Spanyol Ngadhepi Kekacauan Rel nalika Staf Miwiti Serangan Sajrone Februari

rel Spanyol
Avatar Binayak Karki
ditulis dening Binayak Karki

Walkout ing tanggal 16 lan 17 Februari bakal mengaruhi sepur Rodalies Catalonia sajrone jam sibuk.

Spanyoloperator kereta api milik negara, Renfe, disetel kanggo ngadhepi kerusuhan sasi minangka Staff miwiti mogok wiwit ana, 9 Februari.

Serangan kasebut, sing diumumake dening serikat pekerja, bakal ngganggu perjalanan sepur ing saindenging negara, mengaruhi layanan jarak tebih lan tengah, kalebu sepur AVE kanthi kacepetan dhuwur.

Atusan sepur wis dibatalake ing wulan Februari, kanthi Renfe ngelingake penumpang supaya mriksa lelungan ing situs web perusahaan kanggo nganyari.

Serangan kasebut ana ing tengah-tengah keluhan babagan kahanan kerja, kalebu keprihatinan babagan introduksi jam kerja 35 jam ing Adif lan owah-owahan ing kategori penghasilan ing Renfe.

Penghentian 23 jam wiwitan tanggal 9 Februari bakal nyebabake pembatalan 310 sepur dawa lan tengah, kanthi pembatalan tambahan direncanakake sajrone wulan.

Sepur komuter ing Madrid uga bakal nemu gangguan, kanthi mung 75% saka layanan biasa sing bakal ditindakake sajrone wektu puncak.

Serangan luwih lanjut dijadwalake saben Senin ing wulan Februari, kanthi sebagean mandheg ing saindenging negoro mengaruhi transportasi ing tanggal 12, 19, lan 26.

Kajaba iku, walkout ing tanggal 16 lan 17 Februari bakal mengaruhi sepur Rodalies Catalonia sajrone jam sibuk.

Penumpang sing kena pengaruh disaranake supaya ngerti hak-hak kasebut, kalebu pilihan kayata tiket alternatif kanggo lelungan sing dijadwal maneh, mbayar maneh, utawa milih layanan alternatif. Renfe wis setya menehi dhukungan lan informasi kanggo lelungan sing kena pengaruh sajrone mogok.

Serangan kasebut nyoroti ketegangan sing terus-terusan antarane staf lan manajemen Renfe, kanthi implikasi potensial kanggo jaringan transportasi lan industri pariwisata Spanyol.

About penulis

Avatar Binayak Karki

Binayak Karki

Binayak - adhedhasar ing Kathmandu - minangka editor lan penulis nulis kanggo eTurboNews.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...