Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Investment News wong Mbangun maneh Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Trending Maneka Warta

Thailand sing luar biasa kudu ngasilake eseman kanggo para petugas pariwisata

covthg
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Lockdown lengkap saka Industri Pariwisata lan Pariwisata Thailand wis nggawe eseman saka pirang-pirang pekerja khusus ing industri pariwisata lan pariwisata. Thailand ana ing dalan kanggo mbukak maneh lan CEO PATA Dr. Mario Hardy ngerti pentinge masarakat sing kerja pariwisata.

  1. The Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA) njaluk tumindak penting saka kabeh pemangku kepentingan industri pariwisata lan turis Thailand saka sektor publik lan swasta kanggo ngatasi pengaruh COVID-19 ing rantai pasokan pariwisata lokal.
  2. Antarane Desember 2020 lan Maret 2021, PATA, kanthi kemitraan karo konsultasi Swiss sing kerja bareng perusahaan kanggo ngetrapake praktik bisnis sing tanggung jawab ing kabeh rantai bisnis lan pasokan, lan kanthi dhukungan saka Departemen Luar Negeri Federal Swiss, nganakake riset babagan pengaruh pandemi COVID-19 tumrap pekerja informal ing rantai pasokan pariwisata Thailand.
  3. CEO PATA Dr. Mario Hardy negesake pentinge buruh biasa ing industri pariwisata lan turis Thailand

“Pirang-pirang taun kepungkur, aku ana ing pesawat Thai Airways saka Singapura menyang Bangkok lan ngrembug karo pramugari sing ana bedane antara Singapore Airlines lan Thai International Airways. Aku ora nate lali yen melu pesawat karo menehi eseman sing gedhe: "SQ bisa uga rada luwih apik, nanging kita duwe eseman sing luwih apik."

WTN Ketua Juergen Steinmetz eling pengalaman lan applauded PATA CEO Dr Mario Hardy perang kanggo eseman iki kanggo tetep urip. Iki sing ndadekake wong Thai lan Thailand pancen nggumunake ing mata para pengunjung kerajaan.

CEO PATA Dr. Mario Hardy ujar: "Para pekerja informal nyedhiyakake pengalaman lokal sing nggawe pariwisata sing ora bisa dilalekake. Nanging, profesi kasebut bola-bali diabaikan nalika ngrembug babagan rantai nilai pariwisata, sanajan kalebu mayoritas lapangan kerja pariwisata lan nyedhiyakake kesempatan wirausaha kanggo wanita, pemuda, lan wong tuwa. Sektor vital iki ora duwe swara lan ora kalebu diskusi industri, "tambahnya. 

“Aku biasane ketemu karo bakul panganan jalanan kanthi esem. Nanging saiki dheweke katon sedhih, lan aku ora bisa ndeleng rasa seneng maneh saka rai kasebut. COVID-19 nggawe dheweke ing kahanan sing angel. "

Pengaruh COVID-19 ing pariwisata ing saindenging jagad wis dirembug sacara ekstensif sajrone taun kepungkur. Pitakonane dudu pariwisata apa wae sing bakal bertahan, nanging kepiye pasone COVID-19. Ana isih akeh pitakon sing durung dijawab kanthi akeh pihak sing fokus ing maskapai, keramahan, agensi perjalanan, lan operator tur. Mula, musyawarah kasebut ora bisa ngerteni unsur pariwisata sing penting ing endi wae - para turis informal.

Para pekerja ora resmi kalebu para penjual panganan ing dalan, penjual souvenir, driver, pemandu wisata lepas, panyedhiya kegiatan, seniman lan pengrajin kanggo sawetara wong. Dheweke nyedhiyakake pengalaman lokal sing nggawe pariwisata sing ora bisa dilalekake. Nanging, profesi kasebut bola-bali diabaikan nalika ngrembug babagan rantai nilai pariwisata, sanajan kalebu mayoritas lapangan kerja pariwisata lan nyedhiyakake kesempatan wirausaha kanggo wanita, pemuda lan wong tuwa. Sektor vital iki ora duwe swara lan asring ora kalebu diskusi industri.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Share to...