Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor India News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Golden Tulip Jaipur duwe wong anyar sing tanggung jawab

Vikram Singh Rathore - gambar duweni saka Sarovar Hotels and Resorts
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

The Golden Tulip Jaipur baru saja mengumumkan Vikram Singh Rathore sebagai Area General Manager yang baru. Dheweke didorong asil lan motivasi banget kanthi pengalaman luwih saka rong puluh taun ing industri perhotelan. Keahliane yaiku ing Manajemen Operasi lan Pendapatan uga perencanaan strategis.

Pak Vikram minangka profesional perhotelan sing berpengalaman kanthi latar mburi sing kuat sing nduwe grafik karir sing apik lan apik kanthi pengalaman sing sugih lan jembar nggarap merek perhotelan sing apik. Sadurunge sesambungan karo Golden Tulip Jaipur, dheweke ana ing Grup Hotel Suba minangka Kepala Daerah Rajasthan. Ing jaman kepungkur, dheweke wis kerja karo merek perhotelan kayata Hotel Resor Sarovar, Royal Orchid, IHG, ITC, Carlson Group of a Hotel. Vikram nduweni gelar Sarjana Manajemen Hotel saka Universitas Rajasthan ing India.

Sarovar Hotels Pvt. Ltd. minangka perusahaan manajemen hotel lan salah sawijining jaringan hotel sing paling cepet berkembang ing negara India.

Dipimpin dening tim veteran industri, perusahaan ngatur luwih saka 97 hotel operasional ing 65 tujuan ing India lan jaban rangkah, ing merek Sarovar Premiere, Sarovar Portico, Hometel, lan Golden Tulip.

Merek kasebut kalebu spektrum lintang 3, 4, lan 5 bintang. Sarovar Hotels uga ngoperasikake divisi Corporate Hospitality Services kanthi manajemen layanan ing macem-macem Sekolah Bisnis sing bergengsi. Kanthi 12 kantor sales lan leladen regional dumunung ing India, Sarovar Hotels & Resorts minangka salah sawijining perusahaan manajemen hotel paling gedhe lan paling maneka warna ing negara saiki.

Sarovar Hotels minangka bagéan saka Groupe Du Louvre sing kantor pusat Paris, pemain utama ing industri perhotelan global, kanthi portofolio sing saiki kalebu 2,500 hotel ing 52 negara. Sarovar ngoperasikake penawaran hotel lengkap kanthi lintang 3 nganti 5 kanthi merek bersejarah Groupe Du Louvre (Golden Tulip, Royal Tulip, Tulip Inn) bebarengan karo merek Sarovar.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar

Share to...