St. Regis Venice ngluncurake Instalasi Seni "Terrazza 365º Azzarret".

SRV
gambar duweni saka St. Regis Venice
Avatar saka Linda Hohnholz
ditulis dening Linda Hohnholz

A advokat kesel kanggo modernitas, The St. Regis Venice wis digawe jeneng kanggo dhewe minangka hub seni kontemporer sing mengeti warisan nggantheng hotel nalika ngisinake inovasi ing kabeh formulir.

Ing kemitraan kreatif paling anyar, hotel ngajak para tamu kanggo nggambarake konsep wektu lan papan kanthi aktivasi anyar ing Bar Seni. Hotel kasebut wis kerja sama karo seniman Spanyol Eugenio Recuenco lan Juan Carlos Moya kanggo nguri-uri proyek "365º" sing diakoni ing seri karya khusus situs sing nggambarake visi pribadi babagan jagad lan masyarakat.

Digagas ing 2011, 365º minangka upaya seni ambisius sing butuh wolung taun kanggo ngrampungake. Iku kasusun saka 365 foto, siji kanggo saben dina ing taun, saben visual subtly nganalisa kasunyatan lan nyekeli pangilon nganti masyarakat karo ironi, pemahaman palsu lan daya visual. Gambar 365º nggabungake pirang-pirang referensi visual saka jagad seni, bioskop, agama, politik lan sejarah, nggawe karya multi-lapisan sing nantang pamirsa sajrone proses interpretasi.

Kanggo aktivasi Bar Seni anyar sing diarani "TERRAZZA 365º AZZARRET," duo kasebut milih basa artistik sing bisa diakses, kreatif lan nyenengake supaya bisa nyedhaki para tamu. Ing "Rolas Wulan, Rolas Bantal," rolas saka foto asli 365º wis diowahi dadi bantal hiasan sing bakal diganti saben wulan ing Bar Seni hotel.

Sauntara kuwi, ing potongan audio-visual "Welcome 365º," Eugenio Recuenco nggawe tampilan digital gaya bandara sing nampa tamu kanthi narik perhatian kanthi pesen visual kaya diary sing transisi liwat kabeh gambar saka proyek 365º.

Bagean khusus saka proyek 365º kanthi judhul, "5th Agustus" bakal ditampilake ing Regina Terrace, eksklusif, ajang kanal-sisi kanggo perayaan. Diilhami dening katresnan, 5 Agustus nyorot warisan Venice sing misuwur ing saindenging jagad minangka kutha katresnan.

SRV 2 | eTurboNews | eTN

Kajaba iku, para tamu bisa nikmati koktail bertema fotografi khusus sing diarani, "Willful Dart." Foto-foto Recuenco asring surealis lan sugestif lan nggawe jagad impen lan nggumunake. Hubungan antara penulis lan asal-usule menehi inspirasi kanggo hotel kanggo nggawe koktail sing nyenengake sing minangka corak kreatif ing Horchata Spanyol tradisional lan dilayani ing kaca koktail sing digawe khusus digawe dening bengkel kaca Venetian Berengo Studio sing diakoni sacara internasional.

Hotel iki uga bakal ngenalake pilihan kertu pos edisi winates sing nuduhake foto saka instalasi TERRAZZA 365º AZZARRET ing saindhenging taun, luwih nyemplungake pengalaman kasebut.

Patrizia Hofer, General Manager The St. Regis Venice, nambahake, "Muga-muga instalasi kasebut bakal narik rasa penasaran lan obrolan ing antarane para tamu lan menehi inspirasi kanggo ndeleng jagad kanthi cara sing beda."

Instalasi diluncurake ing 1 Februari 2024, lan bakal tetep nganti taun. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak stregisvenice.com.

Babagan The St. Regis Venice

Sing paling canggih lan wasit, St. Regis Venice nggabungke warisan sajarah karo kemewahan modern ing lokasi istimewa ing jejere Grand Canal diubengi dening views saka landmark paling apik ing Venice. Liwat pemugaran tliti saka koleksi unik saka limang kraton Venetian, desain hotel mengeti semangat modern Venice, pamer 130 kamar tamu lan 39 Suites, akeh karo terraces pribadi pepak karo views incomparable saka kutha. Glamour tanpa kompromi sacara alami dumadi ing restoran lan bar hotel, sing nawakake macem-macem pilihan panedhaan lan omben-omben sing apik kanggo wong-wong Venesia lan para pengunjung, kalebu Taman Italia pribadi (ruangan sing apik kanggo para pengrajin rasa lan tamu lokal kanggo gabung), Gio's (restoran khas hotel. ), lan The Arts Bar, ing ngendi koktail wis digawe khusus kanggo ngrameke mahakarya seni. Kanggo rapat-rapat perayaan lan fungsi sing luwih formal, hotel nawakake pilihan wilayah sing bisa gampang diowahi lan dipersonalisasi kanggo tamu, didhukung dening menu masakan inspirasional sing akeh. Acara sing digawe dianakake ing Perpustakaan, kanthi swasana urbane, ing Lounge sing wis ditemtokake, utawa ing Papan Papan Astor sing cedhak. Kamar Canaletto ngemot semangat kontemporer palazzo Venetian lan ruang dansa sing nyengsemake, nyedhiyakake latar mburi sing cocog kanggo perayaan sing penting. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak stregisvenice.com.

About St. Regis Hotels & Resorts  

Nggabungake kecanggihan klasik karo sensibilitas modern, St. Wiwit bukaan saka hotel St. Regis Butler Service.

Kanggo informasi luwih lengkap lan bukaan anyar, bukak stregis.com utawa tindakake TwitterInstagram lan Facebook.St Regis bangga melu Marriott Bonvoy, program travel global saka Marriott International. Program nawakake anggota portofolio mirunggan saka merek global, pengalaman eksklusif ing Momen Marriott Bonvoy lan keuntungan unparalleled kalebu free bengi lan pangenalan status Elite. Kanggo ndhaptar gratis utawa kanggo informasi luwih lengkap babagan program, bukak MarriottBonvoy.marriott.com

About penulis

Avatar saka Linda Hohnholz

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...