Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh Thailand Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan Trending Maneka Warta

Thailand ngarepake 2 yuta turis ing paruh kapindho taun 2021

Thailand ngarepake 2 yuta turis ing paruh kapindho taun 2021
Thailand

Pamrentah Thailand ngarepake udakara 2 yuta turis asing ngunjungi Phuket taun iki sawise pulau kasebut mbukak maneh kanggo pengunjung sing divaksinasi wiwit tanggal 1 Juli.

  1. Kanggo kaping pisanan ing luwih saka setaun, Thaialnd bakal ngidini para pengunjung tanpa karantina 2-minggu wajib.
  2. Pamrentah antisipasi ngrampungake perjanjian lan paspor vaksin karo macem-macem negara supaya para pengunjung bisa bali tanpa kudu karantina.
  3. Pariwisata Thailand minangka bank turis Tiongkok sing bakal teka ing wulan Juli lan turis Eropa teka ing musim salju.

Wakil presiden Dewan Pariwisata Thailand Vichit Prakobgosol ujar manawa para turis bisa ngasilake sekitar 105 milyar baht ing paruh kaping 2021. Iki bakal dadi pisanan ing luwih saka setahun yen pulau kasebut ngidini para pengunjung tanpa karantina 2-minggu wajib .

VP ujar manawa wong Tionghoa, sing dadi klompok paling gedhe turis menyang Thailand sadurunge pandemi kasebut, samesthine bakal bali ing wulan Juli kanthi penerbangan chartered, dene para pengunjung saka Eropa bakal wiwit teka sajrone musim salju.

Vichit ujar manawa apik yen mayoritas negara kanthi jumlah vaksinasi minangka pasar utama wisata Thailand, lan nambahake manawa pamrentah kudu ngrampungake perjanjian lan paspor vaksin karo macem-macem negara supaya para pengunjung bisa bali tanpa kudu karantina.

Thailand wis nggawe ide anyar kanggo ngetrapake nomer turisme lan turis bisa ngunjungi negara ing macem-macem bentuk kalebu standar keamanan anyar kanggo kegiyatan petualangan. Wakil sekretaris permanen Pariwisata lan Olahraga Taweesak Wanichcharoen ujar manawa ningkatake standar bakal mbantu ningkatake pertumbuhan pariwisata ing negara kasebut lan luwih dhisik bakal dileksanakake ing enem provinsi: Chiang Mai, Phuket, Kanchanaburi, Udon Thani, Chonburi lan Bangkok.

Menteri Pariwisata lan Olahraga lan Fakultas Teknik ing Universitas Kasetsart wis kolaborasi kanggo nggawe standar keamanan kanggo turisme darat lan kegiatan petualangan garis zip. Wakil sekretaris permanen Pariwisata lan Olahraga Taweesak Wanichcharoen ujar manawa ningkatake standar bakal mbantu ningkatake pertumbuhan pariwisata ing negara kasebut. Iki pisanan bakal dileksanakake ing 6 provinsi: Chiang Mai, Phuket, Kanchanaburi, Udon Thani, Chonburi, lan Bangkok.

Taweesak ujar manawa perwakilan saka 2 organisasi kasebut nganakake rapat ing wulan iki lan wis nggawe manual turis kanggo nyuda kacilakan lan nggawe kapercayan ing antarane turis lan operator bisnis pariwisata. Dheweke ujar manawa standar anyar kanggo pariwisata diajokake dileksanakake sawise negara kasebut dibukak maneh.

#bajangbali

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Share to...