Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata News Wire Plancongan Trending USA

Sajarah Asosiasi Pemilik Hotel Asia Amerika

gambar duweni saka AAHOA

The Asosiasi Pamilik Hotel Amerika Asia (AAHOA) iku asosiasi perdagangan sing makili pemilik hotel. Ing taun 2022, AAHOA duwe udakara 20,000 anggota sing duwe 60% hotel ing Amerika Serikat lan tanggung jawab 1.7% saka PDB negara. Luwih saka siji yuta karyawan makarya ing hotel milik anggota AAHOA, entuk $47 milyar saben taun lan nyedhiyakake 4.2 yuta proyek AS ing kabeh sektor industri perhotelan.

Amerika Indian ing industri hotel lan motel awal ngadhepi diskriminasi, loro saka industri insurance lan saka saingan manggonke "American diduweni" pratandha njaba properti kanggo njupuk bisnis saka wong-wong mau. Klompok hotel hotel India liyane digawe ing Atlanta ing 1989 kanggo ngatasi masalah diskriminasi lan nambah kesadaran wong Amerika Asia sing kerja ing industri perhotelan kanthi jeneng Asosiasi Pemilik Hotel Amerika Asia.

Asosiasi Pemilik Hotel Asia Amerika wiwitane diadegake kanggo nglawan rasisme.

Wiwit pertengahan 1970-an, para pengusaha hotel Amerika India ngadhepi diskriminasi saka bank lan operator asuransi. Kira-kira wektu iku, sawise delegasi menyang konvènsi marshal geni regional nglaporake yen Patels wis ngobong motel lan ngirim klaim palsu, makelar asuransi ora gelem ngedol asuransi marang pemilik India.

Kanggo nglawan masalah iki lan bentuk diskriminasi liyane, Asosiasi Indemnity Mid-South dibentuk ing Tennessee. Iku tuwuh ing saindenging negoro lan pungkasane ganti jeneng dadi INDO American Hospitality Association. Klompok hotel hotel India liyane teka bebarengan ing Atlanta ing 1989 uga kanggo ngatasi masalah diskriminasi lan nambah kesadaran wong Amerika Asia ing industri perhotelan. Kanthi bantuan saka Michael Leven, presiden Days Inn of America, padha mbentuk Asian American Hotel Owners Association. Ing pungkasan taun 1994, rong klompok iki gabung karo misi ing ngisor iki:

AAHOA nyedhiyakake forum aktif ing ngendi pemilik hotel Asia Amerika liwat ijol-ijolan gagasan kanthi swara sing manunggal, bisa komunikasi, sesambungan, lan ngamanake posisi sing tepat ing industri perhotelan, lan dadi sumber inspirasi kanthi ningkatake profesionalisme lan keunggulan liwat pendidikan lan keterlibatan masyarakat.

Pamilik anyar nggawa keahlian bisnis lan kulawargane kanggo ngoperasikake motel kasebut. Dheweke nggawe teknik akuntansi modern kanggo ngawasi arus kas sing penting. Kaping papat aliran awis dadi mantra saka Patels. Yen motel sing nandhang kasusahan ngasilake bathi $ 10,000 saben taun lan bisa dipikolehi kanthi rega $ 40,000, entuk bathi kanggo kulawarga sing kerja keras.

Padha direnovasi lan nganyari motel rundown kanggo nambah aliran awis, didol properti lan perdagangan nganti motels luwih. Iki ora tanpa kangelan. Perusahaan asuransi konvensional ora bakal nyedhiyakake jangkoan amarga padha percaya yen pemilik imigran iki bakal ngobong motel-motel. Ing jaman semana, bank-bank ora bisa nyedhiyakake hipotek. Patels kudu mbiayai saben liyane lan ngasuransiake properti.

