Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Tujuan Industri Hospitality India News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Bharat Gaurav Tourist Train debut ing India

gambar duweni saka Bharat Gaurav Trains
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

The Hon. Menteri Pariwisata, Kabudayan lan DONER, Shri G. Kishan Reddy, bebarengan karo Hon. Menteri Perkeretaapian, Komunikasi, Elektronika lan Teknologi Informasi, Shri Ashwini Vaishnaw Sepur Wisata Bharat Gaurav tanggal 21 Juni jam 1700, sing bakal pisanan nyambungake India lan Nepal ing sepur wisata. Sepur kasebut ditandhani saka Stasiun Kereta Api Delhi Safdarjung.

Sepur Bharat Gaurav (sepur sirkuit wisata adhedhasar tema) minangka upaya kanggo nampilake warisan budaya, spiritual, lan sejarah negara kasebut menyang masarakat India. Konsep unik Sepur Bharat Gaurav, kaya sing dibayangake dening Kementerian Kereta Api, bakal mbiyantu promosi pariwisata massal ing saindenging negara lan menehi kesempatan kanggo wong-wong saka kabeh bagean negara kanggo njelajah arsitektur, budaya, lan keajaiban sejarah. negara.

Dijenengi Bharat Gaurav Tourist Trains, Indian Railway Catering and Tourism Corporation Ltd. (IRCTC) bakal ngoperasikake sepur wisata kategori comfort khusus iki kanggo promosi pariwisata adhedhasar tema ing negara kasebut.

Sepur uga bakal ningkatake macem-macem tujuan budaya lan agama ing negara kasebut. Sepur Turis IRCTC Bharat Gaurav pisanan ing Sirkuit Ramayana 18 dina bakal diwiwiti saka Delhi tanggal 21 Juni 2022.

Pelatih sepur bubar ngalami perbaikan, lan fasilitas lan layanan wis ditingkatake. Ing asosiasi karo Kementerian Pariwisata, njaba gerbong sepur wis dirancang minangka kaleidoskop Bharat Gaurav, utawa Pride of India, nyorot macem-macem aspek India kayata monumen, tarian, Yoga, seni rakyat, lsp.

Perjalanan pertama sepur sing beroperasi ing Sirkuit Ramayana uga bakal ngliputi tujuan agama JANAKPUR (ing Nepal) sapisanan saliyane tujuan populer liyane kayata Ayodhya, Nandigram, Sitamarhui, Varanasi, Prayagraj, Chitrakoot, Pancvati (Nasik). ), Hampi, Rameshwaram, and Bhadrachalam. Iku uga bakal menehi insentif utama kanggo massa kanggo miwiti wisata ziarah.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar

Share to...