Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Hotel & Resor News USA

Regis San Francisco nunjuk Christopher Williams minangka Direktur Operasi Restaurant

gambar duweni saka marriott.com
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sommelier lan Veteran Restoran Rampung kanggo Ngawasi Operasi Pangan lan Minuman ing Properti Mewah Premier San Francisco

St. Regis San Francisco, alamat utama kutha kanggo akomodasi kemewahan, layanan grapyak lan keanggunan langgeng, pleased kanggo mbewarakke janjian saka Christopher Williams kanggo posisi Direktur Restaurant Operations. A sommelier certified lan Veteran industri restaurant tuntas, Williams gabung property karo liwat dasawarsa pengalaman ing industri.

Williams asli Georgia lan miwiti meja tunggu karir ing Little Italy Maggiano ing Atlanta. Ing taun 2011 dheweke njupuk posisi pimpinan pisanan minangka Kapten ing Restaurant Eugene Atlanta. Kanthi passion seumur hidup kanggo pangan lan anggur, sak iki Williams terus sinau lan pungkasanipun lulus ujian intro lan certified kanggo dadi Pengadilan Master Certified Sommelier ing telung sasi. Williams saiki wis mapan ing industri restoran lan ing taun 2014 kerja dadi Sommelier ing Atlas ing Hotel St Regis Atlanta. Obah antarane Georgia lan Cambridge Massachusetts kanggo sawetara taun, kang pungkasanipun menyang West Coast. Williams paling anyar makarya ing 3 Star Michelin Restaurant, The Restaurant ing Meadowood, ing St. Helena minangka Kapten sadurunge njupuk posisi ing Sonoma County kang menang penghargaan Winry, Kosta Browne, sak pandemi. Pungkasane, dheweke lunga menyang San Francisco lan dadi Kapten ing Niku Steakhouse sing lagi wae entuk Bintang Michelin pisanan ing taun 2021.

"We warmly welcome Pak Williams ing St. Regis San Francisco,"Sa Roger Huldi, General Manager The St. Regis San Francisco. "Dheweke profesional industri berpengalaman sing duwe katrampilan kepemimpinan alami, seneng banget babagan panganan lan anggur lan darmabakti kanggo nyedhiyakake layanan sing apik. Properti kasebut duwe konsep restoran lan bar anyar sing apik, lan kita bungah lan bangga yen dheweke mimpin.

Kanthi prasetya terus kanggo kurban standar paling dhuwur saka kemewahan unparalleled nalika berkembang kanggo modernisasi spasi karo desain elegan sing meets kabutuhan tamu, The St. St. Regis San Francisco, kaya kabeh properti St. Regis, misuwur amarga Layanan Butler.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan The St. Regis San Francisco lan akeh kurban, please klik kene.

St. Regis San Francisco

Regis San Francisco dibukak ing November 2005, ngenalake dimensi anyar saka kemewahan, layanan tanpa kompromi, lan keanggunan langgeng kanggo kutha San Francisco. Bangunan landmark 40-crita, dirancang dening Skidmore, Owings & Merrill, kalebu 102 omah pribadi munggah 19 tingkat ndhuwur 260-kamar St. Regis Hotel. Saka layanan butler legendaris, "anticipatory" tamu care lan latihan Staff impeccable kanggo fasilitas mewah lan desain interior dening Chapi Chapo Toronto, St Regis San Francisco ngirim pengalaman tamu unmatched. Regis San Francisco dumunung ing 125 Third Street. Telpon: 415.284.4000.

warta liyane babagan St Regis San Francisco

#stregis

#San Francisco

 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...