Ing tanggal 4 Juli 1999, New York Times artikel, reporter Tunku Vardarajan wrote, "Pamilik pisanan, kanthi cara sing konsisten karo akeh klompok imigran muncul, scrimped, lunga tanpa, darned kaos kaki lawas lan tau njupuk preian. Dheweke nindakake iki ora mung kanggo ngirit dhuwit nanging uga amarga irit minangka bagean saka kerangka moral sing luwih gedhe, sing nganggep kabeh pengeluaran sing ora penting minangka boros lan ora nyenengake. Iki minangka sikap sing didhukung dening keengganan puritan kanggo embel-embel lan frivolities, sing duwe oyod kaya Hinduisme sing ditindakake dening Patels kaya ing tradhisi sejarah minangka perfeksionis komersial.

Panganggit Joel Millman nulis ing Wong Amerika Liyane Viking, 1997, New York:

Patels njupuk industri sing ngantuk lan diwasa lan nguripake mudhun - nawakake konsumen luwih akeh pilihan nalika nggawe properti kasebut luwih nguntungake. Motels sing narik kawigaten milyaran ing tabungan imigran dadi ekuitas real estate worth akeh milyar liyane. Ekuitas kasebut, dikelola dening generasi anyar, digunakake kanggo bisnis anyar. Sawetara ana hubungane karo lodging (manufaktur persediaan motel); sawetara sing ana hubungane karo real estate (mbalikake omah terlantar); sawetara mung awis seeking kesempatan. Model Patel-motel minangka conto, kaya jitneys West Indian New York, babagan cara inisiatif imigran ngembangake kue. Lan ana piwulang liyane: nalika ekonomi pindhah saka manufaktur menyang layanan, fenomena Patel-motel nuduhake carane franchising bisa ngowahi wong njaba dadi pemain utama. Model Gujarati kanggo motel bisa ditiru dening Latinos ing landscaping, India Kulon ing homecare utawa Asia ing layanan klerikal. Kanthi ngoperasikake waralaba turnkey minangka bisnis kulawarga, para imigran bakal mbantu panyedhiya layanan sing terus berkembang.

Nalika investasi lan kepemilikan ditambahi, wong-wong Patel dipuntudhuh saka macem-macem tindak pidana: pembakaran, pencucian cek lelungan sing dicolong, ngindhari undang-undang imigrasi. Ing xenophobia sing nyenengake, Flyer Kerep majalah (Summer 1981) nyatakake, "Investasi manca wis teka ing industri motel ... nyebabake masalah serius kanggo para panuku lan makelar Amerika. Wong-wong Amerika kasebut nggrundel babagan praktik bisnis sing ora adil, bisa uga ilegal: malah ana omongan babagan konspirasi. Majalah ngeluh sing Patels wis artificially ndongkrak prices motel kanggo ngindhuksi edhan tuku. Artikel kasebut rampung kanthi komentar rasis sing ora bisa dingerteni, "Komentar dikirim babagan motel sing mambu kari lan pitunjuk peteng babagan imigran sing nyewa wong Kaukasia kanggo nggarap meja ngarep." Artikel kasebut nyimpulake, "Kasunyatane yaiku para imigran main game keras ing industri motel lan bisa uga ora mung miturut buku aturan." Manifestasi paling awon saka rasisme kasebut yaiku spanduk "Milik Amerika" sing ditampilake ing hotel tartamtu ing saindenging negara. Tampilan sengit iki diulang ing pasca 11 September Amerika.

Ing artikelku, "Carane American-Owned You Can Get", (Silaturahmi Panginepan, Agustus 2002), aku nulis:

"Ing kirim-September 11 Amerika, pratandha patriotisme ana ing endi-endi: panji, slogan, God Bless America lan poster United We Stand. Sayange, outpouring iki kadang ngluwihi wates demokrasi lan tumindak sing sopan. Pungkasan, patriotisme sejati kalebu fitur paling apik kanggo dokumen dhasar kita, lan sing paling apik ing Amerika ditampilake kanthi macem-macem. Kosok baline, sing paling ala yen dibayangke nalika ana klompok nyoba nemtokake "Amerika" miturut citra dhewe. Sayange, sawetara pamilik hotel nyoba njlentrehake versi khas "Amerika" dhewe. Nalika pungkasan taun 2002, Hotel Pennsylvania ing New York City masang spanduk mlebu sing nyebutake "hotel duweke Amerika," para pamilik nyoba nyimpang kritik kanthi nerangake, "Masalah duweke Amerika umume ora ngremehake hotel liyane. Kita pengin nyedhiyakake pengalaman Amerika kanggo para tamu. Kita pengin wong ngerti yen bakal entuk pengalaman Amerika. Kita ora seneng tenan apa hotel liyane utawa hotel apa ora. ”

