Australia Warta Breaking Travel negara | wilayah Warta Pamrentah News Pariwisata Trending

Tropical North Queensland mbayar kabeh turis $100

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pariwisata Tropis Queensland Utara, Australia bakal mbayar pengunjung $100 subsidi pesawat kanggo generate 50,000 liyane pengunjung bengi.

Tropis North Ratusland iku salah siji saka crita wisata Australia paling diversely ayu lan kuat. Iki pesen kanggo pengunjung ing swarga Australia Lor iki.

"Bebarengan kita bisa mbukak kunci crita The Tropics lan mbangun sukses pariwisata minangka salah sawijining tujuan sing paling maju ing negara kasebut."

"Ing Pariwisata Tropis Queensland Utara (TTNQ), kita bangga kanggo pasar wilayah iki kanggo donya liwat crita sing diadegaké ing saindhenging karang, alas udan, Pribumi, outback, gaya urip, lan petualangan.

Far North Queensland minangka bagéan paling lor ing negara bagian Queensland Australia. Kutha paling gedhé yaiku Cairns lan sacara geografis didominasi déning Semenanjung Cape York, sing dumunung ing sisih lor nganti Selat Torres, lan ing sisih kulon menyang Negara Teluk.

Kepala Eksekutif Pariwisata Queensland Utara Tropis Mark Olsen ujar manawa subsidi bakal kasedhiya wiwit dina iki kanggo lelungan sadurunge 20 November. Iki dirancang kanggo ngasilake tambahan $ 14 yuta kanggo mbuwang pengunjung kanggo ekonomi regional.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Lelungan antar negara sing pesenan ing maskapai apa wae karo Webjet sadurunge 31 Juli layak kanggo subsidi $ 100, sanajan kampanye kasebut bisa adol luwih awal amarga kita ngarepake bakal ana permintaan sing kuat," ujare.

"Tropical North Queensland wis seneng periode preian sekolah bumper kanthi kunjungan sing kuwat banget sajrone patang minggu sing nuduhake manawa pengunjung antar negara bali maneh sawise rong taun kurang.

"Jumlah penumpang bandara tekan luwih saka 94,000 ing minggu wiwit tanggal 27 Juni nalika kabeh negara bagian wétan ana preian sekolah, ngluwihi tingkat pra-pandemi meh 4000 penumpang.

"Industri wis unggul kanggo nyukupi panjaluk sing kuat iki lan kita pengin njamin kabeh wilayah entuk manfaat saka kunjungan sing kuat sajrone rong wulan sabanjure nganti jumlah pengunjung munggah maneh nalika preian sekolah.

"Pengunjung internasional wis mulai mundur kanthi tambahan penerbangan langsung saka Selandia Baru lan Jepang ing wulan iki, nanging kita isih adoh kanggo ngrampungake pasar perjalanan internasional $ 1 milyar kanggo tujuan kasebut.

"TTNQ bakal terus agresif ngoyak pengunjung domestik kanggo nyurung panjaluk akomodasi lan pengalaman ing Tropical North Queensland.

"Pesanan maju kuwat nganti Agustus lan lalu lintas situs web kita nuduhake wong wis ngrancang preian sadurunge preian sekolah kanthi rekor 257,000 pangguna ing Mei kalebu 95 persen pangguna anyar.  

"Kita wis ndeleng akeh wong pisanan sing teka ing Cairns taun iki lan liya-liyane sing durung ngunjungi luwih saka dasawarsa lan padha kaget amarga kedewasaan tujuan lan macem-macem pengalaman kelas donya sing luar biasa.

"Iki nggawa gelombang panyengkuyung anyar kanggo liburan Tropis North Queensland sing ngerti yen seminggu ora ana wektu sing cukup kanggo njelajah Great Barrier Reef, alas udan paling tuwa ing donya lan pedalaman sing bisa diakses.

"Para wisatawan nemokake yen Tropical North Queensland minangka tujuan kemewahan sing lestari, ing ngendi dheweke ora mung Ndelok Great, nanging Ninggalake Greater."

Proyèk iki nampa dana hibah saka Pamaréntah Australia, miturut program Recovery kanggo Pariwisata Daerah sing dikelola Austrade.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...