Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Prakiraan Pasar Perawatan Radioimunoterapi kanthi Dampak Potensi & Lingkup Masa Depan, Temokake FMI 2022 - 2027

ditulis dening editor

Kanker minangka panyebab utama pati ing saindenging jagad lan diprakirakake bakal mundhak kanthi kira-kira 11.5 yuta tiwas ing taun 2030. Kanker sing paling umum yaiku kanker paru-paru, kira-kira 1.59 yuta tiwas, jinis kanker liyane kalebu kanker ati, kanker payudara, kanker weteng, kanker ati, lsp. Kanker bisa diobati kanthi operasi, kemoterapi, terapi radiasi, terapi hormon, terapi target, obat presisi, imunoterapi lan transplantasi sel induk. Imunoterapi nyakup panggunaan sistem kekebalan wong kanggo nglawan kanker; iku melu stimulasi sistem imun kanggo nyerang sel kanker utawa nyedhiyani sistem imun karo sistem imun digawe manungsa.

Jinis imunoterapi sing beda kalebu antibodi monoklonal, dirancang kanggo nyerang sel tartamtu; inhibitor checkpoint imun, obat sing ngenali lan nyerang sel kanker kanthi ngilangi rem sel T; vaksin kanker, digunakake kanggo micu respon imun marang penyakit tartamtu lan macem-macem immunotherapy non-spesifik liyane digunakake kanggo ngedongkrak sistem imun. Radioimmunotherapy minangka kombinasi terapi radiasi lan imunoterapi. Antibodi monoklonal direkayasa ing laboratorium lan dipasangake karo bahan radioaktif sing disebut radiotracers. Nalika disuntikake, radio menehi label antibodi kanggo ngiket sel kanker tartamtu lan ngrusak sel kanker kanthi radioaktivitas. Agen radioaktif sing digunakake utamane yaiku Yttrium-90 Ibritumomab Tiuxetan, Iodine-131 Tositumomab, lan liya-liyane.

Kanggo tetep 'ngarep' pesaing sampeyan, njaluk a brochure: https://www.futuremarketinsights.com/reports/brochure/rep-gb-3701

Sawetara uji klinis ditindakake kanggo nemtokake potensial antibodi monoklonal sing dilabel radio. Radioimunoterapi uga digunakake kanggo nambani pasien sing nandhang limfoma sel B non-Hodgkin, lan sub-jinis limfoma utawa pasien sing ora nanggapi kemoterapi. Umume, ora ana efek samping nalika perawatan. Ing lapangan klinis, studi klinis ditindakake kanggo ningkatake khasiat biologi lan kimia lan perbaikan prosedur perawatan ing radioimunoterapi. Cara langsung lan ora langsung digunakake ing pangiriman molekul radioimunoterapi. Nambah pendanaan discretionary kanggo riset kanker dening pemerintah lan lembaga federal, nambah jangkoan Medicare, mundhak prevalensi kanker ing antarane populasi sing saya tambah, kasedhiyan perawatan kanker anyar, lan macem-macem faktor liyane bakal dadi pasar radioimunoterapi ing mangsa ngarep.

Pasar Perawatan Radioimunoterapi: Pembalap lan Watesan

Miturut Organisasi Kesehatan Word, kira-kira ing taun 2030, kira-kira 23.6 yuta kasus kanker anyar bakal dumadi ing saindenging jagad. Pedoman pemerintah saka American Society of Clinical Oncology lan National Comprehensive Cancer Network (NCCN / ASCO) nyedhiyakake bantuan kanggo profesional kesehatan ing manajemen lan perawatan pasien kanker. Riset lan pangembangan sing kuat babagan terapi kanker, mundhake kasus kanker, nambah preferensi kanggo riset kanker. Ing April 2016, Pamrentah AS nyedhiyakake US $ 5.2 Bn kanggo National Cancer Institute (NCI), lembaga pemerintah federal, kanggo riset lan pelatihan kanker. Anggaran mundhak 5.3% dibandhingake taun sadurunge. Masalah jangkoan asuransi lan mbayar maneh, perusahaan gedhe nandur modal akeh ing terapi kanker sing melu wektu lan dhuwit, lan ora ana jaminan manawa produk kasebut bakal entuk jangkoan, risiko radiasi kanggo profesional kesehatan lan pasien minangka sawetara faktor sing bisa nyuda wutah radio. - pasar imunoterapi

Pasar Perawatan Radioimunoterapi: Ringkesan

Adhedhasar jinis obat kasebut, global pasar perawatan radioimunoterapi dipérang dadi ibritumomab, tositumomab, rituximab, epratuzumab, lintuzumab, labetuzumab lan trastuzumab. Adhedhasar jinis prosedur, pasar perawatan radioimunoterapi dipérang dadi cara langsung lan ora langsung. O Ing basis indikasi penyakit, pasar dipérang dadi limfoma non-hodgkin, leukemia myeloid, kanker kolorektal, kanker payudara, macem-macem myeloma lan liya-liyane. Adhedhasar pangguna pungkasan, pasar dipérang dadi rumah sakit, pusat bedah ambulatori lan lembaga riset kanker. Peningkatan populasi pasien kanker, pendanaan saka badan pamrentah, fokus ing akuisisi lan penggabungan dening macem-macem produsen utama amarga tuwuhing pasar perawatan radio-imunoterapi.

