Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Plancongan Bisnis China News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Uganda

Uganda menyang Guangdong: Mabur langsung

gambar duweni saka Uganda Airlines
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Otoritas Penerbangan Sipil China wis menehi Uganda Airlines slot pendaratan esuk ing Bandara Internasional Baiyun Guangzhou, Provinsi Guangdong, ing Cina Kidul.

Miturut Shakila Rahim Lamar, Kepala Urusan Perusahaan lan Hubungan Masyarakat, Uganda Airlines, maskapai nasional, bakal mabur menyang China seminggu sepisan nalika ngenteni Otoritas Penerbangan Sipil China (CCAA) kanggo menehi penerbangan luwih akeh ing mangsa ngarep.

"We are remen sing China Civil Aviation Authority wis menehi kita hak kanggo miwiti operasi jadwal penerbangan ing China, mesthi iki teka minangka warta apik lan kita bungah bab iku. Penerbangan mingguan iki kanggo nyoba ngontrol infeksi COVID amarga padha ngawasi kemajuan kepriye penerbangan kasebut lan banjur panguwasa ing China bisa ndeleng nambah jumlah, "sing enggal maskapai kasebut bakal ngumumake nalika penerbangan langsung menyang China. bakal diwiwiti. "Aku nggusah Uganda minangka klien utama kanggo terus ndhukung Karir Nasional supaya bisa entuk luwih sukses," ujare Shakila. Dheweke luwih nyatakake:

Rute China bakal ngidini wong Uganda bisa lelungan bisnis kanthi langsung.

Miturut pratelan saka Kementerian Pariwisata Margasatwa lan Purbakala, iki minangka kesempatan sing apik kanggo nggampangake gerakan, ningkatake pariwisata, lan nyambungake karo jagad iki.

Utusan Uganda menyang China lan Penasihat Presiden Senior Regional Matters, Duta Besar Judith Nsababera, tweeted, "Sugeng lan kabeh tim sing kerja bareng kanggo ngamanake kesempatan iki, lan aku ora sabar ngenteni sampeyan kabeh menyang Guangzhou kanthi kaendahan iki." 

Ing panaliten sing ditindakake dening Otoritas Penerbangan Sipil Uganda 5 taun kepungkur, 5 tujuan utama sing paling dhuwur Uganda lelungan liwat Bandara Internasional Entebbe yaiku Uni Emirat Arab, Kenya, China, Amerika Serikat, Afrika Kidul, lan Inggris. Lan China minangka tujuan paling populer nomer telu amarga umume wong Uganda sing lelungan kanggo bisnis ing Guangzhou, Shanghai, Beijing, lan Hong Kong.

Saiki, mabur menyang China, siji kudu mabur dhisik menyang Dubai kira-kira 5 jam, lan nglampahi sawetara jam ing transit, sadurunge nyambungake menyang penerbangan liyane saka Dubai menyang China, sing butuh udakara 7 jam maneh, nanging nalika penerbangan langsung saka Uganda kanggo China diwiwiti, iku bakal njupuk total bab 9 jam.

Iki uga minangka skor sing luwih gedhe kanggo komunitas bisnis amarga laporan perdagangan internasional nuduhake manawa China ngekspor macem-macem barang menyang Uganda kalebu elektronik, sandhangan, alas kaki, lan mesin. Kajaba iku, Uganda ngekspor 90 persen barang pertanian menyang China.

Ing wulan Maret 2021, maskapai kasebut entuk hak landing ing London Heathrow ing Inggris sing diganggu dening larangan lelungan ing puncak pandemi COVID-19.

Ing wulan Mei 2021, Uganda Airlines ngluncurake penerbangan terjadwal reguler antarane Bandara Internasional Entebbe lan Bandara Internasional OR Tambo, Johannesburg.

Ing wulan Oktober 2021, rute Entebbe Dubai diluncurake pas wektune diwiwiti 6 wulan Dubai Expo 2020 nalika pesawat Airbus Neo A 289-300 berkapasitas 800 Uganda Airlines nggawa 76 penumpang kalebu delegasi sing dipimpin Menteri Kehormatan Menteri. Pariwisata Margasatwa lan Purbakala, Mayor Tom Butime, nandhani penerbangan jarak jauh pisanan kanggo operator ing njaba bawana Afrika sawise ngaso 20 taun wiwit maskapai kasebut pisanan dilikuidasi ing 2001 sadurunge diluncurake ing Agustus 2019.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...