Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Azerbaijan Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investment News wong Blanja Sustainable Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Silk Way West Airlines pesen jet Airbus A350F anyar

Silk Way West Airlines pesen jet Airbus A350F anyar
Silk Way West Airlines pesen jet Airbus A350F anyar
ditulis dening Harry Johnson

Kargo anyar dimaksudake kanggo modernisasi lan ngembangake armada Silk Way West Airlines sing wis ana.

Maskapai Silk Way West sing berbasis ing Baku, Azerbaijan wis mlebu perjanjian tuku loro A350F. Iki minangka urutan pisanan saka wilayah Kaspia kanggo jinis pesawat iki. Kapal kargo dimaksudake kanggo modernisasi lan nambah armada sing ana kanthi pesawat kargo sing paling efisien lan lestari sing kasedhiya ing pasar.

"We are remen kanggo mlebu perjanjian pisanan nanging mesthi ora pungkasan karo Airbus, kang tandha wiwitan saka apa aku yakin bakal dadi kemitraan banget produktif nalika kita ngupaya kanggo wutah mangsa. Dina iki, tamu kita nyekseni wektu sing penting Silk Way West Airlines'sejarah. Aku manteb ing ati saka sukses sing akuisisi pesawat anyar iki bakal nggawa kita. Penandatanganan perjanjian iki nandhani tonggak sejarah anyar ing pertumbuhan perusahaan kita. Ora ana keraguan manawa persetujuan iki bakal nguatake posisi utama perusahaan ing pasar angkutan udara global sajrone 15-20 taun sabanjure, ”ujare Pak Wolfgang Meier, Presiden Silk Way West Airlines.

"Aku nampani Silk Way West Airlines minangka anyar Airbus pelanggan. A350F minangka game changer ing efisiensi lan kelestarian kanggo operasi kargo ing mangsa ngarep. Kita ngarep-arep kanggo nuduhake carane positif ekonomi lan teken lingkungan saka A350s bakal metu saka pesawat generasi lawas. ngandika Christian Scherer, Airbus Chief Commercial Officer lan Kepala Airbus International.

A350F adhedhasar pimpinan jarak jauh paling modern ing donya, yaiku A350. Pesawat kasebut bakal nampilake lawang kargo dek utama sing gedhe lan dawa fuselage sing dioptimalake kanggo operasi kargo. Luwih saka 70% saka pesawat udara digawe saka bahan canggih sing nyebabake bobot take-off 30 ton sing luwih entheng, sing bebarengan karo mesin Rolls-Royce sing efisien ngasilake keuntungan paling sethithik 20% bahan bakar sing luwih murah lan CO.2 emisi liwat pesaing paling cedhak saiki. Kanthi kapabilitas muatan 109 ton (+3t muatan / volume 11% luwih akeh tinimbang saingane), A350F nglayani kabeh pasar kargo (Express, kargo umum, kargo khusus ...) lan ana ing kategori kapal barang gedhe siji-sijine pesawat kargo generasi anyar tepat wektu kanggo standar emisi CO₂ ICAO sing ditingkatake.

Diluncurake ing 2021, A350F nyathet nganti saiki 31 pesenan lan komitmen saka enem pelanggan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...