Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Award Winning negara | wilayah Industri Hospitality News wong Thailand USA

Thailand, Jerman, Kanada saiki nuduhake Pahlawan Pariwisata anyar: Jens Thraenhart, uga dikenal minangka Pak Mekong

Dr. Jens Thraenhart
Dr. Jens Thraenhart
ditulis dening Juergen T Steinmetz

The World Tourism Network minangka ekstensi saka diskusi rebuilding.travel kanggo nanggepi pandemi COVID. Program Pahlawan ngakoni wong sing nuduhake ketahanan ing sektor kasebut. Pahlawan pariwisata pisanan saka Thailand yaiku ekspatriat, Pak Jens Thraenhart.

Dheweke uga dikenal minangka Pak Mekong. Jens Thraenhart saiki dadi Pahlawan Pariwisata Pertama ing Thailand.

Dheweke duwe pengalaman lelungan internasional, turisme, lan perhotelan luwih saka 25 taun, kanthi posisi operasi, pemasaran, pangembangan bisnis, manajemen pendapatan, perencanaan strategis, lan e-bisnis. Awal kariré Jens wirausaha diasah karo dheweke nggawe lan ngoperasikake perusahaan katering panganan sing sukses, miwiti perusahaan Internet lelungan Internet sing ana ing New York lan ngatur resor golf mewah independen ing Jerman.

Ing 2014, Jens Thraenhart ditunjuk dening menteri pariwisata Thailand, Vietnam, Kamboja, Laos, Myanmar, lan China (Yunnan lan Guanxi) kanggo kepala Koordinasi Pariwisata Mekong (MTCO) dadi Direktur Eksekutif. ing 2008, dheweke dadi pendiri perusahaan pemasaran digital China sing menang penghargaan Dragon Trail ing taun 2009, lan wis memimpin tim strategi pemasaran lan Internet karo Komisi Pariwisata Kanada lan Fairmont Hotels & Resorts. Wiwit taun 1999, dheweke dadi CEO Strategi Chameleon.

Dididik ing Universitas Cornell kanthi gelar Master Manajemen Perhotelan sing diakreditasi MBA, lan Sarjana Sains gabungan saka Universitas Massachusetts, Amherst, lan Pusat Universitas 'Cesar Ritz' ing Brig, Swiss, Pak Thraenhart diakoni minangka salah sawijining Top 100 Rising Stars industri travel dening Travel Agent Magazine ing 2003, iki kadhaptar minangka salah siji saka 25 Paling Srengenge katon padhang ing Sales lan Marketing Minds HSMAI ing Hospitality lan Travel ing 2004 lan 2005, lan dijenengi minangka salah siji saka Top 20 Pikiran Srengenge katon padhang ing Travel Eropah lan Hospitality ing 2014. Panjenenganipun punika a UNWTO Anggota Afiliasi, Anggota Dewan PATA, lan Ketua PATA China kepungkur.

Dheweke dipilih dadi pahlawan pariwisata dening Peter Richards saka Tourlink Project ing Thailand.

Draft otomatis
pahlawan.lancaran

Pak Richard mbenerake nominasi kasebut kanthi ujar:

Aku wis ngerti lan nggarap macem-macem proyek karo Jens lan mateni luwih saka 10 taun. Dheweke duwe kapasitas luar biasa kanggo nyambung karo wong-wong saka macem-macem sektor lan peran, lan nggawe 'inklusifitas' dadi prekara sing praktis lan nyata.

Dheweke pancen kepenak lan tulus kerja bareng pejabat pejabat, juara industri lan LSM dhasar; lan piye wae bisa nemokake cara sing otentik kanggo nggampangake garis komunikasi lan pangerten bebarengan ing antarane klompok pemangku kepentingan kasebut, ngungkuli posisi antipati sing "berwayar" para pemangku kepentingan (lan kadang-kadang antagonisme bersejarah).

Ing jabatane ing MTCO, Jens kanthi konsisten sukses menang pariwisata sing tanggung jawab lan agenda pariwisata berkelanjutan, nggawa visibilitas lan keuntungan kanggo UKM lan komunitas, lan diplomatis nggawe agenda progresif dadi kemitraan publik-swasta tingkat tinggi.

Keseimbangan Jen lan diplomasi ing klompok pemangku kepentingan angel banget digayuh; lan utamane angel digayuh kanthi tulus, lan asil konkrit.

Sajrone dadi Direktur Kantor Koordinasi Pariwisata Mekong, Jens terus-terusan ngirim ide kreatif, lan njaluk input lan kolaborasi. Dheweke ora nesu nalika ana wong sing sibuk banget supaya ora melu lan dheweke mesthi menehi ngerti yen mesthi ana wektu lan kesempatan liyane. Wong lanang pancen inspirasi, lan nggawe fasilitasi sing angel angel banget. Dheweke pantes diakoni.

Ora ana lobi ing nominasi iki. Ikhlas, saka apresiasi profesional kanggo pimpinan babagan kemitraan kanggo perubahan pariwisata sing positif. ”

WTN Ketua Juergen Steinmetz lungguh karo Jens ing Zoom.

Aula Pahlawan Pariwisata Internasional mung mbukak kanthi nominasi kanggo ngenali sing wis nuduhake kepemimpinan, inovasi, lan tumindak sing luar biasa. Pahlawan Pariwisata nindakake langkah ekstra.

Ora ana biaya apa-apa, lan sapa wae sing bisa dipilih www.pawanes.pk

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Yen crita lan papan kasebut dituduhake karo para pengunjung, kegiatan iki dadi sing dikenal minangka pariwisata warisan budaya. Sukses lan keberlanjutan ing iki. Sanalika, luwih akeh para plancong, wiwit boomer nganti millenial, nggoleki petualangan anyar, kanthi ngilangi dhaptar tujuan tradisional supaya bisa ditemokake kanthi unik.

Share to...