kanggo dipanggonke minangka merek olahraga lan gaya urip anjog. Parc des Princes minangka papan kanggo para Juara Prancis sing wis menang gelar 'Ligue 1' kaping 10 lan minangka salah siji saka telung klub ing Eropa sing bisa lolos ing babak kalah ing Liga Champions UEFA saben musim wiwit 2012.

Paris Saint-Germain bakal duwe peran penting ing Qatar Airways' portofolio sponsor sing ekstensif lan bakal nyambung lan melu merek karo atusan yuta penggemar klub ing saindenging jagad, lan menehi pengalaman unik kanggo menehi hadiah marang anggota Klub Privilege - sing bakal dadi Program Resmi Frequent Flyer Paris Saint-Germain. Kajaba iku, Qatar Airways Holidays bakal nawakake paket perjalanan penggemar resmi Paris Saint-Germain, nggawa penggemar bal-balan saka sak ndonya menyang Paris, kanggo nikmati kutha kasebut lan ndeleng sawetara pemain paling apik ing bal-balan, kayata Kylian Mbappé, Lionel Messi, Neymar. Jr, Sergio Ramos, lan Marquinhos. Paket bakal kalebu penerbangan bali, akomodasi lan tiket pertandingan.  

Kepala Komersial Qatar Airways, Thierry Antinori, ujar: "Kita wis mlebu jaman anyar ing kemitraan karo salah sawijining klub paling gedhe ing donya - Paris Saint-Germain. Sambungan kita karo klub saya tambah kuwat, lan musim anyar bakal nampilake Qatar Airways ing ngarep kit klub; salah siji saka jersey bal-balan kang paling dikenali. Kaya Qatar Airways, klub kasebut duwe ambisi gedhe ing bal-balan, lan kita ngarep-arep bisa dadi bagian saka sukses ing taun-taun sing bakal teka.

"Pengumuman partner jersey anyar minangka tonggak sejarah kanggo klub," ujare Marc Armstrong, Chief Partnerships Officer Paris Saint-Germain. "Kita seneng ndeleng Qatar Airways nambah komitmen marang kulawarga Paris Saint-Germain. Qatar Airways melu banget ing olahraga. Iku maskapai ambisi, salah siji sing paling diakoni ing donya. Kanthi nampilake klambi Rouge & Bleu, Qatar Airways bakal nambah visibilitas global lan integrasi menyang bal-balan mung sawetara wulan sadurunge Piala Donya diwiwiti ing Qatar lan uga ngluwihi.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Sauntara kuwi, Bandara Internasional Hamad (HIA) ing Doha, milih dadi Bandara Paling Apik kanggo kaping pindho berturut-turut, lan Qatar Duty Free (QDF) bakal dadi Bandara Resmi lan Bebas Bea Resmi, saben Paris Saint-Germain. QDF uga bakal ngembangaken toko penggemar resmi klub ing bandara kanggo menehi kesempatan kanggo para penggemar kanggo ngamanake macem-macem barang dagangan klub resmi.

Paris Saint-Germain bakal nambah portofolio olahraga ekstensif Qatar Airways sing didhukung dening Maskapai Paling Apik ing Donya, kalebu Piala Donya FIFA Qatar 2022, FC Bayern München ing Jerman, Concacaf, Conmebol, lan kemitraan tambahan ing macem-macem disiplin olahraga kayata equestrianism, kitesurfing. , padel lan tenis.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...