Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh Thailand Pariwisata News Wire Plancongan

TAT Ngenalake "Visit Thailand Year 2022" ing WTM 2021

Siripakorn Cheawsamoot, Wakil Gubernur TAT kanggo Komunikasi Pemasaran
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) dina iki ngenalake kampanye pemasaran "Visit Thailand Year 2022" anyar kanggo para delegasi sing nekani konferensi pers Pembukaan maneh Thailand ing World Travel Market (WTM) 2021 ing London, Inggris.

  1. Kahanan COVID-19 ing saindenging jagad saya apik, lan momentum pariwisata bali maneh.
  2. Thailand ndeleng kesempatan iki kanggo nerusake rencana mbukak maneh kanggo lelungan tanpa karantina kanggo wong sing wis divaksinasi kanthi lengkap.
  3. TAT nawakake turis "Bab Anyar sing Apik banget" kanggo ditemokake ing Thailand nalika Kerajaan mbukak maneh tapel watese, tanpa karantina, kanggo para wisatawan internasional wiwit 1 November 2021.

Kampanye kasebut diterangake dening Pak Siripakorn Cheawsamoot, Wakil Gubernur TAT Komunikasi Pemasaran, sing dadi tuan rumah acara kasebut. "minangka bab anyar kanggo Thailand ing ngendi lelungan ing saindenging jagad bisa ngalami 'Bab Anyar sing Apik banget' ing panggonan sing paling populer."

Pak Siripakorn ngandika, "Saiki kahanan COVID-19 ing saindenging jagad saya apik, lan momentum pariwisata bali maneh, Thailand ndeleng kesempatan kanggo maju kanthi rencana mbukak maneh kanggo lelungan tanpa karantina kanggo wong sing wis divaksinasi kanthi lengkap. Ora ana wektu sing luwih apik kanggo nampilake produk lan layanan pariwisata anyar, uga kanggo nyegerake atraksi sing ditresnani ing Thailand kanthi cara anyar.

Bab 1, utawa Bab Kapisan, bakal ndeleng TAT nyorot produk lan layanan pariwisata sing bakal nggugah panca indra para wisatawan, kayata, masakan Thai sing enak lan pemandangan alam sing apik sing bisa ditemokake ing saindenging kerajaan.

Ing Bab 2, kanthi irah-irahan The One You Love, TAT bakal fokus ing segmen tartamtu kaya kulawarga, pasangan, lan kanca-kanca lan ngajak wong-wong mau nggawe kenangan sing apik ing Thailand. Bangkok, Phuket, lan Chiang Mai utamane bakal dipromosekake minangka tujuan sing populer kanggo pesta pernikahan lan bulan madu, kanthi pesisir sing apik, resor gunung, lan daya tarik kutha sing sregep.

Bab 3, Bumi Kita Peduli, bakal nyorot kepiye kasempatan alam kanggo urip maneh amarga kahanan COVID-19 nambah kesadaran ekowisata ing antarane para wisatawan ing saindenging jagad lan kepiye tumindake mengaruhi lingkungan. Munculé segmen lelungan kaya wisata Wilderness (Escapers) lan Cult-Vacation (Sadar) uga bakal nuduhake prilaku lelungan wis owah dadi luwih akeh wektu ing alam lan saya sadar babagan pengaruhe marang sumber daya alam.

Kajaba iku, segmen liyane sing kudu disorot kalebu gastronomi, kesehatan lan kesejahteraan, uga "pekerjaan", sing wis dadi tren nalika kedadeyan pandemi COVID-19 bakal ngidini wong bisa kerja adoh lan seneng liburan. 

Kanggo promosi pariwisata sing tanggung jawab lan lestari ing Thailand, TAT wis ngetrapake BCG
(Bio-Circular-Green economy) model kanggo mbangun kekuwatan negara ing babagan keanekaragaman hayati lan kasugihan budaya lan nggabungake teknologi kanggo ningkatake nilai produk kanggo nggayuh pertumbuhan sing lestari. Iki bakal mbantu nyebarake pendapatan menyang komunitas lokal lan ngrampungake overcapacity lan masalah lingkungan sing rusak sing ditemokake ing tujuan utama. 

