Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Republik Afrika Tengah Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Investment News wong tanggung jawab Blanja Teknologi Pariwisata Wisata News Wire Plancongan Trending

Republik Afrika Tengah ndadekake Bitcoin minangka tender legal anyar

Republik Afrika Tengah ndadekake Bitcoin minangka tender legal anyar
Republik Afrika Tengah ndadekake Bitcoin minangka tender legal anyar
ditulis dening Harry Johnson

Kantor Presiden Republik Afrika Tengah ngumumake yen para legislator negara kanthi suara bulat milih kanggo nggunakake cryptocurrency paling populer ing donya - Bitcoin - minangka tender sing sah, bebarengan karo mata uang tradisional negara, franc CFA, lan Presiden CAR wis nandatangani langkah sing diusulake. menyang hukum.

Hukum anyar uga nglegalake panggunaan mata uang digital lan nggawe ijol-ijolan mata uang kripto dibebasake saka pajak.

Miturut pratelan sing diterbitake dening kantor presiden, undang-undang anyar "nempatake Republik Afrika Tengah ing peta negara sing paling wani lan paling visioner ing donya."

Nanging oposisi ora setuju, ujar manawa undang-undang kasebut ditujokake kanggo ngrusak mata uang regional sing didhukung dening Prancis lan dipasang ing euro.

Franc CFA (Communauté financière d'Afrique utawa Komunitas Keuangan Afrika) dibagi karo Republik Afrika Tengah, Kamerun, Chad, Republik Kongo, Gabon lan Guinea Khatulistiwa.

El Salvador ing Amerika Tengah dadi negara pisanan ing donya sing nggunakake Bitcoin minangka mata uang legal ing September 2021.

Dana Moneter Internasional (IMF) ngritik pamindhahan kasebut, kanthi nyebutake "risiko gedhe kanggo stabilitas finansial" sing asale saka volatilitas rega koin digital.

Survei anyar sing ditindakake dening Biro Riset Ekonomi Nasional sing berbasis ing AS nemokake yen panggunaan Bitcoin kanggo transaksi saben dina ing El Salvador tetep sithik lan umume digunakake dening pedunung, enom, lan lanang.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...