Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Investment News wong Resorts Pariwisata News Wire Plancongan

Transaksi hotel Eropa: Apa sing bakal dikarepake ing 2022

Transaksi hotel Eropa: Apa sing bakal dikarepake ing 2022
Transaksi hotel Eropa: Apa sing bakal dikarepake ing 2022
ditulis dening Harry Johnson

Pasar transaksi terus dibangun, kanthi aset piala lan platform sing dikarepake banget, amarga penurunan pandemik ing perdagangan ing sektor kasebut gagal nyegah para investor.

Segmen-segmen sing ana ing pinggiran pasar hotel wis bisa ditemokake ing ngarep pikiran para investor, amarga produk kayata long stay, sing bisa tetep mbukak, dadi luwih menarik.

Pasar transaksi ing Eropah ora adoh saka ing US, ing ngendi keputusan kanggo nyita cenderung ditindakake kanthi luwih cepet. Pemberi pinjaman Eropa duwe reputasi luwih entheng lan fokus ing hubungan jangka panjang karo klien, sing didorong dening pola pikir sing beda-beda saka para pemberi utang lan bagean saka undang-undang sing beda-beda ing macem-macem yurisdiksi ing wilayah kasebut.

Eropa wis ndeleng sawetara kegiatan ing layanan winates lan hotel bermerek, uga hotel sing diduweni kulawarga, sing terakhir ngalami tekanan sing luar biasa amarga pemulihan molah malih. Sanajan kita bisa ndeleng akeh masalah aliran awis amarga pemulihan sing angel lan mbayar maneh utangan sing didhukung negara, ana luwih akeh permintaan kanggo hotel tinimbang hotel ing pasar, sing njamin rega tetep dhuwur, lan kita durung weruh rega kesusahan sing diantisipasi akeh. Ayo goleki transaksi Eropa utama sajrone wulan kepungkur.

Ing Paris, ing Hotel Pont Royal Paris didol dening Colony Capital kanthi ragad sing ora dingerteni, dilaporake luwih saka $1m saben tombol kanggo situs ing Saint-Germain-des-Prés, ing Latin Quarter kutha.

Uga, ing Paris, laporan nuduhake yen Crowne Plaza ing Neuilly bakal dadi bagean saka portofolio Icade ing usaha patungan karo Artbridge Investments. Aset kasebut - cara ing njaba pusat kutha - dikira wis didol meh € 100m lan samesthine bakal diowahi dadi omah, kanthi pangiriman ing 2026.

Senadyan uneg-uneg ing kinerja hotel tengah kutha, ana sawetara tawaran tambahan ing babagan, karo Crowne Plaza Blackfriars, 204-tombol ndhuwur hotel upscale ing London, didol kanggo LaSalle kanggo rega undisclosed lan tuku Hotel Regent. Berlin menyang dana real estate sing dikelola dening Blackstone.

Amarga sadurunge pandemi, Spanyol uga tetep dadi tujuan sing populer kanggo transaksi, kanthi Union Investment tuku Hotel Barcelona 1882 kanthi rega € 75m saka Swiss investor Partners Group. Hotel iki diganti dadi Radisson Blu. Iki minangka hotel nomer loro Union Investment ing Barcelona lan ing UniImmo: portofolio Europa, gabung karo Barceló Raval, sing dituku ing taun 2013.

Ing Madrid, Dana Iberia sing diawasi dening ActivumSG Capital Management, ngedol 161 kamar Hard Rock Hotel Madrid ing distrik museum menyang Arlaes Management kanthi rega € 65m. Hotel iki dibukak ing 2021 lan bakal terus dioperasèkaké déning Hard Rock International.

Ing papan liya ing Madrid, Único Hotels ngedol Hotel Único Madrid menyang A&G Private Banking kanthi jumlah sing ora dingerteni. Sawise transaksi kasebut, Único Hotels bakal terus ngoperasikake hotel kasebut kanthi sewa 20 taun sing kalebu sawetara opsi tuku maneh kanggo operator kasebut.

Ing tetanggan Lisbon, Portugal, dana Imofomento BPI tuku InterContinental Estoril udakara €22m saka Fundo de Investimento Imobiliário Fechado Turístico II, sing dikelola dening TF Turismo Fundos. Situs kasebut bakal terus dikelola dening IHG.

Aset piala uga terus narik daya tarik, kanthi para investor kepengin tuku siji lan banjur nggawe platform sing bisa ditambahi. Sawetara dana Sovereign Timur Tengah kanthi aktif nggoleki aset langka kasebut utawa ngembangake klompok hotel mewah ndhuwur sing luwih cilik sacara internasional. Pungkasan pasar iki paling akeh tekanan amarga kekurangan tenaga kerja, nanging ana sawetara teknik sing bisa digunakake kanggo narik lan nahan staf (link menyang artikel kepungkur) sing tegese iki ora kudu dadi masalah.

Ana kapentingan luwih akeh tinimbang sadurunge ing resort, lan sawetara iki wis transaksi nalika pandemi, amarga daya tarik lan daya tahan, nyedhiyakake papan sing aman lan santai kanggo para tamu.

Tuku Hyatt Apple Leisure kanthi rega $2.7bn wis dadi titik paling dhuwur nganti saiki, nanging ana kemungkinan sing padha ing segmen iki, sanajan ana sing ora nganggep jumlah tawaran lelungan domestik sing diwiwiti kanthi adol. saka Roompot ing wiwitan pandemi.