Pak Siripakorn uga menehi nganyari konferensi pers WTM 2021 babagan rencana mbukak maneh macem-macem tujuan Thailand.

Ing dina iki (November 1), pambukaan maneh Thailand wis mlebu fase kapisan lan nampani pengunjung sing wis divaksinasi kanthi lengkap saka Inggris lan 62 negara/wilayah liyane kanthi syarat "Test & Go". Pelancong ing kategori iki bakal dibebasake saka karantina. Dhaptar negara/wilayah sing disetujoni iki bakal ditambahi mengko kanggo nutupi kabeh jagad wiwit tanggal 1 Januari 2022.

Uga, wiwit dina iki, nganti 30 November, 17 sing diarani "Kotak Pasir Zona Biru" ing saindhenging Thailand bakal dibukak maneh. Iki yaiku bangkok, Krabi, Phuket, Samut Prakan (Banglamung, Pattaya, Si Racha, Ko Si Chang, and Sattahip – Na Jomtien and Bang Sarey), Chiang Mai (Mueang, Doi Tao, Mae Rim, lan Mae Taeng), Trat (Ko Chang), Buri Ram (Mueang), Prachuap Khiri Khan (Hua Hin lan Nong Kae), Phang-Nga, Phetchaburi (Cha-Am), Ranong (Ko Phayam), Rayong (Ko Samet), Loei (Chiang Khan), Samut Prakan (Bandara Suvarnabhumi), Surat Thani (Ko Samui, Ko Pha-ngan, lan Ko Tao), Nong Khai (Mueang, Sangkhom, Si Chiang Mai, and Tha Bo), and Udon Thani (Mueang, Ban Dung, Kumphawapi, Na Yung, Nong Han, lan Prachaksinlapakhom). Pengunjung sing wis divaksinasi kanthi lengkap sing mangkat saka panggonan sing ora ana ing 63 negara/wilayah bisa mlebu ing Thailand miturut tujuan Blue Zone Sandbox. Kanggo informasi luwih lengkap babagan pambukaan maneh Thailand, tulung dolan mrene.

Sauntara kuwi, kanggo nggampangake kunjungan menyang Thailand, sistem "Thailand Pass" anyar wis dikembangake dening Kementerian Luar Negeri lan Badan Pengembangan Pemerintah Digital (DGA), lan wiwit dina iki (1 Nopember). kasedhiya ing kene. Sistem basis web iki ngidini wong lelungan Thailand lan manca ngirim informasi lan dokumen sing dibutuhake sadurunge budhal kanthi cara sing gampang.

Kanggo pasar Inggris lan Eropa, Pak Siripakorn ujar manawa para rawuh bali menyang Thailand kanthi tingkat sing cukup. "Akeh operator sing nawakake penerbangan langsung kanthi kapasitas gedhe menyang Thailand. Kajaba iku, THAI Airways International nerusake 38 rute menyang Thailand, kalebu 7 rute antarane Thailand lan kutha-kutha Eropa kanggo ndhukung program Phuket Sandbox lan 10 rute antarane Bangkok lan kutha-kutha Eropa.

Saka Inggris, ana kira-kira 150,000 kursi saben minggu menyang Thailand kalebu 7 penerbangan saben dina karo Emirates, Etihad, Qatar lan Thai Airways. TUI bakal nerusake penerbangan charter menyang Thailand wiwit 15 Desember lan BA lan EVA Air nerusake layanan wiwit Januari 2022.

TAT UK terus ngluncurake rencana dodolan lan pemasaran perdagangan lan strategi PR & komunikasi kanggo promosi pembukaan gratis karantina Test & Go wiwit tanggal 1 November uga Taun Kunjungan Thailand. "We looking forward kanggo nampani bali agen travel ing trip fam lan media lan influencer kanggo njelajah negara kita maneh - pungkasanipun kita bisa nggawe impen lelungan dadi kasunyatan maneh," pungkase Pak Siripakorn.

#bajangbali

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...