Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Caribbean negara | wilayah Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh Resorts Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Penerbangan Toronto menyang Grenada ing Air Canada saiki

Penerbangan Toronto menyang Grenada ing Air Canada saiki
Penerbangan Toronto menyang Grenada ing Air Canada saiki
ditulis dening Harry Johnson

Wong Kanada kepengin banget lelungan lan Grenada ngarepake yen bakal ana lonjakan ing perjalanan internasional sajrone musim dingin, utamane menyang tujuan cuaca sing anget.

  • Grenada nampani bali layanan udhara saka Kanada kanggo pisanan ing setahun. 
  • Ing taun 2019, Grenada nampi 17,911 pengunjung Kanada.
  • Travelbrands minangka jaringan "distribusi super" sing diduweni lan dioperasikake Kanada sing dumadi saka limang merek eceran / agen perjalanan online lan 10 merek grosir operator tur. 

Dina Minggu, 31 Oktober, Grenada tampi bali layanan udhara saka Kanada kanggo pisanan ing taun. Pesawat Air Canada 1066, Boeing 737 Max 8, tiba jam 2:55. Kapten John Petropoulos lan 169 penumpang disambut dening Grenada Tourism Authority (GTA) CEO Petra Roach, Marketing Executives Renee Goodwin lan Shanai St Bernard lan pulsating irama baja pan music. Pilot lan kru diwenehi buku meja kopi sing apik, Grenada Heritage "A Journey Pictorial Through Place and Time" lan pilihan coklat digawe lokal. Penumpang diwenehi tas jinjing sing kalebu koleksi barang Grenadian asli.

Kanggo ngrangsang panjaluk penerbangan kaping pindho saben minggu saka Toronto, ing dina Minggu lan Rebo, GTA wis miwiti kampanye pemasaran agresif nggunakake taktik media tradisional, digital, lan sosial ing pasar Kanada. Air Canada lan sindikat travel, TravelBrands.

The Air Canada kampanye bakal kalebu, nanging ora winates kanggo, aktivasi digital ing kaca Facebook lan Weather Network uga kredit 5,000 Aeroplan mil kanggo saben penumpang pesenan panggonan sak kampanye telung minggu.

Travelbrands minangka jaringan "distribusi super" sing diduweni lan dioperasikake Kanada sing dumadi saka limang merek eceran / agen perjalanan online lan 10 merek grosir operator tur. Sunquest, Exotik Tours, Holiday House, lan merek liyane kayata FunSun Vacations, Boomerang Tours, RedTag.ca lan ALBATours kabeh ana ing sangisore payung, nggawe TravelBrands dadi tenaga listrik ing industri perjalanan Kanada.

Kampanye bakal kalebu pengambilalihan homepage rong minggu saka Redtag.ca, kabar push Deal Alert, iklan spanduk lan kiriman video. Agen lelungan sing nggawe preian menyang Grenada bakal nampa 5 kaping poin kesetiaan reguler sajrone kampanye.

CEO GTA, Petra Roach komentar, "Wong Kanada kepengin banget lelungan lan kita ngarepake bakal ana lonjakan ing perjalanan internasional sajrone musim dingin, utamane menyang tujuan cuaca sing anget. Mula, kita kudu katon ing pasar kanggo njupuk kauntungan saka panjaluk lan posisi sing dipencet iki Grenada minangka tujuan sing cocog kanggo wong Kanada sing golek uwal saka suhu sing adhem menyang liburan ing tujuan sing asli.

Ing taun 2019, Grenada nampa total 17,911 wong Kanada.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...