Sindikasi

Pasar Produk Mikroba Pangan Langsung - Pertumbuhan, Statistik, Miturut Aplikasi, Produksi, Hasil & Prakiraan Nganti 2030

ditulis dening editor

Konsep produk mikroba sing dipakani langsung kalebu pakan mikroba sing sehat kanggo kewan. Iki biasane produk mikroba langsung-panganan nalika ing stress kayata penyakit, owah-owahan lingkungan, owah-owahan jatah, tantangan produksi lan liyane.

Produk mikroba sing dipakani langsung migunani kanggo ningkatake pencernaan feed, kinerja sing luwih apik lan nyerep nutrisi ing kewan. Konsekuensi utama suplemen produk mikroba sing dipakani langsung yaiku nambah panggunaan nutrisi kanggo ternak sing dijangkepi bakal nambah permintaan produk mikroba sing dipakani langsung sajrone ramalan.

Panjaluk bakteri asam laktat ing pakan kewan wis nyumbang kanggo tuwuhing pasar produk mikroba panganan langsung. Minangka bakteri asam laktat gampang lan trep kanggo nggunakake aplikasi sudhut ing feed kewan.

Iki kalebu ngowahi metabolisme, njaga flora mikroba ing usus, produksi amonia, netralake enterotoksin lan ndhukung sistem kekebalan. Amarga faktor kasebut, produk mikroba sing dipakani langsung diantisipasi bakal tuwuh kanthi signifikan ing mangsa ngarep.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Njaluk brosur Pasar @ https://www.futuremarketinsights.com/reports/brochure/rep-gb-12444

Wabah penyakit anyar kayata flu unggas, pasar daging utamane ing negara-negara kaya AS wis dadi ati-ati babagan kualitas lan safety panganan. Pamrentah AS wis nglarang lengkap nggunakake antibiotik ing pakan kewan.

Kanthi larangan antibiotik pakan, panjaluk produk mikroba panganan langsung saya tambah akeh ing Amerika Utara.

Aplikasi Mupangati saka Produk Mikroba Pangan Langsung Nambah Produksi Kewan lan Nglindhungi Kesehatan

Industri pakan kewan tambah akeh minat karo produk mikroba sing dipakani langsung kanggo njaga rantai pasokan panganan kanthi aman ing tingkat konsumen. Sawise larangan panggunaan antibiotik, panjaluk produk mikroba sing dipakani langsung saya tambah akeh.

Produk mikroba sing dipakani langsung bisa uga ngemot campuran mikroba sing ngemot mikroba sing apik lan mengaruhi flora mikroba usus internal kewan sing dianggep minangka aditif pakan sing apik kanggo nambah napsu lan asupan panganan nambah kekebalan.

Produk mikroba sing dipakani langsung uga dikenal nyedhiyakake sistem pertahanan alami kanggo kewan lan nglindhungi saka virus sing mbebayani. Produk mikroba sing dipakani langsung uga wis nyuda tingkat kematian kewan lan dilaporake nglindhungi saka akeh infeksi.

Penyakit clostridial wis dihindari ing kewan unggas amarga nggunakake produk mikroba langsung. Penyakit utama liyane kalebu diare lan penyakit gastrointestinal.

Pasar Produk Mikroba Pangan Langsung: Kesempatan

Kemajuan inovatif ing bidang biologi molekular lan genetika ngidini para ilmuwan lan peneliti ngembangake persamaan probiotik anyar sing luwih serbaguna kanggo kewan. Produk mikroba sing dipakani langsung tanpa mangu migunani kanggo kesejahteraan usus kewan lan pangembangan sakabehe. Kemajuan inovasi umur anyar nambah pasar pakan kewan menehi kesempatan sing luwih apik sajrone ramalan.

Kanthi tuwuhing teknologi lan kemajuan ilmu pengetahuan kanthi cepet, pasar produk mikroba sing dipakani langsung wis entuk daya tarik sing signifikan sajrone pirang-pirang dekade kepungkur. Dina iki, pakan khusus kewan wis dikenalake ing pasar sing beda-beda ing dosis lan konten mikroba gumantung saka jinis kewan (asu, unggas, lsp.).

Skenario kanggo pakan ternak berubah nalika Administrasi Pangan lan Narkoba (FDA) ngluncurake Pandhuan kanggo Industri 213 lan Arahan Feed Veterinary. Senajan inisiatif FDA mbalekake impact winates ing produksi sapi, wis rubah kabeh lingkungan dipakani. Prodhusèn sapi ora bisa nggunakake sawetara antibiotik sing dilabeli minangka promotor wutah sing nggawe akeh kesempatan kanggo pasar produk mikroba langsung ing pakan sapi ing taun-taun mbesuk.

