Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Kuliner Tujuan gourmet Industri Hospitality Hotel & Resor Jamaika Luxury News Resorts Pernikahan Romantis Blanja Pariwisata News Wire Plancongan

Resor Jamaika sing mentas dikonsep sing cocog karo jaman kepungkur

gambar duweni saka Sandals Resorts
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Ing Sandals® Dunn's River anyar saiki nampa reservasi

Perusahaan Resor Luxury-Included® Nyedhiyakake Rencana Paling Anyar kanggo Resor Paling Anyar kanggo ngurmati Ulang Tahun Pendiri pungkasan

Semangat kanggo nglanjutake sambutan sing anget menyang omah sing wis direnovasi lan direnovasi kanthi lengkap Sandal Kali Dunn, Sandals Resorts International (SRI) ngumumake dina iki yen reservasi dibukak kanggo para rawuh wiwit tanggal 24 Mei 2023.

Perusahaan resor saiki ngumumake apa sing sabanjure kanggo resort sing dikarepake amarga wis dikarepake bali menyang portofolio Sandal - saka desain suite pisanan nganti konsep lan bar restoran eksklusif, nganti cara anyar kanggo ngalami pengalaman Jamaika. keajaiban alam. Ditresnani dening pasangan wiwit tambahan dhisikan kanggo resort kabeh klebu portofolio perusahaan ing 1991, Sandals Dunn's River bakal bali minangka Resor account-anyar, reclaiming pinggiran minangka puncak Sandals kemewahan.

Sandals Dunn's River 260-kamar kabeh anyar lagi ngalami pemugaran saka ndhuwur-kanggo-ngisor - dirancang kanggo ngrampungake inti Jamaika, kali sing mlengkung, alas sing subur, lan wit beringin sing megah - kanthi fasilitas, akomodasi lan konsep kuliner sing digawa. maju kanthi usaha tanpa kompromi merek kanggo inovasi.

"Dina iki ditandhani kanthi tujuan khusus, amarga kita nampa reservasi kanggo Sandals Dunn's River kanggo ngurmati pendiri lan bapakku sing pungkasan, Gordon "Butch" Stewart - mung minangka penghormatan cilik kanggo dheweke sing kita ngerti bakal nggawe dheweke eseman," ujare. Adam Stewart, Ketua Eksekutif SRI.  

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Iki minangka proyek sing luar biasa lan pungkasan sing dakgarap karo dheweke minangka karya pungkasan. Dheweke milih lokasi iki luwih saka telung puluh taun kepungkur amarga garis pantai pasir putih, angin sepoi-sepoi, banyu biru lan cedhak karo curug archetypical tujuan kasebut. Iku ora mung bakal ngawula kanggo ambegan kasenengan anyar menyang sudhut Jamaika ditresnani lan ditresnani dening akeh, nanging bakal nyetel standar kemewahan anyar kanggo pariwisata ing latar mburi omah kita kanthi resor generasi sabanjure sing cocog karo masa lalu nostalgia.

Sorotan Akomodasi: Njupuk Mewah menyang Dhuwur Anyar

Deleng pisanan ing konsep suite sing ditambahi nuduhake tambahan anyar Tufa Suite Butler SkyPool, sing bakal nampilake panel kaca sing dawane balconies samudra, kanggo efek tanpa wates sing cetha menyang Segara Karibia. Ing Coyaba Swim-Up Rondoval Butler Suites karo Private Pools, Vila-vila sing apik lan mandiri sandal dibayangake maneh kanthi atap terbuka sing wiyar sing nampilake bak rendaman pribadi, area srengenge lan pemandangan flora ing saubengé. Mewah Mammee Bay Beachfront Butler Suites® bakal dilengkapi balconies wiyar langsung madhep banyu segara, karo peralatan emas lan logat ijo speckled saindhenging macem-macem akomodasi unik Resor kanggo efek alam-meets-mewah sing nyemplungaken tamu ing kaendahan unequivocal setelan.

Liyane ing Menu

Penawaran kuliner ing Sandals Dunn's River saiki bakal kalebu 12 restoran Global Gourmet™ - kanthi sepuluh konsep sing anyar kanggo Sandals. Infused karo teknik masak klasik sing ditemokake ing perusahaan paling apik ing Prancis, L'Amande bakal nyawisake campuran panganan Prancis lan jajanan Jamaika sing apik ing setelan sing apik. Konsep Yunani, Edessa, ing ngendi Karibia lan Segara Aegean bakal ketemu, kanthi elegan dijenengi kanggo kutha kuna banyu sing akeh banget. Saka Thailand kanggo Jepang, menu Asian-fusion ing Banyu bakal nawakake campuran budaya kabeh ing sajian siji. Staples sing ditresnani, lawas lan anyar, bakal gawe marem lan nyenengake rasa - saka rasa Amerika Tengah lan Kidul ing zuka, debut pisanan ing Sandals Royal Curaçao, menyang deso durung soulful Jerk Shack lan rasa manis lan pedhes tradisional.

