Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News wong Mbangun maneh Resorts Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Trending Maneka Warta

Thailand mbukak maneh Phuket menyang turis asing sing divaksinasi tanggal 1 Juli

Thailand mbukak maneh Phuket menyang turis asing sing divaksinasi tanggal 1 Juli
Gubernur TAT Yuthasak Supasorn
ditulis dening Harry Johnson

Hotel lan papan pariwisata liyane ing provinsi pulau kasebut wis siyap kanggo kampanye pembukaan maneh lan nganti 80 persen warga Phuket bakal divaksinasi nglawan COVID-19 nganti dina Rebo.

  • Ing program Kotak Pasir Phuket, turis asing sing divaksinasi bakal diijini mlebu lan bebas pindhah menyang pulau kasebut.
  • Kira-kira 400 nganti 500 turis asing dijadwalake teka ing Phuket, Kamis.
  • Pamindhahan kasebut ditindakake nalika Thailand berjuang kanggo nahan infeksi pirang-pirang wulan.

Gubernur ing Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) dina iki ngumumake manawa kerajaan wis siyap miwiti kampanye Sanduk Phuket tanggal 1 Juli lan kanggo mbukak maneh pulau resor kanggo para wisatawan asing sing divaksinasi.

Hotel lan papan liyane sing gegandhengan karo pariwisata ing saindhenging propinsi pulau wis siyap kanggo kampanye pembukaan maneh, nganti 80 persen warga Phuket, kalebu sing nyewa industri hotel lan turis, bakal divaksinasi nglawan COVID-19 nganti dina Rebo, Gubernur TAT Yuthasak. Supasorn ujar.

Kira-kira 400 nganti 500 turis asing dijadwalake teka Phuket dina Kemis lan akeh liyane sing diarepake bakal ngetutake mengko, ujare.

Ing program Kotak Pasir Phuket, turis manca bakal diidini mlebu lan bebas pindhah menyang pulau kasebut, saupama dheweke divaksinasi kanthi virus lan diuji negatif. Dheweke bisa lelungan menyang bagean liyane Thailand sawise nginep ing pulau kasebut ing 14 bengi.

Pamindhahan kasebut ditindakake nalika Thailand berjuang kanggo nahan infeksi pirang-pirang wulan. Dina Senen, negara kasebut nglaporake 5,406 kasus COVID-19, nomer telu saben dina paling dhuwur wiwit pandemi diwiwiti, nambah jumlah kasus nganti meh 250,000.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Share to...