Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada News wong Mbangun maneh tanggung jawab Afrika Kidul Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan USA

South African Airways ngrampungake proses mbalekaken tiket Amerika Utara

South African Airways ngrampungake proses mbalekaken tiket ing Amerika Utara
South African Airways ngrampungake proses mbalekaken tiket ing Amerika Utara
ditulis dening Harry Johnson

South African Airways (SAA) wis meh rampung proses mbalekaken tiket
panjalukan kanggo pelanggan sing rencana lelungan kena pengaruh pandemi COVID-19 lan nyebabake pembatalan penerbangan, penutupan tapel wates lan macem-macem larangan lelungan. Departemen Akuntansi Pengembalian dana SAA ing Kantor Wilayah Amerika Utara ing Fort Lauderdale bakal ditutup kanthi permanen ing pungkasan Juni 2022, dadi penasihat perjalanan ing USA wis dilaporake kanggo nerusake panjalukan mbalekaken sing pinunjul kanggo (083) tiket sing ditanggepi ing AS liwat email menyang: [email dilindhungi] dening 1 Juni 2022 kanggo review lan proses.

Kanggo tiket SAA (083) sing ditanggepi ing Kanada, Travel Advisors bisa ngolah pembayaran maneh kanggo tiket kasebut liwat link BSP lan bakal dideleng lan disetujoni dening SAA. Ora dibutuhake tiket kasebut dikirim menyang SAA kanggo diproses mbalekaken.

"Wiwit awal pandemi, South African Airways wis kepinginan banget kanggo netepi prasetya kanggo menehi tanggung jawab kanggo para pelanggan amarga mbalekake maneh penerbangan SAA kanthi tiket 083 lan kita pengin njamin manawa kabeh panjaluk wis rampung. ing 30-45 dina sabanjure, "ujare Todd Neuman, wakil presiden eksekutif Amerika Utara. "Nalika SAA metu saka layanan ngluwari bisnis lan diluncurake maneh ing pungkasan taun 2021, tim kita wis fokus banget ing proses mbalekaken tiket kanthi cepet. Nyuwun pangapunten sing tulus marang para pelanggan lan penasihat lelungan amarga wektu tundha lan ora nyaman kanggo ngrampungake pembayaran maneh tiket lan matur nuwun kanthi sabar lan pangerten sing terus-terusan, "tambah Neuman.

Kenya Airways wis nawakake salah sawijining kabijakan industri penerbangan sing paling murah kanggo para pelanggan sing rencana perjalanan kasebut kena pengaruh pandemi COVID-19. Kabijakan Lelungan Fleksibel menehi pilihan kanggo mbalekake maneh kanggo bagean tiket sing ora digunakake utawa bisa ngetrapake rega tiket asli kanggo tuku lelungan ing South African Airways. Kabijakan Lelungan Fleksibel uga ngidini rega tiket asli ditransfer menyang lelungan alternatif, yen wong lelungan asli ora pengin lelungan maneh.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...