Semangat sing dhuwur bakal urip suwe ing sangang bar, saben duwe identitas sing beda - kalebu pinggul lan canggih Klub Rum Dunn, ngendi libation teken pulo kang bakal shaken lan diudhek menyang asli Jamaika kerajinan koktail ahli dicampur karo bahan lokal-sumber kaya klapa lan rum asap sorrel. A pengalaman pisanan-of-sawijining-jenis, tamu bakal seneng dhaftar ahli curated rum Gamelan nalika nyoba tangan ing game domino Jamaika-aturan, ngendi sing paling apik saka enem menang . Ing Banyu Ketawapantai bar bakal kurban amben-gaya lelenggahan kanggo pengalaman saestu effervescent tengen ing wedhi, karo jeneng jovial lan koktail Sampanye sparkling cocog. A 'Sandal First' ing Jamaika, bar rooftop, Ocarina, bakal masangake roh karo angin segara alus, nalika elegan Lapidus Lounge menehi penghormatan marang arsitek terkenal Morris Lapidus sing ngrancang resort kasebut nalika pisanan dibangun minangka Hotel Arawak ing taun 1950-an.

Inspirasi saka Blue Mountains Jamaika sing asli, ing ngendi kacang dipanen lan dipanggang khusus kanggo resort, para tamu bisa nemu secangkir kopi seger ing BLŪM kafe, bebarengan karo masakan Jepang-gaya lan nitro kadhemen paling sante karo ngruwat inspirasi pulo.

Ngendi Banyu Tawar mili

Waters Cascading diklumpukake saka ambane saka Dunn kang River Falls bakal menehi sambutan tamu marang rawuh, karo kabeh fitur banyu sumber saka cadangan alam kali ing saindhenging Resor. Kolam renang paling gedhe ing Jamaika - dirancang kanggo niru aliran kali - bali menyang Sandals Resorts. Nampilake pinggiran panel kaca, blumbang bakal brilliantly leveled menyang wedhi kanggo efek banyu-meets-pasir-meets-samudra lan salah siji saka limang pools sumilir saka ngendi kanggo bask ing srengenge Jamaican anget.

The Red Lane® Spa ing Sandals Dunn's River bakal debut minangka salah siji sing paling mewah kanggo account, ngandika ing jantung Jamaika, tanah kayu lan banyu, karo swara mili banyu saka Kali Dunn lan Roaring Waters River cascading menyang pools spa marang latar mburi ethereal sing tansah ana. 

Wektu adoh, ing salah sawijining keajaiban alam Jamaika - Dunn's River Falls sing diajeni - para tamu bakal nyerep kelimpahan alam ing Bumi lan nemu papan ing ngendi katresnan mili kanthi alami, mbentuk sambungan alami lan nggawa Sandals Dunn's River pengalaman bunder lengkap.

"Ocho Rios minangka papan ing ngendi bapakku gedhe, ing ngendi dheweke pisanan sinau mancing lan ngrasakake angin sepoi-sepoi ing pantai sing madhep Kulon lan ing ngendi dheweke pisanan weruh kabungahan murni pulo kasebut ing rai pengunjung," ujare Stewart. "Ing kene ing pesisir Lor Jamaika, dheweke nyekseni industri pariwisata sing berkembang lan ngerti carane nyenengake lan nglayani pelanggan Karibia sing anyar. Saben titik kontak ing Sandals Dunn's River anyar dirancang kanggo nindakake lan liya-liyane.

Mabur Lurus lan Rasakake Kabeh Ocho Rios

Tamu bisa ngerteni sudhut liyane ing Jamaika liwat program ijol-ijolan merek "Tetep ing Siji, Muter ing Kabeh Sandal" lan mriksa tambahan. Sandal Resor ing wilayah kanthi transfer gratis antarane resort ing Ocho Rios. Kanggo luwih seneng wektu ing swarga, lelungan bisa ndharat langsung ing Ocho Rios kanthi layanan anyar American Airlines saka Miami ing pesawat AA4007 kanthi wektu pangolahan sing luwih cepet lan trep, jalur sing luwih cendhek, lan transfer pribadi sadurunge lan sawise liburan.

Tabungan Khusus

Tamu sing nginep ing Sandals Dunn's River saiki nganti 31 Agustus 2022, bakal nampa Penawaran Pembukaan Khusus kanthi tabungan kredit cepet nganti $605 kanggo nginep pitung bengi utawa luwih suwe. Penawaran kasebut bisa digabungake karo promosi tabungan Sandals liyane, kanggo lelungan tanggal 24 Mei 2023 nganti 31 Desember 2025. Nglanjutake sambutan sing apik kanggo para tamu saka Sandals Dunn's River asli, tamu bali sing dadi Anggota Sandals Select Reward bakal entuk gratis. Dunn's River Catamaran Cruise kanggo loro.

Kanggo informasi luwih lengkap, sandals.com/duns-river .

Krungu luwih lengkap babagan Sandals Dunn's River anyar saka Ketua Eksekutif Sandals Resorts, Adam Stewart, ing Sandal Palmcast Kab.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...