Airlines Airport aviation Bangladesh Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

US-Bangla Airlines mlebu perjanjian anyar karo Saber

US-Bangla Airlines mlebu perjanjian anyar karo Saber
US-Bangla Airlines mlebu perjanjian anyar karo Saber
ditulis dening Harry Johnson

Hubungan anyar nguatake kehadiran Sabre ing pasar lelungan Bangladesh sing saya tambah akeh.

Saber Corporation dina iki ngumumake kesepakatan distribusi anyar karo US-Bangla Airlines supaya operator bisa ngedol tarif lan inventaris liwat pasar lelungan global Sabre.

Persetujuan kasebut menehi US-Bangla kemampuan kanggo nggedhekake jangkauan global lan nambah revenue kanthi nyedhiyakake agensi perjalanan sing ana gandhengane karo Sabre karo konten domestik lan internasional.

Hubungan anyar nguatake Saber's ngarsane ing pasar travel Bangladeshi akeh nalika mbisakake AS-Bangla kanggo nambah ewu agensi lelungan menyang jaringan distribusi, ngoptimalake distribusi lan ngembangake jangkauan global.

Minangka Saber fokus kanggo ngirim solusi eceran luwih cerdas kanggo ketemu owah-owahan pangarepan lelungan, Sabre-disambungake agensi bakal bisa ngakses tambahan, isi kuat liwat Sabre GDS kanggo nyedhiyani pilihan ekstra kanggo pelanggan.

"Hubungan anyar kita karo Saber minangka tonggak penting kanggo kita ing modernisasi strategi ritel saluran ora langsung," ujare Pak Mohammed Abdullah Al Mamun, Managing Director, US-Bangla Airlines.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Nalika kita mbukak maneh rute sing wis ana lan ngluncurake penerbangan anyar, gabung karo jaringan distribusi global Sabre bakal ngidini kita bisa njupuk pemulihan industri sing terus-terusan, nambah pendapatan global, lan mbantu para wisatawan menyang lan saka Bangladesh seneng pengalaman perjalanan sing lancar."

Adhedhasar Bandara Internasional Shahjalal, US-Bangla minangka maskapai penerbangan paling gedhé kaloro ing Bangladesh, saka ukuran armada. Uga ngoperasikake rute domestik ing Bangladesh, AS-Bangla uga mabur menyang tujuan global utama ing Asia-Pasifik lan Timur Tengah kalebu Singapura, Chennai, Guangzhou, Kuala Lumpur, Dubai lan Doha, kanthi rencana nambah rute jarak jauh ing mangsa ngarep. .

"Kita seneng bisa nambah kehadiran kita ing Bangladesh kanthi hubungan anyar antarane Saber lan US-Bangla," ujare Rakesh Narayanan, Wakil Presiden, Manajer Umum Regional, Asia Pasifik, Solusi Perjalanan, Penjualan Maskapai.

"Nambahake US-Bangla menyang jaringan distribusi kita nyedhiyakake cara sing lancar kanggo para panuku perjalanan sing disambungake karo Sabre, sing wis kenal karo alur kerja Sabre Red 360 sing intuisi, kanggo nyedhiyakake tawaran sing paling larang lan relevan saka operator menyang pelanggan." 

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
1 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
1
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...