Ing salah siji saka sawetara tawaran portofolio sektor, Engel & Volkers Asset Management tuku telung hotel, ing Skotlandia, Ibiza lan Sardinia, kanggo watara €280m. Iki kalebu loro hotel miturut merek Seven Pines - ing Ibiza lan Sardinia. Tilas punika Komplek 185-Suite, lan property Sardinia wis ngalami dandan ekstensif lan dibukak maneh karo 76 kamar lan Suites. Ing Skotlandia, Schloss Roxburghe ing Heiton, ing njaba Kelso, dibukak minangka hotel ing 2019. Ekstensi sing nampilake kompleks spa 600 meter persegi, ruang rapat, lan 58 suite bakal dibuka ing taun 2022.

Ana akeh resort unbranded ing Eropah isih, lan padha looking for investor sing bakal nambah account - lan investor sing luwih gampang bisa kanggo golek tukang kredit nalika ana merek. Nanging, tambah akeh kita weruh manawa perusahaan manajemen sing apik, sing ngerti babagan distribusi, bisa ateges sampeyan bisa ngilangi biaya merek, utamane ing pasar jenuh kayata Venice, Amsterdam, utawa Barcelona. Kita wis nemokake manawa para pemberi utang uga bakal teka lan bisa ngormati manawa manajemen aset sing apik menehi jaminan manawa merek wis dikirim kanthi tradisional.

Nalika utang wis dadi luwih fleksibel babagan aset sing ana, pembangunan terus dadi luwih tantangan, lan kita ndeleng sawetara produk gedhe metu ana kang nemokake iku hard kanggo njaluk metu saka lemah. Kita ngarepake iki gampang amarga dagang dadi luwih gampang diramal.

Saiki ayo goleki kelas aset hotel sing durung digunakke iki ing Eropa: Extended Stay Hotels. Ing ngendi ana pendanaan lan tawaran sing ditindakake ing aparthotel, sing nyekel wong-wong sing seneng lelungan sing ora dipeksa bisa kerja ing sawijining negara, nanging ora duwe anggaran gedhe. Padha ora kepincut co-urip, kang wis buktiaken cukup larang, nanging padha looking ing Tetep ing loro utawa telung sasi lan pengin duwe kemampuan kanggo katon sawise piyambak, nanging uga duwe akses kanggo fasilitas hotel. Produk sing diperpanjang dadi topik panas loro, telung taun sadurunge krisis, amarga ora ana ing Eropa. Produk kasebut duweni potensi gedhe kanggo tuwuh ing wilayah iki, lan wis kabukten ing AS lan Australia. Pandemi kasebut tegese digunakake kanggo pisanan dening akeh wong ing Eropa, lan iki wis narik investor.

Pamilik hotel paling gedhe ing Eropa, Pandox, entuk Adagio Aparthotel Edinburgh kanthi rega £40.5m. Lokasi pusat hotel ndadekake atraktif kanggo lelungan bisnis lan luang. Properti kasebut dibangun ing taun 2016 minangka bagean saka proyek pangembangan kutha sing komprehensif.

Ing kutha-kutha kayata Barcelona, ​​​​utawa Amsterdam, ing ngendi ana wisata sing berlebihan lan ana moratorium sing mbatesi bangunan luwih akeh hotel, produk-produk kasebut dadi radar. Alternatif kanggo investor hotel yaiku mbangun produk rental mewah iki, kanthi sewa minimal sasi, lan, ing Barcelona, ​​sampeyan bisa entuk € 5,000 nganti € 7,000 saben wulan.

Uga, ing lokasi resor, kayata Kapuloan Canary, kerja remot ngidini nambah tetep ing jangka panjang. Mesthi, kanthi tarif rata-rata sing luwih murah, nanging kita ndeleng sawetara kinerja sing apik ing sektor sing luwih dawa iki wiwit wiwitan pandhemen, lan tren kasebut bakal terus berkembang bebarengan karo teleworking.

Sampeyan ndeleng model sing padha karo produk kayata The Student Hotel, sing dudu hotel tradisional, nanging target siswa sing ora bakal bisa manggon ing apartemen pusat kutha nanging bisa nginep karo dheweke. Dheweke bisa narik kawigaten para pelanggan sing ora duwe gaji gedhe, nanging isih entuk bathi sing cukup lan bisa nambah kanthi F&B lan fasilitas sing apik, sing mbantu hotel kasebut bisa nggabungake komunitas lokal, lan banjur nggawe nyenengake. lan panggonan atraktif Tetep.

Recovery tetep ora rata, nanging hotel terus saiki minangka investasi atraktif. Pandemi kasebut tegese kita wis weruh minat ing real estate operasional liyane, kayata gudang, nanging karo hotel sampeyan nyewa kamar saben dina. Iki mbandhingake karo pusat blanja ing ngendi sampeyan kudu menehi tandha sewa kanggo sawetara taun, lan mung. Saben dina iku kesempatan seger karo hotel karo, nalika iku pasar banget specialized, sampeyan bisa ndeleng bali dhuwur ing investasi. Lan yen sampeyan duwe lokasi sing tepat, operator sing tepat, lan manajer aset spesialis, bathi bisa luar biasa.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...