Airlines Airport Warta cepet

United Airlines ngresmikake klub paling gedhe ing AS

30 penerbangan anyar ing Inggris, Italia, Swiss, Jerman, Prancis, Yordania, Norwegia, Portugal & Spanyol ing United saiki
30 penerbangan anyar ing Inggris, Italia, Swiss, Jerman, Prancis, Yordania, Norwegia, Portugal & Spanyol ing United saiki
ditulis dening Harry Johnson

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

United Airlines dina iki ngumumake bukaan lokasi United Club sing anyar, meh 30,000 kaki persegi ing Bandara Internasional Newark Liberty, nawakake lelungan desain modern, fasilitas sing ditingkatake lan penawaran kuliner, potongan-potongan seni lan perabotan lokal lan pemandangan langit Manhattan. Dumunung ing Terminal C3 cedhak gapura C123, klub iki minangka klub paling gedhe ing jaringan United, lan mbukak pas wektune kanggo liburan Memorial Day, sing dikarepake maskapai bakal dadi salah sawijining akhir minggu lelungan paling sibuk ing taun iki.  

"Minangka liyane lan liyane pelanggan bali menyang langit, United setya kanggo ngirim pengalaman customer unggul ing lan mateni pesawat, utamané ing bandara tambah rame,"Sa Aaron McMillan, direktur ngatur Hospitality lan planning United. "Lokasi Newark Club anyar kita dirancang kanthi ati-ati karo pelanggan ing ngarep kanthi sentuhan sing wicaksana kaya mural lan dekorasi sing nggambarake komunitas lokal. Tema lan komitmen desain iki kanggo nggawe pengalaman sing diilhami lokal bakal dadi preseden kanggo bukaan lan renovasi klub ing mangsa ngarep ing jaringan kita.

Lokasi Newark United Club nduweni desain anyar lan nggambarake pengalaman modern ing United Club. Iki nuduhake akeh sing pertama kanggo klub kasebut, uga penawaran premium sing wis ana, kalebu ing ngisor iki:

  • Klub paling gedhe ing jaringan kita: Klub iki nduweni luwih saka 480 kursi ing papan kanggo istirahat, kerja, panedhaan pribadi lan sosialisasi.
  • Pancuran kaya spa: Anggota bisa freshen-munggah ing salah siji saka enem, spa-kaya Suite padusan ing Newark, bek karo produk Sunday Riley.
  • Pengalaman warung kopi: Kanthi staf barista sing siap nyiyapake omben-omben buatan tangan sing paling disenengi, para flyer bisa inspirasi ing bar kopi layanan lengkap, sing nampilake campuran 100 persen kacang Arabika, saliyane kanggo penawaran kuliner ing kabeh United Clubs, kayata minuman gratis lan cemilan.
  • Desain modern, inspirasi Newark: Flyers bisa nikmati pemandangan langit Manhattan sing ora ana tandhingane ing tengah-tengah potongan perabot lan dekorasi sing asale saka lokal, uga desain lan skema warna anyar sing bakal diluncurake ing klub anyar lan direnovasi. Spasi uga kalebu fasilitas modern, kayata entri poto-scan kanggo akses cepet lan Wi-Fi kacepetan dhuwur gratis.
  • Bahan ijo sing lestari: Minangka bagéan saka prasetya kelestarian maskapai, Klub dirancang kanthi bahan lan fitur sing lestari, kayata perlengkapan sing dirating WaterSense, kualitas udara njero ruangan sing ditingkatake, reresik ijo lan liya-liyane.

Kajaba iku, kanthi kolaborasi karo The Newark Museum of Art and Gallery Aferro, lokasi klub anyar kasebut nduweni rong mural sing digawe dening seniman lokal, Gilbert Hsiao lan Dahlia Elsayed. Diilhami dening warisan musik ing wilayah Newark lan sajarah apik United, mural Hsiao, sing ana ing lawang mlebu klub, minangka karya sing prasaja lan narik kawigaten sing nampilake titik-titik lan bunderan kanggo makili ketukan abstrak ing angkasa lan manthuk menyang globe United. . Karya seni Elsayed, sing ana ing ruang tamu klub, minangka potongan abstrak lan tekstur, sing nuduhake mural Arshile Gorky sing misuwur ing taun 1936-67 ing EWR, kanthi citra kalebu lingkungan sing dibangun lan alam ing wilayah New York / New Jersey.

"Museum Seni Newark diajeni dadi bagian saka penghormatan sing luar biasa iki kanggo komunitas lan kutha kita," ujare Linda Harrison, direktur lan CEO Newark Museum of Art. "Muga-muga karya seni sing luar biasa iki menehi inspirasi lan ngelingake warga lan pengunjung babagan peran Newark minangka pusat budaya kanggo keunggulan seni lan budidaya komunitas. Kita bangga bisa menehi kontribusi kanggo pambukaan sing nyenengake iki lan menehi penghormatan marang kutha khusus kita kanthi rong karya seni sing luar biasa iki.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Artis kaya Gilbert Hsiao lan Dahlia Elsayed duwe hadiah, yaiku nggawe jagad anyar kanggo kita maneh," ujare Emma Wilcox, pendiri Galeri Aferro. "Galeri Aferro seneng banget ndeleng alumni sing diakoni saka program residensi lan persekutuan iki entuk pamirsa global sing anyar karo proyek iki."

Lokasi Newark United Club minangka sing pisanan saka seri lokasi United Club sing dibukak kanthi desain lan fasilitas klub anyar. Iki minangka bagean saka komitmen United kanggo ndandani lan ngenalake lokasi United Club anyar ing jaringan lan menehi pengalaman merek United sing luwih modern. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...