Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Resorts Rusia Blanja Tanjung Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Suriah pengin turis Rusia

Suriah pengin turis Rusia
Suriah pengin turis Rusia
ditulis dening Harry Johnson

Miturut utusan Suriah kanggo Rusia, Republik Arab Suriah lan Federasi Rusia saiki lagi ngupayakake lan ngembangake hubungan turis antarane rong negara.

Duta Besar Riyad Haddad ujar manawa pangembangan pariwisata Rusia-Suriah minangka bagean saka proyek kerjasama ekonomi bilateral.

Sadurungé sasi iki, delegasi resmi saka Republik Arab Suriah ngunjungi Federasi Rusia kanggo njupuk bagéyan ing Forum Ekonomi Internasional St. Petersburg (SPIEF) lan njelajah kemungkinan nambah tingkat hubungan ekonomi karo Rusia.

Miturut Duta Besar Haddad, Suriah kebak papan wisata, negara kasebut nduweni iklim sing entheng, cuaca sing apik ing pirang-pirang dina ing taun lan wis siap kanggo nampani turis saka Rusia.

"Wong Siria siyap nampa kanca-kanca Rusia kanthi tangan terbuka, amarga hubungan apik antarane negara kita ora diwatesi sacara eksklusif ing tingkat politik," ujare duta besar.

"Syria minangka tujuan sing paling cocok kanggo turis Rusia sing pengin ngunjungi negara sing ramah lan ketemu wong sing tresna," tambah Haddad.

Sadurungé taun iki, 'Kementrian Resor lan Pariwisata' Crimea sing dikuwasani Rusia nandatangani perjanjian kerjasama karo Kementerian Pariwisata Siria kanggo ngembangake pariwisata agama, budaya, pendidikan, lingkungan lan medis antarane Suriah lan wilayah Ukraina sing dikuwasani.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar