Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Warta Pamrentah Investment News wong Rusia Keslametan teror Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Trending Ukraine Inggris USA

Rusia janji bailout massive kanggo maskapai dhuwur lan garing

Rusia janji bailout massive kanggo maskapai dhuwur lan garing
Rusia janji bailout massive kanggo maskapai dhuwur lan garing
ditulis dening Harry Johnson

Perdana Menteri Rusia Mikhail Mishustin dina iki ngumumake rencana anyar pamrentah Rusia kanggo mbantu operator udara nasional kanggo mbayar maneh penumpang sing penerbangan dibatalake amarga sanksi sing ditindakake marang Rusia amarga agresi ing Ukraina.

Sawise invasi unprovoked Rusia ing tetanggan Ukraine, Amerika Serikat, Uni Eropa lan Inggris nutup wilayah udara kanggo kabeh pesawat Rusia minangka bagéan saka sanksi marang negara.

Rusia banjur nutup wilayah udara menyang negara-negara sing ngetokake larangan penerbangan marang operator Rusia.

Negara-negara sing dilarang saka wilayah udara Rusia yaiku:

  • Albania
  • Anguilla
  • Austria
  • Belgium
  • Kepulauan Virgin Inggris,
  • Bulgaria
  • Canada
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark (kalebu Greenland, Kapuloan Faroe)
  • Estonia
  • Finland
  • France
  • Jerman
  • Gibraltar
  • Yunani
  • Hungary
  • Iceland
  • Ireland
  • Italia
  • Jersey
  • Latvia
  • Lithuania
  • luxembourg
  • Malta
  • Walanda
  • Norway
  • Poland
  • Portugal
  • Romania
  • Slowakia
  • Slovenia
  • Spanyol
  • Swedia
  • UK

russian Badan Angkutan Udara Federal (Rosaviatsiya) ujar manawa pesawat saka negara sing dilarang mung bisa mlebu ing wilayah udara Rusia kanthi ijin khusus.

Miturut rencana subsidi maskapai anyar sing diusulake, operator udara Rusia bakal nampa dana bailout 19.5 milyar rubel ($238 yuta), ujare Perdana Menteri Rusia.

"Subsidi kasebut bakal digunakake kanggo mbalekake penumpang biaya tiket ing rute sing wis dibatalake amarga larangan eksternal, sing bakal nylametake para operator modal kerja dhewe, tegese bakal ana sumber daya finansial kanggo njamin keamanan penerbangan," ujare PM.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...