Pasar Perawatan Radioimunoterapi: Ringkesan Wilayah

Wicaksana wilayah, Pasar Perawatan Radioimunoterapi global diklasifikasikake dadi wilayah yaiku, Amerika Utara, Amerika Latin, Eropa Kulon, Eropa Timur, Asia-Pasifik, Jepang, Timur Tengah lan Afrika. Luwih saka 70% pati kanker ing donya ana ing Afrika, Asia lan Amerika Kidul. Udakara 33% kasus kanker ing saindenging jagad amarga asap lan rokok. Bebarengan karo ekspansi ing pasar sing berkembang, lan luwih fokus ing diagnosis awal, screening, pemantauan lan pangembangan klinis sing ana gandhengane karo perawatan radioterapi wis dadi strategi utama sing diadopsi para pemain utama ing pasar perawatan radioimunoterapi global.

Pasar Perawatan Radioimunoterapi: Pemain Utama

Sawetara pemain utama ing Pasar Perawatan Radioimunoterapi global yaiku GlaxoSmithKline plc. Bayer AG, MabVax Therapeutics Holdings, Inc., Panacea Pharmaceuticals, Inc. Nordic Nanovector, Actinium Pharmaceuticals, Inc., Immunomedics, Inc., Spectrum Pharmaceuticals, Inc.lan liya-liyane.

Laporan riset nampilake penilaian lengkap babagan pasar lan ngemot wawasan, fakta, data sejarah, lan didhukung statistik lan data pasar sing wis diverifikasi. Uga ngemot ramalan kanthi nggunakake asumsi lan metodhe sing cocog. Laporan riset nyedhiyakake analisis lan informasi miturut kategori kayata segmen pasar, geografis, jinis produk lan aplikasi.

Laporan kasebut nyinaoni analisa lengkap ing:

  • Segmen Pasar
  • Dinamika Pasar
  • Ukuran Pasar
  • Pasokan & Panjaluk
  • Tren / Masalah Saiki / Tantangan
  • Kompetisi & Perusahaan sing ana gandhengane
  • Teknologi
  • Rantai Nilai

Analisis regional kalebu

  • Amerika Utara (AS, Kanada)
  • Amerika Latin (Meksiko, Brasil lan Liyane saka Amerika Latin)
  • Eropa Kulon (Jerman, Italia, Prancis, Inggris, Spanyol, negara-negara Nordik, Belgia, Walanda, Luksemburg lan Liyane saka Eropah Kulon)
  • Eropah Wétan (Polandia, Rusia lan sisa Eropah Wétan)
  • Asia Pasifik (China, India, ASEAN, Australia & Selandia Baru)
  • Japan
  • Timur Tengah lan Afrika (GCC, S. Afrika, lan Liyane saka MEA)

Laporan kasebut minangka kompilasi informasi tangan pertama, penilaian kualitatif lan kuantitatif dening analis industri, masukan saka pakar industri lan peserta industri ing rantai nilai. Laporan kasebut nyedhiyakake analisa jero babagan tren pasar induk, indikator ekonomi makro lan faktor pangaturan bebarengan karo daya tarik pasar miturut segmen. Laporan kasebut uga menehi peta pengaruh kualitatif saka macem-macem faktor pasar ing segmen pasar lan geografi

Pasar Perawatan Radioimunoterapi: Segmentasi

Pasar perawatan radioimunoterapi global wis diklasifikasikake adhedhasar jinis obat, jinis prosedur, indikasi penyakit, jinis target lan geografi.

Adhedhasar Jinis Obat, pasar perawatan radioimunoterapi dipérang dadi:

  • Ibritumomab
  • Tositumomab
  • Rituximab
  • Epratuzumab
  • Lintuzumab
  • Labetuzumab
  • Trastuzumab
  • Others

Adhedhasar Jinis Prosedur, pasar perawatan radioimunoterapi global dipérang dadi:

  • Cara Langsung
  • Cara Ora Langsung

Adhedhasar Indikasi Penyakit, pasar perawatan radioimunoterapi global dipérang dadi:

  • Limfoma non-Hodgkin
  • Leukemia myeloid
  • Kanker kolorektal
  • Kanker Payudara
  • Multiple Myeloma
  • Others

Adhedhasar pangguna pungkasan, pasar perawatan radioimunoterapi global dipérang dadi:

  • Hospitals
  • Pusat Bedah Ambulatory
  • Institut Riset Kanker
  • Others

Supaya luwih maju, entuk TOC saka Laporan iki:  https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-3701

Sorotan Laporan:

  • Ringkesan pasar induk
  • Ngganti dinamika pasar ing industri kasebut
  • Segmen pasar jero
  • Ukuran pasar bersejarah, saiki lan digambarake saka jumlah volume lan nilai
  • Tren lan pangembangan industri pungkasan
  • Lanskap kompetitif
  • Strategi pemain utama lan produk sing ditawakake
  • Segmen Potensial lan niche, wilayah geografis sing nuduhake wutah sing janjeni
  • Persepektif sing netral babagan kinerja pasar
  • Mesthi duwe informasi kanggo para pemain pasar supaya bisa ningkatake lan ningkatake jejak pasar

Babagan Insight Market Market (FMI)
Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama layanan intelijen lan konsultasi pasar, nglayani klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, lan duwe pusat pangiriman ing Inggris, AS lan India. Laporan riset pasar lan analisis industri paling anyar saka FMI mbantu bisnis ngatasi tantangan lan nggawe keputusan kritis kanthi yakin lan jelas ing tengah-tengah kompetisi sing larang. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi menehi wawasan sing bisa ditindakake sing nyebabake wutah sing lestari. Tim analis sing dipimpin pakar ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien kita nyiapake kabutuhan konsumen sing terus berkembang.

Hubungi kita:
Wawasan Pasar Mbesuk
No Unit: Menara Emas AU-01-H (AU), No Plot: JLT-PH1-I3A,
Menara Danau Jumeirah, Dubai,
Uni Emirat Arab
Kanggo Entuk Penjualan: [email dilindhungi]
Kanggo Entri Media: [email dilindhungi]
Situs web: https://www.futuremarketinsights.com

Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...