Pasar Produk Mikroba Pangan Langsung: Peserta Utama

Pamuter utama ing pasar Produk Mikroba Langsung-Fed global yaiku:

  • Perusahaan Archer Daniels Midland
  • Koninklijke DSM NV
  • Novozymes
  • BIOMIN Holding GmbH
  • EI du Pont de Nemours lan Perusahaan
  • Chr. Hansen A/S
  • Lallemand Inc.
  • Industri Kemin
  • Bio-vet
  • Novus International, Inc.
  • Others

Laporan riset nampilake penilaian lengkap babagan pasar Produk Mikroba Langsung-Fed lan ngemot wawasan, fakta, data sejarah, lan data pasar sing didhukung kanthi statistik lan industri sing divalidasi. Iki uga ngemot proyeksi nggunakake set asumsi lan metodologi sing cocog.

Laporan riset nyedhiyakake analisis lan informasi miturut segmen pasar kayata sumber lan aplikasi.

Laporan kasebut nyinaoni analisa lengkap ing:

  • Segmen Pasar Produk Mikroba Pangan Langsung
  • Dinamika Pasar Produk Mikroba Pangan Langsung
  • Ukuran Pasar Produk Mikroba Pangan Langsung
  • Pasokan lan Panjaluk Produk Mikroba Pangan Langsung
  • Tren / Masalah / Tantangan Saiki sing ana gandhengane karo Pasar Produk Mikroba Pangan Langsung
  • Lanskap Kompetisi lan Peserta Pasar Berkembang ing Pasar Produk Mikroba Pangan Langsung
  • Teknologi sing gegandhengan karo Produksi / Pangolahan Produk Mikroba Pangan Langsung
  • Analisis Rantai Nilai Pasar Produk Mikroba Pangan Langsung

Analisis regional kalebu:

  • Amerika Utara (AS, Kanada)
  • Amerika Latin (Mexico, Brasil)
  • Eropa (Jerman, Inggris, Prancis, Italia, Spanyol, Polandia, Rusia)
  • Asia Wétan (China, Jepang, Korea Selatan)
  • Asia Kidul (India, Thailand, Malaysia, Vietnam, Indonesia)
  • Oceania (Australia, Selandia Baru)
  • Timur Tengah & Afrika (Negara GCC, Turki, Afrika Lor, Afrika Kidul)

Laporan kasebut minangka kompilasi informasi tangan pertama, penilaian kualitatif lan kuantitatif dening analis industri, masukan saka pakar industri lan peserta industri ing rantai nilai. Laporan kasebut nyedhiyakake analisa jero babagan tren pasar induk, indikator ekonomi makro lan faktor pangaturan bebarengan karo daya tarik pasar miturut segmen.

Laporan kasebut uga menehi peta pengaruh kualitatif saka macem-macem faktor pasar ing segmen pasar lan geografi.

Sorotan Laporan:

  • Ringkesan pasar induk
  • Ngganti dinamika pasar Produk Mikroba Langsung-Fed ing industri
  • Segmentasi lan analisis pasar sing jero
  • Ukuran pasar sejarah, saiki, lan digambarake babagan volume lan nilai
  • Tren lan pangembangan industri paling anyar ing pasar Produk Mikroba Langsung-Fed
  • Lanskap kompetitif pasar Produk Mikroba Langsung-Fed
  • Strategi pemain utama lan produk sing ditawakake
  • Segmen Potensial lan niche, wilayah geografis sing nuduhake wutah sing janjeni
  • Perspektif netral babagan kinerja pasar Direct-Fed Microbial Products
  • Informasi sing kudu diduweni kanggo para pemain pasar Produk Mikrobial Langsung-Fed kanggo njaga lan ningkatake jejak pasar

Nyuwun TOC Lengkap Laporan iki kanthi angka: https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-12444

Pasar Produk Mikroba Pangan Langsung: Segmentasi

Pasar produk mikroba panganan langsung bisa dipérang adhedhasar sumber lan aplikasi.

ing jinis:

  • Subtilis Bacillus
  • Bakteri Asam laktat
  • lactobacilli
  • Bakteri Bakteri
  • Thermophilus Streptococcus
  • Liyane (bakteri sing migunani urip)

ing ternak:

  • Unggas
  • Ruminan
  • Babi
  • Kewan akuatik
  • Liyane (kuda lan kewan)

ing wangun:

About FMI:

Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama intelijen pasar lan layanan konsultasi, kanggo klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, ibukutha finansial global, lan duwe pusat pangiriman ing AS lan India. Laporan riset pasar paling anyar lan analisis industri mbantu bisnis ngarahake tantangan lan njupuk keputusan kritis kanthi percaya diri lan kajelasan sajrone kompetisi sing angel. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi nyedhiyakake wawasan sing bisa ditindakake sing bisa nyebabake pertumbuhan berkelanjutan. Tim analis sing dipimpin ahli ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien nyiapake kabutuhan konsumen sing bakal berkembang.

Hubungi kita:                                                      

Nomer Unit: 1602-006

Teluk Jumeirah 2

Nomer Plot: JLT-PH2-X2A

Jumeirah Lakes Towers, Dubai

Uni Emirat Arab

LinkedInTwitterblog



Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...