Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Rapat (MICE) News Seychelles Swiss Pariwisata News Wire Plancongan

Seychelles nutup kuartal kaping 2 2022 kanthi kegiatan ing Swiss

gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Tetep tujuan katon ing pasar Swiss, ing Pariwisata Seychelles tim nguatake kolaborasi karo mitra ing Swiss sajrone wulan Mei lan Juni kanthi sawetara kegiatan.

Ing kemitraan karo Turkish Airlines, tim kasebut ngundang sangang agen saka Operator Tur sing beda-beda adhedhasar ing sisih Swiss-Speaking Prancis kanggo Seychelles ing Mei. Kunjungan pendidikan sing sukses uga didhukung dening mitra hotel lan Perusahaan Manajemen Tujuan (DMC) sing kerja bareng karo Operator Tur ing Seychelles.

Terusake upaya kanggo mbujuk pasar ing wulan kasebut, Pariwisata Seychelles lan Operator Tur Ferien & Reisen von Ihrem Reiseveranstalter (FTI) nggampangake penyaringan iklan layar Mega rong minggu ing bagean Swiss sing nganggo basa Jerman lan ngirim 45,000. flyers Seychelles darmabakti kanggo macem-macem omah ing wilayah kasebut. Usaha kasebut digedhekake kanthi partisipasi macem-macem mitra hotel saka Seychelles.

Tourism Seychelles, bebarengan karo Travelhouse ing grup Hotelplan, uga ngluncurake branding jendela Seychelles limang minggu.

Iki kedadeyan ing luwih saka 65 Travelhouse, Hotelplan lan agensi perjalanan independen kanthi kolaborasi Constance Ephélia Hotel and Resort.

Sasi Mei dipungkasi kanthi acara B2C sawise kerja karo Let's Go Tours ing Schaffhausen, nampilake Kapuloan Seychelles menyang luwih saka 25 wisatawan potensial.

Tim Swiss miwiti sasi Juni kanthi blitz dodolan limang dina karo Let's Go Tours, ing ngendi dheweke ketemu luwih saka 140 agen lan mitra media ing negara sing nganggo basa Jerman. Penjualan blitz ngumumake ngluncurake tantangan penjualan menyang Seychelles sing agen sing menehi pesenan menyang tujuan kasebut karo Let's Go Tours nganti pertengahan Juli bakal menang liburan kanggo loro sing disponsori dening Edelweiss Air, Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa, Hotel L'Archipel lan Pariwisata Seychelles.

Pungkasan, nanging mesthine ora suwene mitra bakal krungu babagan tujuan sing apik, Pariwisata Seychelles melu ing Seychelles B2B soirée ing pertengahan Juni sing dianakake ing Valais. Acara kasebut, sing nampa luwih saka 20 peserta, uga ndeleng keterlibatan Acajou Beach Resort lan Etihad Airways. Kabeh mitra duwe kesempatan kanggo nampilake produk lan ketemu peserta kanthi individu.

Ing minggu kaping 24, Swiss tetep ana ing antarane 10 negara paling apik kanggo kedatangan pengunjung Seychelles, kanthi 6,447 pengunjung dibandhingake 6,458 ing taun 2019.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...