aviation Warta Pamrentah News Turks lan Caicos

Turks lan Caicos lan Rapat American Airlines

ditulis dening Dmytro Makarov

Rapat tingkat dhuwur, dianakake ing Kamar Indigo, Wymara Resort lan Villas ing Providenciales

Loro eksekutif tingkat dhuwur saka American Airlines (AA) ana ing negara minggu kepungkur kanggo ketemu karo stakeholder multi-sektor. Raphael Despradel, Manajer Akun Nasional, Saluran Rekreasi lan Khusus lan Pak Taylor Lynn, Manajer Akun Nasional, Penjualan Global - dijadwalake rapat karo Kementerian Pariwisata, Dewan Pariwisata TCI lan mitra, kanggo ngrembug babagan transportasi udara, rute lan kesempatan pemasaran potensial karo maskapai.

Rapat tingkat dhuwur, dianakaké ing Kamar Indigo, Wymara Resort lan Villas ing Providenciales - uga weruh ing rawuh, perwakilan saka Turks & Caicos Hotel lan Pariwisata Association, TCI Airport Authority lan AA TCI.

Saka rapat kasebut, Hon Josephine Connolly, Menteri Pariwisata ujar: "Penting banget yen kita ketemu karo operator nomer siji. Rapat kaya mangkene iki, kanthi para pemangku kepentingan multi-sektor sing dirawuhi iku penting, amarga kita kabeh kudu nindakake bagean kita ora mung narik kawigaten, nanging uga njamin manawa para tamu bisa mlebu ing panggonan mewah kelas lima.

Wisatawan Amerika ditemokake luwih akeh mbuwang liburan lan liburan, kalebu kelas bisnis lan kursi premium, pesenan kategori akomodasi sing luwih dhuwur, wisata, tetep luwih suwe ing panggonan sing dituju lan mangan. Ora mung iki bakal duwe impact positif ing dawa rata-rata Tetep, nanging uga bakal duwe impact positif ing nglampahi pengunjung ing Turks lan Caicos.

"American Airlines wis nglayani tujuan iki meh 30 taun lan minangka mitra maskapai utama, kanthi penerbangan langsung saka pitung kutha ing Amerika Serikat menyang Providenciales (PLS), kita ngarepake rute liyane, nyambungake para wisatawan menyang pesisir kita. Kanggo nindakake iki, kerja tim lan kemitraan sing sejati yaiku sing bakal terus diupayakake, kanggo mesthekake yen kita tetep dadi tujuan nomer siji ing Karibia, yen ora ing jagad iki, "ujare Menteri Pariwisata.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Sing rawuh ing rapat kasebut yaiku:
Hon Josephine Connolly, Menteri Pariwisata
Ibu Cheryl-Ann Jones, Sekretaris Tetap, Kementerian Pariwisata
Pak Caesar Campbell, Ketua TCITB
Miss Mary Lightbourne, Direktur TCITB (akting)
Pak Courtney Robinson, Perwakilan Pemasaran
Pak Trevor Musgrove, Anggota Dewan TCITB lan Presiden TCHTA
Miss Stacy Cox, CEO, TCHTA
Pak Devon Fulford, Executive Airport Manager, TCI Airport Authority
Pak Raphael Despradel, Manajer Akun Nasional, Saluran Rekreasi lan Khusus, AA
Pak Taylor Lynn, Manajer Akun Nasional, Penjualan Global, AA
Miss Olga Taylor, General Manager, American Airlines TCI

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...