Airlines Warta Breaking Travel negara | wilayah Hawaii Japan News Pariwisata USA

Tokyo menyang Kona ing Japan Airlines maneh

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sawise COVID ngilangi pasar pengunjung sing paling penting kanggo Hawaii, Japan Airlines saiki nerusake penerbangan saka Tokyo menyang Kona.

Pariwisata wis diwiwiti maneh ing Negara Bagian Hawaii, sanajan salah sawijining pasar internasional sing paling mapan ana ing mburi. Jepang saiki duwe maneh akeh penerbangan nonstop menyang Honolulu. Saiki 300 mil lan rong pulo, Japan Airlines uga nerusake layanan nonstop antarane Tokyo Narita lan Kona ing Pulo Hawaii.

Japan Airlines penerbangan pisanan announced antarane NRT lan KOA ing 2017.

Sajrone acara khusus sing dianakake ing Bandara Internasional Ellison Onizuka Kona ing Keāhole, Presiden lan CEO HTA John De Fries lan para pemangku kepentingan pariwisata lan pemerintah liyane ngapresiasi apa tegese layanan Japan Airlines kanggo Pulo Hawai'i lan negara.

"Sejarah Hawaii karo Jepang dawa lan unik. Hubungan sing kuat ing antarane Jepang lan Hawai'i wiwit pirang-pirang generasi, mula bali lelungan ing antarane rong negara kita kaya nampani omah kulawarga sawise suwe ora ana, "ujare De Fries.

"Japan Airlines penerbangan 770 saka Bandara Internasional Narita menyang Bandara Internasional Ellison Onizuka Kona nglambangake dibukak maneh jembatan langit sing bakal nyawiji lan nguatake ikatan lintas budaya nalika nguatake upaya kanggo ningkatake perdagangan lan perdagangan ing antarane rong negara. ”

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Sajrone nem wulan pisanan 2022, pengunjung saka Jepang mbuwang $86.7 yuta ing Hawai'i, ngasilake $10 yuta ing revenue pajak negara. Ing wulan Juni 2022, papat operator maskapai ngoperasikake rute antarane Jepang lan Honolulu, Hawai'i - Japan Airlines, Kabeh Nippon Airways, Hawaiian Airlines, lan ZIPAIR.

De Fries nambahake, "Lelungan internasional tetep dadi komponen penting kanggo masa depan regeneratif Hawai'i amarga kita alon-alon nampani para wisatawan sing mbuwang biaya sing luwih dhuwur sing nilaine selaras karo misi 'Mālama Ku'u Home' (ngrawat omah sing ditresnani). Bukak maneh layanan dina iki nglengkapi penerbangan bali sing terus-terusan sing wis katon sajrone sawetara wulan kepungkur saka pasar sumber internasional utama - Jepang, Kanada, Korea, Australia, lan Selandia Baru - lan sing dikarepake bakal bali online liwat pungkasan taun.”

Para pejabat sing melu kalebu Gubernur Hawai'i David Ige lan First Lady Dawn Ige, Direktur Departemen Perhubungan Negara (DOT) Jade Butay, Direktur Divisi DOT-Airports Ross Higashi, Presiden lan CEO HTA John De Fries, Direktur Pelabuhan Bea Cukai lan Perlindungan Border AS George Minamishin, lan Manajer Regional Japan Airlines kanggo Hawai'i Hiroshi Kuroda.

Antarane penumpang sing teka nganggo pesawat JAL 770 yaiku Walikota Kabupaten Hawai'i, Mitch Roth, sing mimpin delegasi Pulo Hawai'i sing ngunjungi kutha-kutha liyane ing Jepang. Penumpang sing teka disambut sawise metu saka fasilitas Federal Inspection Services (FIS) anyar kanthi pagelaran hula, musik dening Harold Kama, Jr., lei greeting dening 2022 Miss Kona Coffee Kyndra Nakamoto, lan tim Biro Pengunjung Pulau Hawaiʻi (IHVB).

Kanggo ndhukung bisnis Pulo Hawai'i lan petani lokal, IHVB uga koordinasi omben-omben sing nampilake produk Pulo Hawai'i saka Big Island Abalone, Big Island Candies, UCC Hawai'i, Pine Village Small Farm of Hōlualoa, lan banyu Waiākea.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...