Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Hak-hak manungsa News wong tanggung jawab Rusia Keslametan Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan Trending Ukraine

Uni Eropa nundha Perjanjian Fasilitasi Visa karo Rusia

Uni Eropa nundha Perjanjian Fasilitasi Visa karo Rusia
Uni Eropa nundha Perjanjian Fasilitasi Visa karo Rusia
ditulis dening Harry Johnson

Komisi Eropa ngumumake ing Twitter dina iki yen wis ngetokake pedoman kanggo mbantu negara-negara Uni Eropa ngendhegake sebagian Perjanjian Fasilitasi Visa karo Federasi Rusia.

Penundaan Perjanjian Fasilitasi Visa Rusia minangka bagean saka sanksi Uni Eropa sing asale saka agresi tanpa provokasi Rusia ing negara tetangga. Ukraine.

Persetujuan antarane Komunitas Eropa lan Federasi Rusia wis dileksanakake wiwit 1 Juni 2007.

"Pejabat lan pebisnis Rusia ora duwe hak istimewa maneh EU. Dina iki kita menehi pedoman kanggo mbantu negara-negara Uni Eropa kanggo ngetrapake penundaan sebagian Perjanjian Fasilitasi Visa karo Rusia, "ujare tweet EC.

"Penundaan kasebut ora mengaruhi warga Rusia biasa," tambah Komisi Eropa.

Perjanjian Fasilitasi Visa minangka persetujuan antarane Uni Eropa lan negara non-Uni Eropa sing nggampangake penerbitan wewenang dening Negara Anggota EU kanggo warga negara non-EU kasebut kanggo transit liwat utawa manggon ing wilayah EU. Negara Anggota kanthi durasi ora luwih saka telung sasi ing periode nem sasi wiwit tanggal pisanan mlebu menyang wilayah Negara Anggota EU.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...