Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Sektor Pariwisata Jamaika Nyedhak Pemulihan Penuh saka COVID-19

Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett (kiwa) nampa hadiah khusus saka Menteri Republik Namibia ing Kepresidenan, Hon. Christine / Hoebes, sawise dhiskusi babagan kolaborasi antarane negara loro ing babagan pariwisata, kalebu bidang kayata pemasaran, pembangunan modal manungsa uga pembangunan kelestarian lan ketahanan, ing Kementerian Pariwisata dina iki (5 Agustus 2022). Diskusi kasebut ditindakake nalika rapat Menteri Bartlett karo anggota delegasi khusus saka Namibia. - gambar duweni saka Departemen Pariwisata Jamaika

Sektor pariwisata Jamaika meh pulih saka pandemi COVID-19, sing ngancam kaslametane industri kasebut.

Sektor pariwisata Jamaika wis meh pulih saka pengaruh pandemi COVID-19, sing ngancam kaslametane industri kasebut. Wahyu kasebut digawe dening Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett sajrone rapat karo anggota delegasi khusus saka Republik Namibia, dipimpin dening Menteri Negara Afrika ing Kepresidenan, Hon. Christine //Hoebes, dina Jumuah (5 Agustus 2022).

Nalika nggawe pambocoran kasebut, Menteri Bartlett ujar manawa "kabar apik yaiku Jamaika saiki wis pulih 90 persen saka pandemi COVID-19 ing sektor pariwisata," nambahake manawa "pemulihan kita babagan kedatangan taun iki kemungkinan bakal luwih saka 3 taun. yuta, lan kita uga ngarepake pangasilan bakal mung udakara $100 yuta, utawa luwih, ing ngisor pangentukan paling apik ing taun 2019 yaiku $3.7 milyar.

Menteri kasebut uga negesake manawa pasar sumber utama Jamaika uga pulih kanthi kuat saka pandemi COVID-19.

Nalika menehi risak, Menteri Bartlett nyathet yen Inggris (Inggris) minangka siji-sijine pasar ing ngendi angka "kita maju luwih dhisik tinimbang taun 2019", nyathet yen dibandhingake karo nomer pra-COVID "kita ana enem persen luwih dhisik ing pasar Inggris."

Diskusi karo anggota delegasi kasebut nyusul rapat Komite Bersama Jamaika / Namibia awal minggu iki ing ngendi perjanjian ditandatangani ing sawetara wilayah kalebu pariwisata, logistik, pembangunan kutha, lan kerjasama Diaspora.

Bartlett nambahake manawa "AS wis bali banget, lan nalika Kanada rada ketinggalan, kemajuan wis ditindakake."

Dheweke uga nyathet yen adhedhasar Recovery pariwisata Jamaika:

"Kita bisa menehi pitulung lan dhukungan babagan program pemulihan Namibia dhewe."

Pak Bartlett njlentrehake yen ing Memorandum of Understanding (MoU) sing nyakup pariwisata, loro negara bakal kerja sama ing bidang kayata marketing, pembangunan modal manungsa, kelestarian lan bangunan ketahanan.

Menteri Bartlett nyathet yen, iki bakal mbutuhake kerja sama karo pejabat ing Namibia kanggo nggampangake panyiapan pusat satelit Jamaika adhedhasar, Ketahanan Pariwisata Global lan Pusat Manajemen Krisis (GTRCMC) ing wulan-wulan sing bakal teka.

Kanggo nanggepi, Menteri Christine // Hoebes, ujar manawa dheweke seneng, lan ngarepake, kolaborasi karo Jamaika ing kabeh aspek, utamane babagan pariwisata lan pembangunan modal manungsa.

Dheweke nyathet yen "iki bakal nguatake kolaborasi antarane negara loro" lan nambahake yen "perjanjian kasebut bakal nggawe Namibia ing papan sing luwih apik" babagan pariwisata pelayaran, utamane saka pelabuhan ing Teluk Montego, Jamaika menyang pelabuhan ing Teluk Walvis, Namibia.

Dheweke ujar manawa negarane uga ngarep-arep niru sing "narik turis menyang Jamaika lan tetep bali."

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar

Share to...