Panjelasan iki minangka salah kepala. Apa "pengalaman Amerika" ing negara sing bangga karo keragaman budaya? Apa mung roti putih, asu panas lan cola? Utawa apa iku nyakup kabeh seni, musik, tari, pangan, budaya lan aktivitas sing macem-macem bangsa lan warga nggawa kanggo pengalaman Amérika?

Ing taun 1998, Ketua AAHOA Mike Patel ngumumake marang industri perhotelan yen wis wektune kanggo ngenali 12 Poin Waralaba Adil AAHOA. Dheweke ujar manawa tujuan utama yaiku "nyiptakake lingkungan franchising sing ningkatake kesetaraan lan saling migunani kanggo kabeh pihak."

AAHOA 12 Poin Waralaba Adil

Point1: Mandap Awal lan Karusakan Liquidated

Titik 2: Dampak / Encroachment / Perlindungan Merek Lintas

Titik 3: Kinerja & Jaminan Kualitas Minimal

Titik 4: Inspeksi Jaminan Kualitas / Survei Tamu

Titik 5: Eksklusivitas Vendor

Titik 6: Pambocoran lan Akuntabilitas

Titik 7: Njaga Hubungan karo Franchisee

Titik 8: Penyelesaian Sengketa

Titik 9: Panggonan lan Pilihan Klausa Hukum

Titik 10: Etika lan Praktik Penjualan Waralaba

Point 11: Transferability

Titik 12: Penjualan Merek Hotel Sistem Franchise

Stanley Turkel ditunjuk minangka 2020 Historian of the Year dening Hotel sajarah ing Amerika, program resmi National Trust for Historic Preservation, sing sadurunge dijenengi ing 2015 lan 2014. Turkel minangka konsultan hotel sing paling akeh diterbitake ing Amerika Serikat. Dheweke nindakake praktik konsultasi hotel minangka saksi ahli ing kasus sing ana gandhengane karo hotel, nyedhiyakake manajemen aset lan konsultasi franchising hotel. Dheweke disertifikasi minangka Master Hotel Supplier Emeritus dening Institut Pendidikan American Hotel and Lodging Association. [email dilindhungi] 917-628-8549

Bukune sing anyar "Great American Hotel Architects Volume 2" bubar diterbitake.

Buku Hotel liyane sing diterbitake:

• Hotel Amerika Greater: Pionir Industri Hotel (2009)

• Dibangun Suwene: Hotel 100+ Taun ing New York (2011)

• Dibangun Suwene: Hotel 100+ Taun ing Wétan Mississippi (2013)

• Hotel Mavens: Lucius M. Boomer, George C. Boldt, Oscar saka Waldorf (2014)

• Hotel Amerika Besar Volume 2: Pionir Industri Hotel (2016)

• Dibangun Suwene: Hotel 100+ Taun ing Kulon Mississippi (2017)

• Hotel Mavens Volume 2: Henry Morrison Flagler, Pabrik Henry Bradley, Carl Graham Fisher (2018)

• Arsitek Hotel Amerika sing Gedhe Volume I (2019)

• Hotel Mavens: Volume 3: Bob lan Larry Tisch, Ralph Hitz, Cesar Ritz, Curt Strand

Kabeh buku kasebut bisa dipesen saka PengarangHouse kanthi ngunjungi stanleyturkel.com  lan ngeklik judhul buku.

About penulis

Stanley Turkel CMHS hotel-online.com

Ninggalake Komentar

Share to...